SisaDaPimp
Aktivan član
- Poruka
- 1.140
Pa fala bogu da cu uvek da podrzim UG jer komercijala mi ide na racku.. I to zesce..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SisaDaPimp:Ti si ono sve preslusala aj sad bez trazenja po netu navedi mi neki od Aesop Rockovih albuma, i koliko su 7L i esoteric uradili zajednickih albuma?? da ne pitam za ovo nepoznatije.. Dalje ti znas sta je UG a pises kako slusas neka pop *.. Pa de to ima?? Mislim.. aj tako mrzi me da se prepirem ovde sa bilo kim.. poz
Bereta:[color=redSa se bre benavte!!I ti PIMP i ti Tamara,pa ljudi vi jednostavno nemate pojma,zasto lepo vas dvoje ne pocnete da slusate turbo folk ili neko slicno *!!Nego se prepirete oko neceg,a neznate ni vi oko cega se prepirete!!A tu neke satro izraze koristite da bi se videlo da vi nesto znate!!NEMATE POJMA][/color][/u][/i][/b]
majaVV:![]()
![]()
![]()
![]()
MA PSIHODELIJA JE ZAKON!!!!!!!!!JEL IDEMO NA SKAZY-JA!!!???????!!!!
ajde nauci me ali ozbiljno?Bleak WinterFullMoon:majaVV:![]()
![]()
![]()
![]()
Ne dok ne naucis znacenje pentagrama :wink:
srpska nova je za koji dan...moram da naucim znacenje pentagrama...simbol coveka?!?majaVV:ajde nauci me ali ozbiljno?Bleak WinterFullMoon:majaVV:![]()
![]()
![]()
![]()
Ne dok ne naucis znacenje pentagrama :wink:
DA! Svaka ti cast. Nikad se ne bih setila, a volim tu pesmu...guitarrr_babe:R.E.M. Loosing my religion
Ide ovako (refren):
I thought that I heard you laughing,
Thought that I heard you sing
I think I thought I saw you cry (ili try, ne secam se najbolje)
ugasi ha!!!! hi hihih!!samo napred!Justin je super!Tamara87:Izvinite sto moram ovo da vam kazem, ali nisam trazila vase misljenje o izvesnom Justinu, vec sam pitala da li neko ima njegovu pesmu. Da me je interesovalo vase misljenje, ja bih to i naglasila. A posto me tako zabole sta vi mislite, necu ni da se raspravljam. Ima nas raznih, pa su nam tako i muzicki ukusi razni, a ja cak i ne slusam samo Justina, slusam ja MNOGO TOGA, ali ocigledno to niko nece ili ne moze da shvati... I, DA, slusam i ono sto se ne vrti na MTV-ju, tako da mi je drago da smo to rascistili...![]()
![]()
![]()
![]()
tako je babe.. pokazi imguitarrr_babe:Jooooooooooooooooj, kako popi_zdim kad gosti zalutaju na forum, pa onda bez reda popljuvavaju sve ovde...![]()
![]()
![]()
A zasta sluzi Wah wah?dobros:gitarsko pojacalo, neka papuca za distorziju, wah wah, flanger ili procesor koji to sve ima zatim jedan kabal od pojacala do papuce ili procesora i drugi kabal od istog do gitare, a mozes da je sviras i bez svega toga ako dobro cujes :wink:
A kakva ti muzika treba od nase?De Nik:Hitno su mi potrebne adrese na internetu gde moze da se skine nasa muzika.HOCU BRE NASU MUZIKU VISE MI JE MUKA OD OVE ZAPADNE![]()
![]()
![]()