ima li hopera????

Mislim da nikada ne bi bili tu gde jesu da nije bilo opijata.Na zalost,svi veliki umovi su imali svoju "drogu",a mnogi i bukvalno.Da nije bilo trave,Marley bi sada zvucao,verovatno dosadno i isprazno,a ovako su svi konzumenti travke-pobrljavke na svetu dobili citav niz himni,a da ne pricam o tome koliko je njegova muzika pozitivna i umirujuce deluje na ljude(bar na mene),cisto sumnjam da bi tako bilo da je bio strejter. 8)

nick cave i p.j. harvey "henry lee"... tu pesmu pre ili kasnije posvetim svakom bivsem decq koji mi nesto znaci a nadje posle mene nekq devojcicu :twisted: zbog nje sam kupila MURDER BALADS...
drugi ok duet je eminem & dido...

ne treba ti podforum, dosta ti je i ovakva jedna tema :D .......
sto se zabranjenog pushenja tiche, imam ja odredjenu kolichinu akorada ........ :wink:

uzgred, gleda li neko IBC ??? ...... evo trenutno ima serijal spotova zabranjenog pushenja ...... c c c....... loodilo. a pre neki dan bio i EKV

Keeper:
sto se zabranjenog pushenja tiche, imam ja odredjenu kolichinu akorada ........ :wink:

uzgred, gleda li neko IBC ??? ...... evo trenutno ima serijal spotova zabranjenog pushenja ...... c c c....... loodilo. a pre neki dan bio i EKV

hvala za akorde- samo sto sam mislila lepo da napravimo novi forum pa svaka grupa po jedan topic, ali da se tu stvarno pridrzavamo samo melodija bez dosadnih komentara/medjusobnog pljuvanja...

malecka:
Keeper:

hvala za akorde- samo sto sam mislila lepo da napravimo novi forum pa svaka grupa po jedan topic, ali da se tu stvarno pridrzavamo samo melodija bez dosadnih komentara/medjusobnog pljuvanja...

ehm ...... zanimljivo, ali NEZNAMKAKO izvodljivo ... :?
ma, nemas ti ovde puno ljudi koje interesuje gitara, tako da ............

Ovde vecina, da kazem nekih 80% je navela samo neka komercijalna izdanja koja ja bas ne bi svrstao u hip hop.. Rspct Deyu, dobar izbor za Grejv Digze, mada ona "Burn baby burn" smara me ref dok pesma ovako **** kevu.. Inace favorita neam, ono aesop rock po meni jebeno jako to radi, tako da od njega bi morao da uzmem sad da izdvajam al me mrzi, Virtuoso, Juice-ov novi album (za ne upucene ne mislim na naseg djuska).. I tako ma aj odjava piz ;)

Back