ima li hopera????

Kako neko moze da slusa tog geja?? Lik je debil, kada sam video njegov lajv nastup na TVu lik niti ima onakav glas kao na disku niti flow, tacnije receno lik je nula, tako da ne znam sta se toliko primate na njega da bi on zasluzio neku temu.. bla

Kurt Cobain:
Shta mislite o ovo grupi?
ja mislim da su ok, i da je shteta shto su se raspali (ali, srecjom, ljudi su normalni pa napravishe odlichan bend sa chris cornelom!) :lol:

Pa raspad je i morao da se desi kada je i CIA radila protiv njih....a kako i ne bi kada su toliko pljuvali po americkoj birokratiji.... pa zamislite samo kakav je to shok bio kada su berzu Vol Street zatvorili 4 sata jer su montirali improvizovanu binu da bi snimali spot za Sleep now in the fire, ma najludji je!
RATM je definitivno jedan od mojih omiljenih bandova, mada ih sada i ne slusham toliko ali nekada sam ih bash gotivio
Guerila Radio je zakon od pesme! :)
p0z

Yo peoplesi,da li neko moze da mi kaze nesto o grupi Iced Earth?Imam neku pesmu ali nazalost ne znam kako se zove ali je preterana,inace to je neka live verzija(kad saznam javi cu vam)!!!
A sta mislite o ovim ostalim grupama koje sam nabrojala,i da li neko moze da mi kaze nesto o Tristanii,odakle su,koliko su albuma izdali and such and such??? :D :D

Luthien:
Yo peoplesi,da li neko moze da mi kaze nesto o grupi Iced Earth?Imam neku pesmu ali nazalost ne znam kako se zove ali je preterana,inace to je neka live verzija(kad saznam javi cu vam)!!!
A sta mislite o ovim ostalim grupama koje sam nabrojala,i da li neko moze da mi kaze nesto o Tristanii,odakle su,koliko su albuma izdali and such and such??? :D :D
znam da Iced Earth ima album Something wicked this way comes...moja ortakinja se vise razume u to...ima neki njihov album,ne znam kako se zove...m
(imas u REX-u o njima)

milena nevermind:
Kurt Cobain is with us forever!Ko se slaze sa mnom???Ako ima neko ko je raspolozen da prica o Nirvani, Kurtu, njihovim najboljim pesmama i slicno...pisite na milenaw2003@yahoo.com...puno pozdrava od mene...i, naravno, NIRVANA ZAKON!!!
ok,zar ne postoji niko ko voli nirvanu???mislim,znam da ovo mesto nije bas vau,ali neka neko prokomentarise najbolji bend na svetu...volela bih da cujem misljenja o nirvani pa cak i negativna...
hvala vam...i pisite...

SisaDaPimp:
Kako neko moze da slusa tog geja?? Lik je debil, kada sam video njegov lajv nastup na TVu lik niti ima onakav glas kao na disku niti flow, tacnije receno lik je nula, tako da ne znam sta se toliko primate na njega da bi on zasluzio neku temu.. bla
E pa kad Britney Spears i Christina A. i dosta drugih debila zaslužuju da se piše o njima na ovom forumu onda zaslužuje i Sean P.
ps. tip je baš sladak,a po čemu je on tebi gay stvarno ne shvatam.

Cao Tea,lako je bilo pretpostaviti da sam to ja,zar ne?!
Autor slusa 2Pac-a,Eminema,DMX,50 Cent-a,D12,Obie Trice,Nelly,Busta Rimes,Xzibit,Jay Z,Nas,Dr Dree..............to od stranih.
Od nasih VIP,Marcelo,Shorty= Bassivity.
A ti?

Sta autor slusa moglo se predpostaviti po autorovom nicku, i naravno slusa ono sto ja ne bi svrstao u HH.. Iz te tvoje mase navedenih jedino Nas, i Pac sto su ok, i DMX ono.. Ostalo ne kapiram kako mozes da kazes da je Hop, misim 50para, nelly i tako ti gejevi, kako njih neko moze svrstati u ovu kulturu..
Ja sto slusam ne znam da li vredi pominjati jer sigurno su ti totalno nepoznata imena, al eto par primera.. Aesop Rock, Virtuoso, Esoteric, Mr Liff, Juice (ali ne domaci djus), Gravediggaz, Sage Francis, C reyz wallz, Jedi Mind Tricks, i tako dalje da ne nabrajam....

Jao tip je do yaya izvodjac jer je sladak jao jbt vidi ga al je sladak jao ma super je.. Jbt kako mi idu na ***** ta klinacka lozenja, klinke koje ne kapiraju muziku nego gledaju kako ko izgleda pa obozavaju onda, jao vidi ga kako je sladak.. Misim smesne ste obe.. A sto sam rekao da je gej ukljucite mozgice pa cete da skapirate..

Back