ima li hopera????

MP3

SVE OD METALLICE-e zajedno sa novim albumom!!!
SVE OD OFFSPRINGA zajedno sa NOVIM albumom koji jos nije ni izasao!!!
Sve od Stevie Ray Vaughan
Sve od JOE SATRIANI-a
SVE od DREAM THEATRA zajedno sa novim albumom koji je izasao pre nekih 15 dana!!!
Od black sabatha sve od 70 do 83 (ima nekih 13 izdanja)
Sve od GUNS-a
SVe od zepalina i jos MILION SVEGA!!!

I zaboravih
SVE OD DEEP PURPLE-a zajedno sa zadnjim BANANASOM!!!
SVE OD TOY DOLLS-a
SVE OD AC/DC
SVE OD PANTERE
SVE OD ZZ TOP
SVE OD HELLOWEEN
SVE OD RIBLJE CORBE
SKORO SVE OD QUEEN
SKORO SVE OD WHITESNAKE
SKORO SVE OD ZABRANJENOG PUSHENJA!!!

a jedi mind tricks,lords of the underground,i ostale takve grupe...?afu-ra je mnooogo dobar.jel isao neko na dj vadim-a kad je dolazio?ja nisam,******...a razlika izmedju 50 i vip je sto 50 repuje o onome sto je stvarno proziveo i nije "fake gangsta" za razliku od basivitija."...the microphone have sex with my lyrics..."-Afu-ra
keep it underground

Nije bitno ko kakvu muziku slusa vec kakve su osobe u pitanju. Ako se ona tebi zaista svidja i odgovara kao osoba potpuno je nepotrebno postavljeno pitanje. Mada odabir muzike moze puno toga da nam kaze o osobi ali to nije uvek 100% tacno.

Anonymous:
koji su to originalniji bendovi? sta ima lose u tome biti inspirisan francuskim simbolistima i od kada su Doorsi psihodelija?
moze li ovako za neupucene,psihodelicni rock je nastao krajem 60-tih godina(tokom razvoja hippie generacije),a jako je smesno sto niko nije cuo za tu vrstu ''psihodelicne'' muzike......nije to naziv samo za podvrstu techno muzike,vec muzickog pokreta s kraja 60-tih,a mislim da ima dovoljno poznatih bendova iz tog perioda,ja sam ranije mnogo slusala doorse,tako da ne pricam ove stvari iz neupucenosti.....pa u svakom slucaju je bolje i da se koristi plagijatima,nego da su mu tekstovi kao ovoj danasnjoj popularnoj muzici...e dosta moras da poradis na muzickom obrazovanju,da bi pisala tako olako te argumente!!!!!!!!

Anonymous:
Anonymous:
koji su to originalniji bendovi? sta ima lose u tome biti inspirisan francuskim simbolistima i od kada su Doorsi psihodelija?
moze li ovako za neupucene,psihodelicni rock je nastao krajem 60-tih godina(tokom razvoja hippie generacije),a jako je smesno sto niko nije cuo za tu vrstu ''psihodelicne'' muzike......nije to naziv samo za podvrstu techno muzike,vec muzickog pokreta s kraja 60-tih,a mislim da ima dovoljno poznatih bendova iz tog perioda,ja sam ranije mnogo slusala doorse,tako da ne pricam ove stvari iz neupucenosti.....pa u svakom slucaju je bolje i da se koristi plagijatima,nego da su mu tekstovi kao ovoj danasnjoj popularnoj muzici...e dosta moras da poradis na muzickom obrazovanju,da bi pisala tako olako te argumente!!!!!!!!
o.k. molim te, radi nase opste-forumske neupucenosti raci nam koji su to bendovi sem pink floyda i sl.
Dakle, koje su to bile morisonove pretece??? :? :? :?

Bliznakinja:
Courtney:
Li'l' Bitch:
Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?! :?: :?
:lol: Zato sto su baggu pants ruzne :lol: A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam... :lol: :lol: :lol: To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:
meni ne izgledas cudno :shock: :shock:
Pa naravno,kad smo ti i ja jedine normalne 8)

yugoslav:
MP3

SVE OD METALLICE-e zajedno sa novim albumom!!!
SVE OD OFFSPRINGA zajedno sa NOVIM albumom koji jos nije ni izasao!!!Sve od Stevie Ray Vaughan
Sve od JOE SATRIANI-a
SVE od DREAM THEATRA zajedno sa novim albumom koji je izasao pre nekih 15 dana!!!
Od black sabatha sve od 70 do 83 (ima nekih 13 izdanja)
Sve od GUNS-a
SVe od zepalina i jos MILION SVEGA!!!
Ovo izgleda kao neka zaje8ancija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mozda bi me Gunsi interesovali...pa,jel dobijam neki popust sto te gotivim? :lol:

mortishaaa:
rudy_kv:
Courtney:
mortishaaa:
. . .:
Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).
hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:
Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).
Znaci oped idemo zajedno na koncert? :D :wink: :D :wink: :D
naravno da ne :wink:
NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :x

Back