ima li hopera????

Tamara87:
Keeper:
meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze

Pesma se zove "Sing for the moment"!!! nadam se da sam pomogla!!! PEACE!!!

Bolje da nisi pomogla.. Keeperu ako osh da cujes nesto od HH, al da valja javi se kod mene pa da preporucim ;).. A eminema batali, taj je komercijala nikad veca, a i pooko je max.. Uzmi za pocetak neshto od Aesop Rock-a, ako uspes da nadjes, jer matrice su totalno lude, a i ako bi neku zescu pesmu gde cepka gitarica, uzmi od Cypress Hill-a Rap Superstar..

Nancy:
e pa sad znas mene da sam kako tako normalna i slusam pf...
cime im odisu pesme:pa po meni, jesu uglavnom mracne, ali ne mogu da delim muziku na pozitivnu i negativnu...jednostavno sva mi je muzika pozitivna
ali obozavam pinkfloy zbog dubine koju nalazim u njihovim pesmama, ali ne u tekstovima, nego u samoj muzici...nekako je...vise nego samo trodimenzionalna...kao da ima nesto sto ne mogu da ukapiram a lepo je...
Da li si normalna to cu znati tek posto te pogledam u oci... A ako je za tebe sva muzika pozitivna onda ti ja iskreno zavidim, posto ne budi svaka pesma pozitivna osecanja kod mene. Velika ti je mana sto ne obracas paznju na tekst( procitala si Time), mada je i muzika ponekad dovoljna! PF pruza mogucnost da sagledas mnoge ravni, ali daleko od toga da su sve lepe! P.S. Have A Cigar, ne mora da ti se svidja, ali ponekad tek posto ti se pogled zamuti sve postane jasno! Pozdrav

Prvo - ako covek nekog, pohvali ne znaci da je ostale popljuvao;
Drugo - ako i kaze nesto, to ne znaci da mudruje i da misli da je popio svu pamet ovog sveta;
Trece - valjda svako najbolje zna sta mu se svidja, doduse, ima onih koji su sugestibilni, ali ako je to polazni stav, onda... ne valja
Cetvrto - meni se najvise svidja Marcelo, volim filozofski nastrojene tekstove (ako nije preterano; filozofske u odnosu na ostale) i kad se decko "lepo izrazava", makar na 1. pogled originalno; ne slusam hip-hop nista vise od toga, jesam nekada, mislim da je 2pac jedan od najboljih, bad copy su mnogo perverzni za moj ukus, ali super sklapaju rime...
Peto - pojedini likovi bi mogli da budu malo tolerantniji... za pocetak...

Sandroooo....
VideLa sam Darka , pre neki dan,bio je u ONOM kaputicju...Nesto smo pricali oko klizanja...

Pa stvarno sve nesto kad se vidimo na 5 minuta svi negde zure...a onda u kst-u ste prosto nestali..
Ajde stvarno da se dogovorimo!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

*ja se samo dogovaram nesto...

meggi:
ne slusajte previse nirvanu
moze da vam unisti mozak kad se najmanje nadate
meni se to desilo, zamalo
:shock:
sad sam ok :D :wink: 8)

O cemu ti pricas ????
Prvo otkud ti znas kako nirvana deluje na druge ljude? Meni ne prodje dan da ih ne slusam... Nisam neki tamo zaludjenik ali eto volim ih. Pogotovo one retke pesme tipa OPINION ili DOWN IN THE DARK...
necju da kazem da su oni najbolji na svetu, jer to je tako subjektivno i stvar ukusa...

A i malo je besmisleno recji da moze da ti unisti mozak kad se najmanje nadas...jer hm...ti uvek razmishljas i primecjujes promene u svom raspolozenju, a to ne ide odjednom...nego malo po malo ...kako onda kad se najmanje nadas? I kako to unistava mozak??? Pojasni mi molim te...

pozdrav i sve najbolje :wink:

Zasto svi ovde ako hoce da navedu primer mizantropije, pomenu metalce, ili kada hoce da pomenu bilo koju muziku koja nije eksponirana i nije sund, onda opet navedu metal. A ima toliiiiiiiiiiiiiiiko raznoraznih vrsta metala (pa je ona primedba o tome kako se metalci deru sasvim neosnovana, jer se ne deru svi!!!), a da ne govorim o tome koliko ima jos vrsta malo alternativnije muzike koja nije toliko zastupljena na TV-u (od ambijentalne, preko klasicne, koja je u ovom trenutku sasvim alternativna muzika, jazz-a, funky-ja, blues-a, oldschool rock-a...). Mislim, zasto svi svaljuju mrznju na gidne metalce? I otkad su samo metal i MTV neprijatelji? Zar se mnogi drugi pravci ne rvu protiv MTV-a, pa se opet u toj borbi pominje samo metal... ?

