ima li hopera????

Ipak se nisam zajebo, uh.. Znaci obrada pesme rep superstar je uradjena u rock verziji zove se rock superstar, danas sam nasao CD, tako da keeperu nadji to mora da ti se svidi.. Inace disk se zove "Skull & Bones (Bones Disc)" iz 2000te je..

A ti gosu gore sto si me quotovo moz da blajvis karu debilcino..

SisaDaPimp:
Ti si ono sve preslusala aj sad bez trazenja po netu navedi mi neki od Aesop Rockovih albuma, i koliko su 7L i esoteric uradili zajednickih albuma?? da ne pitam za ovo nepoznatije.. Dalje ti znas sta je UG a pises kako slusas neka pop *.. Pa de to ima?? Mislim.. aj tako mrzi me da se prepirem ovde sa bilo kim.. poz

E pa ovako... bicu iskrena, ne mogu da ti navedem sva imena albuma, jer, iskreno, ne znam. Ko ce popamtiti sve ono sto sam ja preslusala. Ne posedujem sve te cd-ove, tako da ne bih mogla ni da pogledam pa da napisem kako se zovu albumi, pesme, itd, itd. Imam jednog frenda koji ima SVE od HH. Navedi stagod hoces, on to ima. Tako da sam od njega uzimala cd-ove i stvarno mi se svidelo ono sto sam cula. Prvo textovi, zatim matrice, i sve ostalo. I ne bih da se dissujemo. Slusam sta hocu, kad hocu, gde hocu, i nadam se da ti to ne smeta. A i da ti smeta, pa, iskreno, I DON'T GIVE A F***!!! I jos nesto, da!, slusam i pop sra*a, Boze, pa zensko sam, vecina devojaka i slusaju pop muziku (ne prozivam one sto ne slusaju pop, REZPEKT). Slusam ja i rock, i malo metala (i gvozdja :wink: ). Slusam ono sto mi se svidi. HH volim zato sto iza svake stvari postoji neka poruka. Pop mi se svidja zato sto... pa eto tako... Rock volim zato sto i moj decko i drugar imaju bendove (nije to razlog), jednostavno sam ga zavolela.
A i sta se ja tebi pravdam, ti si zapoceo tu neko dissovanje. Neko je rekao RAP IS SOMETHING U DO, HIP-HOP IS SOMETHING U LIVE, ja sam se oko tog slozila, jer cak ni ja to ne bi bolje rekla, a ti si se odma' uspalio kako ja nemam pojma sta je HH kad slusam 50-ja i Co. Nisam ni rekla da sam neka zakleta hip-hoperka. Trenutno sam u tom razdoblju da ne znam u kom sam fazonu. Valjda cu, kad odrastem, skontati! A sad, slusam sve sto mi svidja i posto nikome ne smetam time sto slusam ono sto ja hocu, nastavicu da slusam ono sto ja hocu. Nadam se da me bar neko shvata. Aj peace.

Bereta:
[color=redSa se bre benavte!!I ti PIMP i ti Tamara,pa ljudi vi jednostavno nemate pojma,zasto lepo vas dvoje ne pocnete da slusate turbo folk ili neko slicno *!!Nego se prepirete oko neceg,a neznate ni vi oko cega se prepirete!!A tu neke satro izraze koristite da bi se videlo da vi nesto znate!!NEMATE POJMA][/color][/u][/i][/b]

Za zapisnik, Sisa je poceo da se prepire. Necu da pocnem da slusam turbo-folk jer ce mi glava explodirati. Nisam sigurna na koje si satro izraze mislio posto ja tako ne pricam. Mozda sam napisala 1-2 reci, to je bio, kao, fazon posto je i Sisa pisao neke reci satro... U get da point. Moram reci da uopste nisam neka cool osoba, ali da nemam pojma, to je vec druga stvar. Necemo o tome. Ne bih uopste da trosim sate na ovakve glooposti, tako da, ljudi, ako necete da se druzimo, makar preko neta, pa onda... yebi gah. Ja dosla ovde da pronadjem neke istomisljenike, kad ono, prc milojka!!! Nema veze, ne ljutim se, ali sam se razocarala. Ne moramo cak ni biti istomisljenici, ali bar da se ne dissujemo. Jel' moze tako??? Ja mislim da moze, samo kad bi se svi potrudili. Ja ne bih da zvucim kao neki PEACEMAKER, ali...
PEACE 2 ALL Y'ALL!!!!

