ima li hopera????

child in time:
mortishaaa:
child in time:
zvezdica011:
cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina :?:

Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!

E, sad stvarno, ko ce sve ici????
pa ti ides?? :shock: znas :roll: ja ne mogu :P :P :P

salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....

Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....
pa nemoj tako :cry: :cry: a neces biti do tad bolesna.. ozdravices :wink:

mortishaaa:
child in time:
mortishaaa:
child in time:
zvezdica011:
cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina :?:

Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!

E, sad stvarno, ko ce sve ici????
pa ti ides?? :shock: znas :roll: ja ne mogu :P :P :P

salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....

Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....
pa nemoj tako :cry: :cry: a neces biti do tad bolesna.. ozdravices :wink:
Ao tkad si ti postala vidovita???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Salim se , morti!!! E, ajde ako ne budemo nasle drugu bleju za novaka da blejimo tamo together, ssssvvvvvviiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!,

Jel'hocete???? :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Slazem se, niko ne moze tvrditi da je nesto najbolje, ali NIRVANA svakako jeste JEDAN od najboljih bendova sveta... To se svakako najbolje vidi iz cinjenice da i sada, 9 godina posle Kurtove smrti, milioni kako mladih, tako i onih starijih, koji su ostali verni grandzu, ne dopustaju da NIRVANA postane proslost... SMATRAM DA NIRVANA TO NIKAD NECE POSTATI!!!

Pravih hopera je danas i suvise malo, to je i vise nego tacno, na zalost..
Sve vise je ovih napaljenih klinaca koju su juce na MTVu videli eminema i pola dolara i gej rula pa se sad pre da su hoperi i sve znaju o hopu, pa se kurce ko da su boga uhvatili za muda..
I daj vise napaljeni klinci shvatite odeca nije ono sto nas cini hoperima vec vi sami, ono sto je u nama i ono sto osecamo, a vi to kad naucite onda se javite, a do tad jezik za zube i vratite se na pink i City Club...
Aj paljba..

Dodjes do McDonaldsa na Slaviji i Deligradskom krenes na gore, treca poprecna ulica je Pasterova i da tu ima nekih zdravstvenih ustanova...i kad naidjes na Pasterovu skrenes desno u nju i ides tako neko vreme i jedna veeelika ulica je *ta-na-na-na* kneza Milosa :)
Ne znam za radnju ali evo bar da ti pomognem za ulice :)

Tu saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Ljudi, kako ste mi samo nedostajaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa, ne umem da vam objasnim koliko! Hajde, hajde, sta sam propustila? O cemu se sada govori? Imam toliko divnih novosti da vam pricam... Nego, first things first!!! Sta se radi?

Back