Gost
fejkeri su i jedni i drugi,takvih nije bilo kad sam ja pocinjala da slusam muziku, a onda su se pojavili green day i offspring i zatrovali omladinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheguest:zasto?cini mi se da ste cool.
ops:
ops: pa gledaj ja mrzim.. hm.. ne volim ni LP ni HIM, a Courtney voli HIM, ali LP ne podnosi :wink: hehe.. nisu sve..Anonymous:fejkeri su i jedni i drugi,takvih nije bilo kad sam ja pocinjala da slusam muziku, a onda su se pojavili green day i offspring i zatrovali omladinu
:shock: :wink: Guru:sta imas od Blackmore's Night-a?
e kolko ce biti ufur i gde je to uopste?ali bice nikad bolje,samo da nije mnogo skupohector:Idete li na Grand Wizzard Theodora za novaka?![]()
![]()
![]()
moze li ovako za neupucene,psihodelicni rock je nastao krajem 60-tih godina(tokom razvoja hippie generacije),a jako je smesno sto niko nije cuo za tu vrstu ''psihodelicne'' muzike......nije to naziv samo za podvrstu techno muzike,vec muzickog pokreta s kraja 60-tih,a mislim da ima dovoljno poznatih bendova iz tog perioda,ja sam ranije mnogo slusala doorse,tako da ne pricam ove stvari iz neupucenosti.....pa u svakom slucaju je bolje i da se koristi plagijatima,nego da su mu tekstovi kao ovoj danasnjoj popularnoj muzici...e dosta moras da poradis na muzickom obrazovanju,da bi pisala tako olako te argumente!!!!!!!!Anonymous:koji su to originalniji bendovi? sta ima lose u tome biti inspirisan francuskim simbolistima i od kada su Doorsi psihodelija?
nije bas ni jeftino 1300 din ali ima cepi za Dz, nije loseAnonymous:e kolko ce biti ufur i gde je to uopste?ali bice nikad bolje,samo da nije mnogo skupohector:Idete li na Grand Wizzard Theodora za novaka?![]()
![]()
![]()
o.k. molim te, radi nase opste-forumske neupucenosti raci nam koji su to bendovi sem pink floyda i sl.Anonymous:moze li ovako za neupucene,psihodelicni rock je nastao krajem 60-tih godina(tokom razvoja hippie generacije),a jako je smesno sto niko nije cuo za tu vrstu ''psihodelicne'' muzike......nije to naziv samo za podvrstu techno muzike,vec muzickog pokreta s kraja 60-tih,a mislim da ima dovoljno poznatih bendova iz tog perioda,ja sam ranije mnogo slusala doorse,tako da ne pricam ove stvari iz neupucenosti.....pa u svakom slucaju je bolje i da se koristi plagijatima,nego da su mu tekstovi kao ovoj danasnjoj popularnoj muzici...e dosta moras da poradis na muzickom obrazovanju,da bi pisala tako olako te argumente!!!!!!!!Anonymous:koji su to originalniji bendovi? sta ima lose u tome biti inspirisan francuskim simbolistima i od kada su Doorsi psihodelija?
Pa naravno,kad smo ti i ja jedine normalne 8)Bliznakinja:meni ne izgledas cudno :shock: :shock:Courtney:Li'l' Bitch:Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?!:?
Zato sto su baggu pants ruzne
A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam...
![]()
![]()
To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:
Ovo izgleda kao neka zaje8ancijayugoslav:MP3
SVE OD METALLICE-e zajedno sa novim albumom!!!
SVE OD OFFSPRINGA zajedno sa NOVIM albumom koji jos nije ni izasao!!!Sve od Stevie Ray Vaughan
Sve od JOE SATRIANI-a
SVE od DREAM THEATRA zajedno sa novim albumom koji je izasao pre nekih 15 dana!!!
Od black sabatha sve od 70 do 83 (ima nekih 13 izdanja)
Sve od GUNS-a
SVe od zepalina i jos MILION SVEGA!!!
Mozda bi me Gunsi interesovali...pa,jel dobijam neki popust sto te gotivim? 
NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :xmortishaaa:naravno da ne :wink:rudy_kv:Znaci oped idemo zajedno na koncert?Courtney:Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).:wink:
:wink:
![]()
Bleak WinterFullMoon:Opet se ona sama poziva![]()
Ju bre dete,sta je s tobom?Ti bi da dodjes u kucu kod lika koji je 4 god stariji od tebe,a pritom ga ni ne poznajes...ccc!Ljudi ce svasta da pomisle![]()
Lepo kaze mortisha:Sta ti je ti cudno? Vec smo ustanovili da ja obozavam da spopadam ljude...