Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Kod kupovine instrumenata obicno vazi pravilo 'kol'ko para-tol'ko muzike' 8)
ostalo su nijanse...
ostalo su nijanse...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AMY-LEE:jel vi svatate da pitam za izgled a ne za muziku
buuuuu ja sam satanista .......![]()
![]()
![]()
Ritam Nereda:Pa ovako da pocnem.Ritam Nereda:Izvini ali ja sam zensko za pocetak!!!Bleak WinterFullMoon:Packe:2 apsolutne cinjenice:
1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.
Upravo tako...
To Ritam Nereda: Seljo glupi nisam se ja uhvatio samo za tu cinjenicu,prelistaj malo temu HIM i procitaj razloge sto mi se ne svidjaju.I umesto sto si se navrz'o na mene,reci nesto pametno...Daj neki argument sto ti se HIM svidja
Ali mislim da tvoj ukus govori vise nego reci...Him i Ritam Nereda...
Meni je strasno krivo sto su oni komercija la sa mtv-ja,ali tekstovi njegovih pesama mi se strasno puno svidjaju a i vezana sam za tu grupu jer preko njih sam pocela da slusam metal i takvu slicnu muziku.Oni jes da ne sviraju neki metal to je tacno ali jednostavno ja volim tu grupu.
ali ja znam da je tuga,ma ne tuga nego bolestina ,ali sta da radim!?!Bleak WinterFullMoon:Anonymous:nije to nista ja i moja drugarica imamo njegovo ime urezano po celom telu.pa sta?mortishaaa:OK! sad ozbiljno mislim IMA NAS RAZNIH!!!!!!!!! strasno.. kako mozes??????????????????????![]()
![]()
:? :? :?
strasno.. on je tako ruzan.. grrrrrrrrrrrrrrrrrr...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
Pa tuga...eto sta.
e berza ispred skc-a postoji samo nedeljom oko 11-12,imja sve-ploce,mp3,divix sa koncerata......pa idi tada,nacices sigurno!!!!!!!imam sve objavljene albume do danas,neka koncertna izvodjenja i solo projekte.......Peruzzi:Anonymous:pa ispred skc-a imas sve do pink floyda na mp3-u!
anyway imam ja........
Ja uvek kad odem prazno! Nije fer![]()
Nego,koliko i sta imas?
I onaj link petar.web1000 ne radi-prazno je
preselicu sve na peruzzi.dzaba.com
Buka:Ako neko moze da mi posalje tekstovce ovih novih guslarskih pjesama, bio bih mu jak zahvalan.
DAkle, ove pjesme od 1990 do danas
MOze li ko pomoci?????????
hvala
HILLEGAL:HILLEGAL JE MLADA HIP HOP GRUPA SA BANOVOG BRDA,SVAKO KO IMA PITANJA NEKA SALJE NA OVU GLUPOST!!!![]()
jos pitas pa sta??? :shock: :wink:Anonymous:nije to nista ja i moja drugarica imamo njegovo ime urezano po celom telu.pa sta?mortishaaa:OK! sad ozbiljno mislim IMA NAS RAZNIH!!!!!!!!! strasno.. kako mozes??????????????????????![]()
![]()
:? :? :?
strasno.. on je tako ruzan.. grrrrrrrrrrrrrrrrrr...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
ovako.. kako oni mogu da izmisljaju i predstavljaju neki novi pravac koji ne postojiMAJAVV:KAO PRVO:NEKO JE REKO U FAZONU KO JE REKO DA SU ONI UOPSTE I METAL?KO JE REKO?NIKO NIJE REKO.JEL TO ZNACI DA SU LOSI?NE ZNACI.MUZIKA KOJU ONI PRAVE JE TAKVA DA I NE MOZE KONKRETNO DA SE SVRSTA NIGDE,PA JE ZATO UZETA FORA LOVE METAL.A HEARTAGRAM NE ZNACI KAO STO JE NEKO REKO LJUBAV DJAVOLU ILI TAKO NESTO,NEGO UPRAVO TO LOVE METAL.SRCE PREDSTAVLJA DOBRU STRANU LJUBAVI,A PENTAGRAM-LOSU.SATANA NEMA TU NIKAKVE VEZE.A I DA IMA PA STA.NE RAZUMEM ZASTO SU ONI TAKO ISPROZIVANI ZBOG TOGA.KAO DRUGOECKO PEVA IZVANREDNO,TO NE MOZE APSOLUTNO NIKO DA POREKNE!ZNACI NIKO NE MOZE NISTA DA KAZE ZA NJEGOV GLAS.KAO TRECE:UVERAVAM VAS DA VILLE VALO NIJE NI ISFOLIRAN NI NAPALJEN,VEC UPRAVO SVE SUPROTNO.I NIJE NI P OD POZERA,IMA MNOGO TOGA PAMETNOG DA KAZE.I KAO CETVRTO-NJEGOV IZGLED DAJTE LJUDI PRIZNAJTE DA JE LEEEEEEEEEEEEEEEEP.MA NE LEP-NEGO JOS MALO PA SAVRSEN!!!hvala, sad sam se malo ispraznila.
guitarrr_babe:...ali je, poznajuci mortishuuu, ono sasvim istinito!![]()
a sto tebi smeta :wink:Bleak WinterFullMoon:sto kacite ovakve teme ovde?zatvorice vam...
Keeper:AMY-LEE:keeper mortishaaa i cortney najvise smaraju,aj palite!!!!!!!
evo sad cemo samo sto nismo ......
da li mozes slucajno i meni da narezes? molim te! Ja cu ti poslati cd i sta god da ti treba!Molim te.Obozavam ih!!!! Imam i grupu o njima na Yahoo!Tamara87:Cao Maya!!!
Bilo bi mi drago da ti pomognem... Imam cd sa spotovima BSB i mislim da bi se svideo tvojoj frendici. Evo moj mail: missundaztood_tf@yahoo.com pa cemo se dogovoriti. Naravno posalji mi adresu.
PEACE!!!