ima li hopera????

Po novinama.. Dete zajebi Bravo i takva sr*anja od novina i pocni da se rasitujes o pravom HH-u.. Pocni da brljas internetom kad vec imas pristup njemu, moze se sve zivo od hopa naci, naravno onog pravog.. A ovakve teme su zaista nesto cega mi vise muka.. Neko je pre mesec dana cuo za eminema i tu paca vide kako se ljudi prepriu u novinama ko je bolji pa aj sad da i ja jer i ja slusam HH gistrooo.. Mislim stvarno, ono nisam ni ja znao o HHu kad sam poceo da ga slusam, al sam bar se cimao da naucim nesto, a do tad sam drzao jezik za zubima i ucio, e kad sam i ja nesto nacuio, onda sam poceo da se ubacujem u diskusije i postavljam pitanja..
Tako da lakse malo sa ovakvim temama, o tom istom tu pacu i eminemu ovde ima najmanje 10 tema, pa zar je potrebno jos neku otvoriti?? POz

SisaDaPimp:
MinM_4Life:
VEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA TAMARU(87)!!!! Ej slusaj, kuliraj Sisicu, tako on stalno soli pamet svima na netu, zamislja chicha nesto... Ma pusti ga, ne vredi se svadjati sa njim, pametniji popusta tako da... Pa zakljuci sama! Ja se potpuno slazem sa tobom, i isto mislimo, tako da, eto ako hoces ti pisi... CAos! :D

Ma da za razliku od tebe Sisa nema pojma o HH.. Cuces ti sta sisa zna o HH, i kako ga zna do leta mozda, ako ne onda do zime.. al samo polako, da probijemo i malo apstraktni HH na nasu scenu..

Pa dobro Sisa, da li si ti normalan?! Sta sad zapocinjes svadju! Procitaj malo bolje, sta sam napisala pa onda nesto komentarisi! Jel ti zivis da bi se svadjao!?

Slazem se skoro sa svims ovde.Sto se ne bi ponovo vencali?Ti "mnm"(kako bese?)da si stvarno njegov najveci fan(kao ja)valjda bi znala sta su on i njegovi prijatelji izjavljivali povodom toga!Oni se vole!Gusko,shvati to!A i haili treba majka!!1

Anonymous:
moja omiljena grupa je israel vibration.(uslovno receno omiljena...nemam omiljenu)ali oni,culture,wailing souls...jacob miller(inner circle)a ko je rekao da je burning spear dub?mozda si nabavio neki dub album ali to ti roots.nadji macka b,on je mnogo dobar.ako nekog zanima dobar dancehall nek se javi. :) natty dreadlock

I menis e cini da je Burnnin` Spear ipak Roots........ a sto se tice dancehall-a, nisam imao prilike mnogo da slusam,ali voleo bih,svakako ;)

Back