Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.110
meni je najbolji techno - UNPLUGGED
...... al ko me sta pita ......
...... al ko me sta pita ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako mozete prvo napisati izvorno ime na engleskom pa onda ovo drugo po "naski" ako oces pisi jedno ili drugo ali nemoj nas iritirat sa oba nacinaKeeper:ehm ......
Nick Cave & Kajli Minog ( :shock: :shock: )
"Where the wild roses grow" .....
) E,sad te tishne drugarice konacno dodju i mi krenemo...JAO KOLIKA JE GUZVQA BILA NA ULAZU! :shock: :shock: :shock: Znaci-STRASNO :shock: E,sad nekako mi uspemo da dodjemo do bezbedjena,kad onaj lik:"Devojke na jednu,muskarci na drugu stranu!" i opusteno nas sve rasture! I sad ja jos dodjem do one devojke i krene sa "Pa daj bre jeste morali,sve sam ih pogubila..." a ona,kucka meni:"S'a se deres,a? S'a se deres?" Jao,je8em li jos mater,kucketina jedna nadrkana...strasno! Mortishi je cak uzela diskove! GLUPACA :x :x :x I,sad konacno se mi nadjemo,krenemo da ulazimo i sad gledamo gde cemo i probamo da odemo gore,medjutim NE! Gore su pustali samo sa propusnicama,mamu im ja...strasno. I,dobro,mi sta cemo,ajde na ono malo izdignuto (znate onaj krug... :? ) AAAAAAAA,kolika je tu guzva bila! S T R A S N O!!! Nekako se mi proguramo,ali,devojcice nicta ne vide (mislim rudi je naravno sve VIDELA
),a ja i dalje nista nisam videlaaaaaa :x
He,onda me je neki decko koji je stajao iza mene podigao,pa sam malo gledala
I nakraju kad sam dozvala tetu,dala mi je casu vode za 50 DINARA! Pa,strasno :x Ovaj deo prepricavanja dobijate malo cenzurisano,ko je bio zna i zasto...
E,da,jos jedna bitna stvar je bila i da SAM JA SEDELA! He,he,kakav talenat,a?
Naravno,ne bih ja to uspela bez Jovana kome se ovom prilikom i javno zahvaljujem
Uh,bilo je jos milion stvari,ali sad me mrzi vise da pisem,zavrsice rudi kad dodje
Sve u svemu,bilo je FENOMENALNO! 
NIJE rap!!!!!!!!!!!!!!