E to,care!!
Napokon se neko setio da prica i o tome (mada je bilo par slicnih tema , cini mi se)

Sta da ti kazem.
Valjda su metalci nekako najsiri pojam (ima ih bas dosta vrsta)
A i naziv je lak za pamcenje - metal :)

Izvinite sto moram ovo da vam kazem, ali nisam trazila vase misljenje o izvesnom Justinu, vec sam pitala da li neko ima njegovu pesmu. Da me je interesovalo vase misljenje, ja bih to i naglasila. A posto me tako zabole sta vi mislite, necu ni da se raspravljam. Ima nas raznih, pa su nam tako i muzicki ukusi razni, a ja cak i ne slusam samo Justina, slusam ja MNOGO TOGA, ali ocigledno to niko nece ili ne moze da shvati... I, DA, slusam i ono sto se ne vrti na MTV-ju, tako da mi je drago da smo to rascistili... :D :D :D :D

E OVAKO:KO JE BIO TOLIKI DEBIL DA UOPSTE I UPOREDI OVA DVA BENDA?MOZDA U POGLEDU DA SU OBA KOMERCIJALA-O.K.ALI BRATE POSTOJI I DOBRA I LOSA KOMERCIJALA.LINKIN PARK JE NESTO NAJLOSIJE STO SAM JA U ZIVOTU CULA(CAST IZUZETCIMA ISTOG TIPA-LIMP BIZKIT,PAPA ROACH,P.O.D I SLICNO)ALI DOBRO I JA SAM U NEKOM 5.-OM OSNOVNE SLUSALA TO.DALJE-HIM,AKO NEKOME NESTO NIJE JASNO U VEZI TE GRUPE,U VEZI VILLE VALO-A,U VEZI TOGA DA SU ONI POZERI,LOZACI,FOLIRANTI,NEKA SE SLOBODNO OBRATI MENI. :x

Musne:
Evo ti neki dobri rap i hip-hop sajtovi-www.wu-cappa.com,www.50cent.com,www.2pac2k.de...

Daj molim te, ne slusaj vishe HH molim te.. Niti pricaj da slusas HH..

A ova ideja je trula, jer vec ima srpski hip hop forum, a i sajt je uskoro zavrsen.. Sajt koji ce da predstavlja Srpski HH, a zakazuju se trenutno i rade intervijui sa nekim od poznatih likova americke underground scene.. tako da sajt je u zavrsnoj fazi..

KAO PRVO:NEKO JE REKO U FAZONU KO JE REKO DA SU ONI UOPSTE I METAL?KO JE REKO?NIKO NIJE REKO.JEL TO ZNACI DA SU LOSI?NE ZNACI.MUZIKA KOJU ONI PRAVE JE TAKVA DA I NE MOZE KONKRETNO DA SE SVRSTA NIGDE,PA JE ZATO UZETA FORA LOVE METAL.A HEARTAGRAM NE ZNACI KAO STO JE NEKO REKO LJUBAV DJAVOLU ILI TAKO NESTO,NEGO UPRAVO TO LOVE METAL.SRCE PREDSTAVLJA DOBRU STRANU LJUBAVI,A PENTAGRAM-LOSU.SATANA NEMA TU NIKAKVE VEZE.A I DA IMA PA STA.NE RAZUMEM ZASTO SU ONI TAKO ISPROZIVANI ZBOG TOGA.KAO DRUGO:DECKO PEVA IZVANREDNO,TO NE MOZE APSOLUTNO NIKO DA POREKNE!ZNACI NIKO NE MOZE NISTA DA KAZE ZA NJEGOV GLAS.KAO TRECE:UVERAVAM VAS DA VILLE VALO NIJE NI ISFOLIRAN NI NAPALJEN,VEC UPRAVO SVE SUPROTNO.I NIJE NI P OD POZERA,IMA MNOGO TOGA PAMETNOG DA KAZE.I KAO CETVRTO-NJEGOV IZGLED DAJTE LJUDI PRIZNAJTE DA JE LEEEEEEEEEEEEEEEEP.MA NE LEP-NEGO JOS MALO PA SAVRSEN!!!hvala, sad sam se malo ispraznila.

Ja ih, ono, gotivim. Imam par pesama na kompu, 4 sa prvog, i 3 sa drugog albuma. Ali bih volela da imam cele albume. Cine mi se OK, bice nesto od njih, samo da ih svet upozna. Dobar mu je onaj J-Bug (ja mislim), onaj sa "iglicama" na glavi... That's it...

Back