ima li hopera????

Ja i moja sestra vam zelimo svima u novoj godini da pocnete da pusite,pijete,kradete,ubijete pola (moze i celo) nastavnicko vece,zaplite kulturno obrazovne fukcionalne ustanove-skole. :evil:
URADITE SVE STO STE HTELI A NISTE MOGLI ILI SMELI,
LJUDI MOJI ZIVOT JE JEDAN I ZATO ZIVITE SVAKI DAN KAO DA JE POSLEDNJI!

Pa... hm... pesma je OK, jako podseca na ranije Madonnine hitove... A spot... pa sta ja znam... valjda moze da prodje... Raniji spotovi su bili bolji, jos oni pre CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD. Mada je ona izgledala malo smesno... hehehe

Ultima:
Protiv, samo zato sto su mozda totalna komercijala,
zato sto je momak napaljen, a najveca finta je sto svi misle da kada slusaju njih da su metalci/metalke.
A tek onaj znak... Nesto, kao, ljubav djavolu? Ma, `oladi brate, rame uz rame si sa Britney - po istim pistama se vucete. Ali, to je samo moje skromno misljenje. Po meni su oni najveci sh*t - ne mrzite me zbog toga.
Potpuno se slazem. Nemaju veze sa metalom. Dodju nesto kao Avril

Keeper:
Tresnjica:
Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...

sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.

mnogo vishe mi smeta naziv.
nema veze sa ritmom i bluzom ...... ama bas nikakve.
pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!

Pishe se RHYTHM & BLUES!!! PEACE!!!!

Keeper:
Tresnjica:
Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...

sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.

mnogo vishe mi smeta naziv.
nema veze sa ritmom i bluzom ...... ama bas nikakve.
pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!

Da se nije desilo ono sto se desilo s njom, bila bi legenda, cak i veca nego sto bi iko mogao da zamisli. Bila bi kraljica r'n'b-ja i niko joj ne bi bio ravan. Try again je dobra pesma, moja omiljena, ali ima i drugih dobrih pesama, verujte mi...
Raju je nedostajao adjeo...

Ja ih obozhavam!!! Strava im je ovaj duoble cd, moram da ga kupim. A ove dve pesme HEY YA i THE WAY YOU MOVE su neverovatno dobre... Ma super su, sta drugo da kazem...

I like the way you move...

Anonymous:
mortishaaa:
OK! sad ozbiljno mislim IMA NAS RAZNIH!!!!!!!!! strasno.. kako mozes?????????????????????? :?: :?: :roll: :? :? :?
strasno.. on je tako ruzan.. grrrrrrrrrrrrrrrrrr... :evil: :evil: :evil: :twisted: 8)
nije to nista ja i moja drugarica imamo njegovo ime urezano po celom telu.pa sta? :D

s410.gif

Pa tuga...eto sta.

Back