mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
c c c.. salim se bato :wink:rudy_kv:Mislim stvaaaaarnomortishaaa:ja ne mogu da prepricavam.. ali je Milica pogodila sustinu.. c c c.. :wink:
Bato.. kako e tebi bilo :wink: kako si se ti provela:?
![]()
![]()
ops:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
c c c.. salim se bato :wink:rudy_kv:Mislim stvaaaaarnomortishaaa:ja ne mogu da prepricavam.. ali je Milica pogodila sustinu.. c c c.. :wink:
![]()
![]()
ops:
JUPI!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!. . .:Pa ja kao moze :wink: Inace ako nekog zanima imam 85% na njemu i polozio sam ga.mortishaaa:jel' se vazi sad??. . .:Zahvalio bih se svima koji su mi pozeleli srecu. Onima koji mi nisu pozeleli srecu cu reci da i ja njima isto tako necu pozeleti srecu kad oni budu imalii kolokvijum iz AII![]()
posto pre nisam bila..
![]()
:shock: 8)
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: SA JOS NEKIMrudy_kv:Hvala za ovo ludaci :x
Bilo je super, napokon sam upoznao moje net-sestrice Courtney i mortishu i jos puno likova... Prosto nemam reci...
Moramo ovo da ponovimo na prvom sledecem koncertu![]()
ops:
ops:
ops:
ops:Dobro, dobro. Povescemo i Gomezamortishaaa:SA JOS NEKIMrudy_kv:Hvala za ovo ludaci :x
Bilo je super, napokon sam upoznao moje net-sestrice Courtney i mortishu i jos puno likova... Prosto nemam reci...
ops:
ops:
ops:
ops:
/me skakuce od srecerudy_kv:Dobro, dobro. Povescemo i Gomezamortishaaa:SA JOS NEKIMrudy_kv:Hvala za ovo ludaci :x
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:rudy_kv:Vidi kako je blesava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:to je bilo najjacerudy_kv:... nego da ja zavrsim pricicu. Kada smo se razdvojili (Jovan i Courtney na jednu, a mortisha, nirv_ana i ja na drugu stranu) ostali smo okruzeni sve nekim visokim likovima, tako da sam mogao nesto da vidim samo kada bi se podigao na prste. Posto su curice nize od mene da bi i one nesto videle povremeno sam ih dizao. U jednom trenutku kada sam podigao Tishu, devojka koja je pored nas stajala sa deckom, pocela je da moli decka da je podigne ono, kao "Vidis kako je on nju podigao". Da bi izvukao lika koji je jedva i sebe drzao na nogama rekao sam joj da mi je Tisha sestra a ne devojka...Lik se osmehnuo sa olaksanjem a ona je nastavila da bezuspesno moljaka...

ih.. je8iga :x :xrudy_kv:Jesmo
Courtney je morala kuci, stigao joj je prevoz![]()
![]()
![]()

ops: 
nama na cemu.. nego, zasta drugo ja ovde sluzim.. c c c :wink:. . .:Hvalaops:
![]()
Ne znammortishaaa:nama na cemu.. nego, zasta drugo ja ovde sluzim.. c c c :wink:. . .:Hvalaops:
![]()
Ali lepo od tebe sto si tu 
NE ZNAS!!!! :shock: :shock:. . .:Ne znammortishaaa:nama na cemu.. nego, zasta drugo ja ovde sluzim.. c c c :wink:. . .:Hvalaops:
![]()
![]()
c c c..
"A ko radi taj i gresimortishaaa:NE ZNAS!!!! :shock: :shock:. . .:Ne znammortishaaa:nama na cemu.. nego, zasta drugo ja ovde sluzim.. c c c :wink:. . .:Hvalaops:
![]()
![]()
![]()
c c c..
i da znas da si trebao da stavis "" umesto "
"
c c c.. :wink:
i to sto kazes.. :wink: al' dobro je da se greske daju ispraviti.. :wink:. . .:A ko radi taj i gresimortishaaa:NE ZNAS!!!! :shock: :shock:. . .:Ne znammortishaaa:nama na cemu.. nego, zasta drugo ja ovde sluzim.. c c c :wink:. . .:Hvalaops:
![]()
![]()
![]()
c c c..
i da znas da si trebao da stavis "" umesto "
"
c c c.. :wink:![]()
POZmortishaaa:to ko da je samo za mene stvorenoKeeper:duvali travu da bi bili blizi bogu ??? :shock:
chudo su ti pagani i njihovi plemenski vrachevi sto navode raju na ganju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:

nirv_ana:mortishaaa:ja ne mogu da prepricavam.. ali je Milica pogodila sustinu.. c c c.. :wink:
![]()
![]()
rudi je rekao da bi Keeper trebalo da promeni ime u Gomez ( hihihihi ).
rudy_kv:Dobro, dobro. Povescemo i Gomezamortishaaa:SA JOS NEKIMrudy_kv:Hvala za ovo ludaci :x
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()

_pajabaja_:Kakvi su utisci sa koncerta Deep Purple-a ?
Da li zna neko koliko je ukupno ljudi bilo?
U svakom slucaju meni je bilo odlicno!