ima li hopera????

LL:
Zbog takvih majmuna se mi nalazimo ovde gde i jesmo! Sto se tice njih samih oni nisu krivi sto su glupavi pa su prethodne vlasti uspele preko medija da im isperu mozak i zatruju ih takvim glupostima! Svi su mi vazni sada i pevaju te pesme a pitam ih ja GDE SU BILI ZA VREME TOG RATA SA HRVATSKOM??? Svi su generali posle rata!

Sta se primas LL?
Pisci ovih postova nemaju zajedno 18 godina :lol:
Dzaba im prichash...

molila bih da mi neko pomogne ako moze dakle potrbna mi je pesma koja se zove Zlatni dan i uopste ne mogu da je nadjem na netu verovatno zato sto je stara,cak ni ne mogu da nadjem disk sa bilo kojom pesmom Bisere ako neko ima ovu pesmu ili bilo koju drugu plz javite se

Nirvana is the best i ostace the best!!
Oni su najveci bend svih vremena i jako su originalni.Kurtove pesme su sve iskrene i istinite i nije mu ih niko pisao nego je to radio on sam i zato i zbog mnogo cega jos on je bio i ostace legenda!! :)

Slazem se sa Ginom,mislim,ja ne slusam nikog od
navedenih,ali ona ima sva prava da njih slusa.
A ti,Siso,ne bulazni!!!Ako ti njih ne volis to
ne znaci da to nije rap i HH.K'o da si ti neki
tamo poznavalac hopa.Nemas blage o zivotu,a ka-
moli o rapu!!!!!!!!!!

imas foru komentari o autoru, pa lepo samo im kazes da ako neko ima tu stvar da je stavi... ako mi ne verujes vidi u onim komentarima za pesmu od bebi dol gde sam navela deo teksta. i HOP kroz par dana je neko bio dobar da stavi tu stvar :D

Back