ima li hopera????

O, pa ja volim Eyesburn, ali tek otkako su poceli da ubacuju reggae u muziku. Gabau mi se ne dopada previse, mnoooogo je ambijentalan, kako neko rece, meni je to i previse. A, recimo, Solid je sjajna stvar - melodicno, jako, neopterecujuce! A jeste slusali Cool Fire CD, sa Ank Steady-jem? TO je, recimo, mnogo dobar dub, skroz mi se svidja.

:arrow: Pa ovako sa obzirom da su i jedna i druga "simpaticne" ja glasam za onu koja se prva kresne samnom! 8) mislim da je to najbolje resenje! A ako se kojim slucajem potrefi da se kresnem sa obe u isto vreme onda cu za onu koja je bolja! Ipak jedan glas manje... :!: :D

Znate kako,ja da imam samo malo vise godina i malo vise para,ne da bih vec bila na njiovom koncertu,nego... :D 8) Ali,posto to nije moguce,ostaje mi da se nadam da ce doci ovde...jednom... :cry: Da skratim,da isla bih na njihov koncert.

e pa sad...nije lose, mada sam ima mnogo takvih i slicnih stvari...mislim, meni licno je dosta da ljudi izbacuju emocije na papir...ne kazem da je to lose,ali...u sustini je sasvim dobro, lepo tekst je dobar, muziku nisam uspela da cuem
alexandra, licno mislim da gresis, ova pesma uopste nije za el. gitare, bas je jedna tipicna onako hh pesmicica...
sve u svemu, dobro je

Bleak WinterFullMoon:
Anonymous:
majaVV:
Bleak WinterFullMoon:
majaVV:
:D :D :D :D :DMA PSIHODELIJA JE ZAKON!!!!!!!!!JEL IDEMO NA SKAZY-JA!!!???????!!!!

Ne dok ne naucis znacenje pentagrama :wink:
ajde nauci me ali ozbiljno?
srpska nova je za koji dan...moram da naucim znacenje pentagrama...simbol coveka?!? :?:

Eh sad...Pentagram simbolise jedinstvo 5 elemenata (voda,vatra,blabla...).Znaci pentagram je totalno pozitivan znak uvek bio.A glupi satanisti (poput Villea) ga nose obrnutog.S tim sto je on napravio sprdnju od toga i pretvorio ga u neku vrstu srca (sto je smesno).Kao neka ljubav (bas se pitam prema kome tj. chemu).A najtuznije je od svega sto vi koji slusate to nemate pojma o cemu se tu radi...Napaljene tinejdzerke vide da je to neko srce u malo 'mracnijem izdanju' i odma je to COOL i odma je on tako SWEET...smesno...
5 elemenata,a? :lol: Sto se bre pravis pametan kad nemas pojma... :lol:

PENTAGRAM

Pentagram je jedan od najdrevnijih sibola koji se srece sirom sveta:na sumerskoj grancariji,u staroegipatskim grobnicama,na ritualnim predmetima Indijanaca...
Cetiri kraka pentagrama predstavljaju cetiri elementa - vodu,vazduh,zemlju i vazduh,a peti,gornji krak simbolise pobedu duha nad materijom. Svaki krak pentagrama povezan je sa odgovarajucim samoglasnikom koji u odredjenoj kombinaciji tvori tajno ime boginje majke koja je direktno povezana sa silama zivota i sa snagom destrukcije,jer je svaki cin strvaranja ujedno i cin razaranja. Da bi se stvorilo nesto novo,staro mora biti unisteno. Pet krakova pentagrama predstavljaju pet aspekata boginje: radjanje ili pocetak,inicijaciju ili odrastanje,ljubav ili zrelost,slabljenje ili starost,smrt ilki povratak u utrobu boginje. Kao amajlija,pentagram se nosi oko vrata da bi stitio i doneo srecu. Okacen iznad vrata ili prozora stiti ukucane od zlih sila.

OBRNUTI PENTAGRAM

Obrnuti pentagram simbolizuje drugi stepen inicijacije i olicava rogatog boga. Monogi moderni satanisti koriste ovaj simbol kao oznaku za djavola. Svaka obrnuta stvar dobija i obrnuto znacenje,pa tako obrnuti pentagram predstavlja sve ono sto je zlo,tj. svima nam dobro poznatog Lucifera,Behemota,Satanu,Tormentora iliti Djavola,mada se navodi da to nema veze sa znacenjem koje je on imao u proslosti kada je sibolizovao bozanstvo plodnosti ( :?: ).

Toliko o pentagramima,a sto se tice Villea i heatagrama,po koji put treba da ti kazem da ih se okanes... :x NEMA NISTA LOSE U TOME STO NAVLACE DEVOJCICE NA METAL! Sve se to s vremenom prevazidje... :wink: :lol: 8)

a zasto da nema veze sa rastama??????
pa ,eto skoro svi gotive gabau koji je dosta u reggae fazonu ,iako slusam reggae ,mnogo mi se svidja fool control,ali solid je onako najbolji za slusanje,za svakog pomalo.
opet,eb su odlicni iako ih mnogo ne gotive jer oni sviraju hc ali ako malo bolje pogledate textove svi nose rasta poruke...
eb je najbolja grupa kod nas,nema sta.
sad,sto se dosta njih lozi na kojota i na njegove dredove,to menja stvar.naravno da to izgleda povrsno,ali muzika je zaista fenomenalna.nemanja je tu samo da to otpeva vrhunski.
irie!

Pomozite ako znate-ko peva onu pesmicu iz filma"secerna vodica"-znam samo ovaj deo"shvatam da sam sama,necu moci sama,moje telo pripada drugim ljudima..."???-uh koji sam deo zapamtila-bruka :D :D

ZA zato sto je to poceo prvi da radi i drzi se toga (da svira cisto ljubavne pesmice) :)

PROTIV zato sto je povukao mnoge kojima nije mesto u metalu i na neki nacin uvukao gomilu pozera u isti :twisted:

Courtney nisam znao da si toliki strucnjak za takva pitanja. . . :)

. . .:
ZA zato sto je to poceo prvi da radi i drzi se toga (da svira cisto ljubavne pesmice) :)

PROTIV zato sto je povukao mnoge kojima nije mesto u metalu i na neki nacin uvukao gomilu pozera u isti :twisted:

Courtney nisam znao da si toliki strucnjak za takva pitanja. . . :)
Heh,pa sta da ti kazem... :oops: :lol: 8) sto se tice HIM - ni ja to ne bih bolje rekla (npisala) :wink: :lol: :lol: :lol:

Back