ima li hopera????

Vrlo malo ljudi znam koji slusaju ovaj irski band,a ja ih obozavam i pokusavam vec dugo da saznam da li sviraju jos uvek,da li su skoro nesto novo uradili,medjutim....nista,bar ne na nasem trzistu.Da li znate nesto o njima??

Courtney:
E,ocu samo da se zna jedna stvar:JA PLJUJEM PO HIP-HOPU,A NE PO RAPU!ZNACI NERVIRAJU ME NELLY,50 CENT,JA RULE,P.DIDDY,NOVI EM(TO SU ODPRILIKE ONI KOJE SAM IMALA PRILIKE DA CUJEM).DOBRI STARI OLD SCHOOL RAP KAO PUBLIC ENEMY (CUDO KAKO SE UVEK ZA NJIH UVATIM) I SL.,POSTUJEM,PA CAK I TUPKA,A I STAROG EMA (NE 1. ALBUM,ON BAS SMARA),NEGO SLIM SHADY EP I LP (MISLIM DA SE TAKO ZOVU),PA CAK I MARSHAL MATTERS.ETO,SAMO DA SE ZNA.

RAP HIP-HOP HULLA-HOP ........
MENI JE SVE TO ISTO :D

Vidis.. Nauci malo vise o tom hopu pa onda reci nesto.. Ti pljujes po HHu, pa ako pljujes po HHu pljujes i po rap-u.. Ljudi Rap je MUZIKA, HH je KULTURA.. Sto znaci Rap je deo HHa.. naucite nesto vise o tome pa onda komentarisite, i ja ne komentarisem metal i rock i ostale muzicke grane bas iz tog razloga sto nemam pojma o tome, tako i vi malo manje komentarisite nesto o cemu nemate pojma..

em3pac_iverson:
Slazem se skoro sa svims ovde.Sto se ne bi ponovo vencali?Ti "mnm"(kako bese?)da si stvarno njegov najveci fan(kao ja)valjda bi znala sta su on i njegovi prijatelji izjavljivali povodom toga!Oni se vole!Gusko,shvati to!A i haili treba majka!!1
majka?Ako onu narkomanku mozes da nazoves majkom,onda...si upravu.Ali mislim da ne mozes

Jao kad deca pocnu o ovako smarackim temama.. Koga boli ***** dal ce oni da se vencaju opet ili ne, i dal ce ako se vencaju opet da se razidju, sve je to samo reklama za televije i nacin da se televizijske oci vise privuku i samim tim popularnost raste.. ma gluposti..

E ajde vidim da ovde ima pun k ovih hopercica i hoperki (gistroooooooooo), pa ono aj da i ja postavim neko pitanje.. Ajde zanimaju me vasa misljenja o ovom beefu i koga podrzavate.. Mislim ima tu da se cuje, od Esotericove strane, Mercy Killing, Do It.. stvarno po meni dosta jaki dissovi, i sto mi se svidja kod dissa sve je na ferku, znaci sve je to preko mikrofona.. Mada bile su price da je Cage popio batine jednom prilikom kad su se sreli.. E sad ajde da cujem misljenja..

...i da nastavim:Ovo je lista laganijih pesama
1. Metallica - Nothing else matters
2. Guns n' Roses - Don't Cry
3. Guns n' Roses - November rain
4. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
5. The Beatles - Hey Jude
6. The Beatles - Imagine
7. Eagles - Hotel California
8. Alice in chains - Would
9. Bryan Adams - Everything I do
10. A-Ha - Velvet
11. Ne pripada vrsti ali.. Eric Clapton - Layla
Naravno ima tu jos mnooogo stvarno dobrih pesama. Ovo su prvih deset koje su mi pale na pamet da ih stavim na top listu.
Sa liste su ispali (nazalost):
Lenny Kravitz - Stillnes of my heart
Robby Williams - Feel
Bryan Adams - Summer of 69
Bon Jovi - Rockin in a free world
House of the rising sun
Led Zeppelin - Tangerine
Od malo tezih bih obavezno stavio:
1. AC DC - Higway to hell
2. AC DC - You sook me all night long
3. Unforgiven
4. Fade to black

Toliko od mene

Ako mene pitate 10 albuma (necu da se ogranicim na pesme jer se ovde, u muzici koji ja slusam, neprave albumi tako sto se naprave dve dobre pesme a ostatak se nagura da bi bilo vise pesama) koje nikako netreba propustiti su:
1. King Diamond - House Of God <- definitivno najbolji album
2. Falkenbach - . . . Magni Blandinn Ok Megintiri
3. Korozy - Long Road To The Land Of Black
4. Trula Koalicija - Plakao Sam Kad Je Pala Sekuritatea
5. KBO! - Svetlo Ludila
6. Zvoncekova Biljeznica - Mrzim Svoju Mesnu Zajednicu
7. UK Subs - Teenage (singl) ili Mad Cow Fever
8. Dimmu Borgir - For All Tid i Stormblåst
9. Love Hunters - Oh Evolution i pesmu "Love Is Hell"
10. The Clash - London Calling

Back