ima li hopera????

ylflower.gif
[Automated by GetSmile]
omelet.gif

Kao sto sam rekla nevermind...tek sam dosla iz skole, pa sam poprilicno neuracunljiva,....

Pa, dobro evo da i ja dam skroman doprinos kolekciji duhovne muzike. Malo bih dao akcenat na( da kazem)"produhovljenu muziku". Pocetnici bi mogli da poslusaju pored Pesama izmedju istoka i zapada i nesto od Makedonske grupe Anastasia, vrlo su dobri... A ekstremistima preporucujem gotiku.

Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...

sluzimo narodu:
Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...
U je. . . Pa ti si tek sad saznao da si puko godinu. . . Kod nas saznaju jos u oktobru, eventualno ko ode na molbu on sazna u januaru.

sluzimo narodu:
ma nema ovde u BG-u nista.. nemoj da si tuzan :( :wink:

Hm,takodje i Ruska crkvena muzika je vrlo kvalitetna i jak utisak na slusaoca ostavlja.Najtoplije predlazem iako ne mogu tacno reci koja jer ne znam naziv...........

Ali verujem da koju god da izaberete da je uzvisena!

mortishaaa:
sluzimo narodu:
ma nema ovde u BG-u nista.. nemoj da si tuzan :( :wink:
Tisha nemoj da se zavaravas, shvatis da nije tako tek kad odes iz BGD-a :(

Anonymous:
tupac je imao mnogo tekstove,i ostaje legenda iako ja i dalje verujem da je ziv :? ali...zasto niko na tv-u ne pusta neki spot od das efx-a?ponekad metropolis pusti i to kad ih neko iscima,gangstarr je za mene i dalje underground,ma ima brda dobrog hip hop-a i dalje.e a jel slusa neko old school jos uvek?
Meni je dobar Krs 1 i pesma "Step in to my World"! Ali ima jos mnogo dobrog Underground stvari.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Back