ima li hopera????

:shock: SLAZEMO SE NIRVANA JE NAJBOLJI BEND ! ! ! !ACA,MILAN I STEFAN IZ NISA GRUNGE FOREVER! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eminemovka:
Eminem je car!!!!!!I nije komercijalno djubre kao sto priate.A zapitajte se malo sta VI slusate i da li su ONI obicne komercijale?!

Eminem je jebena komercijala da ne moze da bude veca.. A ja sta slusam ne vredi da ti ovde pisem jer sigurno za pravi hip hop nisi cula..
Ama **** vas vishe eminem, aj zatvarajte ovaj topic..

Ma svi ste vi upuceni u pi*ku materinu.. Jbt svima je poznato da Bad Copy i Timdze odavno nisu u bassivity-u.. A kao drugo sto niko ne pominje, Urbana, Extrima, Big Bossa, Suida, Booky MC-a??.. Pa de bi neko pominjo kad ste samo culi za VIP.. Jbt svi bi danas reperi da budu i da se kurce kako znaju o tome, a nemaju pojma.. Aj molim vas da neko zakljuca ovu temu, i da neko ko nesto zna o HHu otvori nesto..

E bre ste vi ludi??? "without me" proslavio eminema? ko je to rekao neka se zakopa ispod zemlje , eminem je dosao na scenu 1995. a proslavio se 1997.... "without me" je sa albuma "The eminem show" koji je pusten u prodaju 2002. tako da si malo promasio za jedno 5 godina!

A koje rekao da je eminem najbolji reper svih vremena nek se odmah ubije, covece ti si pisao u pelenama dok je 2pac repovao!

2Pac je bez sumnje , najveca legenda hip-hopa svih vremena i TACKA.

Ajde sada idite i naucite nesto........ sramota

Back