ima li hopera????

Dragi:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink: :D 8)
a meni ona rece da jeste.. c c c.. :lol:

Pa ne znam...Ja ne vidim da igde pise njeno ime :lol: :wink:
ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8) :twisted:

Hvala,takodje :wink:

MA,koji si ti seljak :!: :!: :!:
:shock: what the hell?????? :evil:

[color=redSa se bre benavte!!I ti PIMP i ti Tamara,pa ljudi vi jednostavno nemate pojma,zasto lepo vas dvoje ne pocnete da slusate turbo folk ili neko slicno sranje!!Nego se prepirete oko neceg,a neznate ni vi oko cega se prepirete!!A tu neke satro izraze koristite da bi se videlo da vi nesto znate!!NEMATE POJMA][/color][/u][/i][/b]

Bereta:
Sa se bre benavte!!I ti PIMP i ti Tamara,pa ljudi vi jednostavno nemate pojma,zasto lepo vas dvoje ne pocnete da slusate turbo folk ili neko slicno *!!Nego se prepirete oko neceg,a neznate ni vi oko cega se prepirete!!A tu neke satro izraze koristite da bi se videlo da vi nesto znate!!NEMATE POJMA

Hahahaha al me nasmeja jbt...neke shatro izraze LOOOL jbt.. Poz za tebe batice sekice sta si vec lepo me nasmeja za pocetak novog dana :lol: :lol: :lol:

Pazite ovako.hitno mi treba izvodjac i ime pesme(ili bar jedno od ta dva a jedino cega se secam je par stihova koji idu nesto kao:
aj tot aj hir(hrd)yu krajing(kaming) pa onda nesto slicno samo sa sing(pisano na srpskom iz patriotskih razloga).malo je sporije ali nista vodnjikavo.mogao bi da bude Sting ili cak Linkin a onda opet i crenberies ili jamaraquoi .sve u svemu ja ne mogu da ga nadjem vec dve nedelje a mnogo je vazno.nalazacu sledi nagrada.

Ok, ja cu da izbegnem te prepirke oko naziva pravca i sl. - bitno je da se razumemo, a svi znamo na koju vrstu muzike je Treshnjica (tako beshe?) mislila...
Nije loshe; meni se najvise svidja RES, mada ne znam koliko je to R&B, ali se svakako razlikuje od ostalog navedenog ovde, meni je to nesto originalno... Mozda je znate po pesmici "Golden boys"... u svakom slucaju, preporucujem...

Mislim slazem se sa onima koji kazu da oni koji ne vole Jasona Curtisa ne moraju da ga pljuju!
Niko vas nije terao da dolazite ovde!!Ja ga volim,nije on dzabe izdobijao onolike mtv nagrade...
Plus je i najsladji crnac koga sam videla!!

SisaDaPimp:
E sad sam se obruko :D.. Jbt koja brooka aaaaaa ubicu se.. U rap superstar ne cepka gitarica jbt, nesto sam pomesao :oops: ne mogu da verujem brooka.. Al brate svejedno skini :D

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back