jaoj ljudi :cry: nemojte da ga dirate,on je tako :cry: on je tako lep :cry: mozda i jeste lozac ali *ebote kakav je lozac!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: aaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: aaaaaaaaaaaaa :shock:

Evo nesto od mene, txt i ima demo snimak onako, kucni uslovi neki krsh mikrofon i tako.. Inace bez ikakvog preteranog cimanja, sve sto pisem pisem bez ikakve obrade, pisem u trenutku i obcino da se praznim kad su upitanju txtovi kao ovaj..
Za one koji se izcimaju da cuju snimak, na pocetku je poz za jednog ortaka trebali smo da radimo feat pa tako bio probni snimak.. da skratim pricu evo.. inace pisano pre par meseci a i snimano isto tad ;)

http://w1.638.comhem.se/~u63806653/test.mp3

Rundu zivota jos jednu borim, ne dam duhu da se smori
Od svega ovog, papir posle mene svaki neka sagori
Tada ce glava da se odmori, od briga, zivota i sranja
U njemu, kako god okrenuo nemogu pronaci bolju semu
Da se pronadjem o ovome svemu, uvek osecam tremu
Kada osetim blizinu njenu, kao da pratim svoju senu
Kroz prosle godine, pa me na pocetke teske uvek vraca
KAda ce proci, kosmari u noci, jutro suncem obasjano
Kada ce doci, da li ikad vise cu moci, da budem onaj stari
Uvek nasmejan lik, nikad sa brigama u glavi, nazdravi
Za one stare dane, pa tacku na svaki kraj uvek stavi
Da se oznaci kraj, povratka nazad nikad nema znaj
Polako u ocima gubim sjaj, ne zelim videti pakao raj
Samo trenutke srece ti gore mi daj, da oznacim svoje
Postojanje, kada ne stanem da neko sem oca i majke
Me se seca, uvek trazi se izgubljena sreca, ma veca
Sansa da se sredim, da pokazem da ovde i ja vredim
A ne iz dana u dan polako da bledim, kao slika brata
U novcaniku, i one stare koje drze secanja na njega
Nekad stvarno dosta mi je svega, ali nema nista od bega
Nista bolje ne ceka iza novog brega, samo sante leda
I snega, a ruka polako po papiru gega, da se plasim
Cega? vise nemam, jer zivot fer nikad prema meni nije bio
Sve je srusio, sta god sam snio, svoje misli krio
Ali pronasao sam semu, samo daj dobru temu ovom poemu
Lirickom under ground tati, nemoj stati, moras znati
Da sto vise covek pati, vremenom lakse stvari shvati.. da!

Tamara87:
Izvinite sto moram ovo da vam kazem, ali nisam trazila vase misljenje o izvesnom Justinu, vec sam pitala da li neko ima njegovu pesmu. Da me je interesovalo vase misljenje, ja bih to i naglasila. A posto me tako zabole sta vi mislite, necu ni da se raspravljam. Ima nas raznih, pa su nam tako i muzicki ukusi razni, a ja cak i ne slusam samo Justina, slusam ja MNOGO TOGA, ali ocigledno to niko nece ili ne moze da shvati... I, DA, slusam i ono sto se ne vrti na MTV-ju, tako da mi je drago da smo to rascistili... :D :D :D :D
ugasi ha!!!! hi hihih!!samo napred!Justin je super!

gitarsko pojacalo, neka papuca za distorziju, wah wah, flanger ili procesor koji to sve ima zatim jedan kabal od pojacala do papuce ili procesora i drugi kabal od istog do gitare, a mozes da je sviras i bez svega toga ako dobro cujes :wink:

Mnoogi ovde i uopste(ukljucujuci i mene) vrlo slabo,ili gotovo uopste ne znaju politiku (stil zivota,oblacenja, ciljeve ka kojima streme, parole i ostalo ) raznih muzickih pravaca.
Npr. opste je poznato kako je npr. posao pankera da ljuju sve redom:)
E sad - koji stil muzike odlikuje kakva politika?
Ko se dobro razume u to molio bih ga da napise.
Ade sad...

Back