Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Hmm recimooo Heavy,Symph,Gothic,Melodic Death

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,dok Bojan ima super vokal,koji doduse treba da se razvija,i ljepsi je!!!!!
 ,dok Bojan ima super vokal,koji doduse treba da se razvija,i ljepsi je!!!!! (npr. bravo)se svadjaju oko toga.Ja volim obojicu!A i oni ne mogu da se porede!
 (npr. bravo)se svadjaju oko toga.Ja volim obojicu!A i oni ne mogu da se porede!  ops:  :x
ops:  :x Ima
 Ima  li
 li  ovde
 ovde  ljubitelja
 ljubitelja   2Paca?
  2Paca?  
  da li
 da li  mislite :?  da
  mislite :?  da  je
  je   on :wink:  ziv
 on :wink:  ziv  Ja mislim da jeste
 Ja mislim da jeste  

ops: Ima li ko da voli
ops: Ima li ko da voli   ops: Eminema!Ja ga obozavam!!!!
ops: Eminema!Ja ga obozavam!!!! Haha...
 Haha...SisaDaPimp:MinM_4Life:VEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA TAMARU(87)!!!! Ej slusaj, kuliraj Sisicu, tako on stalno soli pamet svima na netu, zamislja chicha nesto... Ma pusti ga, ne vredi se svadjati sa njim, pametniji popusta tako da... Pa zakljuci sama! Ja se potpuno slazem sa tobom, i isto mislimo, tako da, eto ako hoces ti pisi... CAos!
Ma da za razliku od tebe Sisa nema pojma o HH.. Cuces ti sta sisa zna o HH, i kako ga zna do leta mozda, ako ne onda do zime.. al samo polako, da probijemo i malo apstraktni HH na nasu scenu..

NICS:Zapisem na Cd
blackground:stoorbak, koliko znas- toliko i pricas.
Nego, killer girl shta ima?
Anonymous:moja omiljena grupa je israel vibration.(uslovno receno omiljena...nemam omiljenu)ali oni,culture,wailing souls...jacob miller(inner circle)a ko je rekao da je burning spear dub?mozda si nabavio neki dub album ali to ti roots.nadji macka b,on je mnogo dobar.ako nekog zanima dobar dancehall nek se javi.natty dreadlock

Roots:[smeshno.......
bas su jaki......imaju tako dobre pesme,ali dobro opet ako ti se ne svidjaju i to je ok