ima li hopera????

Joj, joj, mogu ja, mogu ja???? Meni se svidja... Ooops, I lost it! Ne znam kako se zove! Aaaaaaa, strasno! Stidim se vec! Pa, dobro, svidja mi se Haggard, ali to onako, i svidja mi se Vintersorg, i pomalo My Dying Bride, ali to je samo zbog tekstova! Pa, to je onda... ne znam! Koji su to pravci? Ja sve pitam za taj Vintersorg, ali niko mi ne kaze, i onda bude ja dosadna!

jaooo...svi ovi domaci su
hairraise.gif

e bre kako mozes to i da pitash kad se zna da je pac najjaci i uvek ce biti :!: a onaj belac eminem je sr*anje bre komercijala covek je kloshar i kad ce se vishe ostaviti hopa da ne kvari pravu crnacku muziku nek se malo ugleda na WU-TANG ili NAS,BIG PUN,KRS-ONE...

Samo vi zezajte(mada,priznajem,slatko sam se nasmejala)!Ali da ste malo vise trazili o njemu,videli bi ste.Preporucujem vam da pogledate prvu hrvatsku hip-hop stranu(tekst Marine Tokic),pa cete mozda promeniti misljenje!

MinM_4Life:
PO POSLEDNJI PUT NECE SE PONOVO VENCATI!!!!! A sem toga on je rekao da se nikada vise ni sa kim nece vencati, jer ne zeli opet da prezivi taj bol!!!!!!

Hip Hop girl hoces da mi pises na mail!? :?
Slusaj ti,stvarno si preterala.shvati:ONI SE VOLE I PONOVO CE SE VENCATI!!!Sto,da ne treba slucajno sa tobom da se zeni(pored mene zive!!!)

BobbyMarlee:
Postoji ovde na krstarici programcic,koji sluzi za komponovanje(iskljucivo)...ne verujem da bi ti radio posao,ali......zove se NoteWorthy Composer

Minijaturan je.....ja ga dosta koristim

PoZdrav!

Dobar je,al ja iskljucivo na "Qubaze" radim,kolko znam,svi ozbiljniji aranzeri rade na ovaj.Ali ovaj program se ne moze skinuti nigde.On se jednostavno kupuje i jako jako je skup.Pa ko voli,nek izvoli.Program je cisto profesionalni,za pravljenje aranzmana i kompozicija.Uz ovaj program,mora se imati sempler,najmanje EMU 6000.....

Jbt neko otvori temu 50cent i odma 30odgovora, i svi sto su tu napisali nesto su neki hoperi.. A ja otvorim temu vezanu za pravi HH nema jednog jedinog odgovora.. Sad se videlo koliko je ovde ljudi koji se razumeju u hop, a izgleda da takvih nema.. Zalosno..
Tako da prestanite vise da smarate sa tim sh*it temama, i pocnite da slusate pravi HH..

Back