yugoslav
Aktivan član
- Poruka
- 1.055
child in time:dadadadadadda dream su fantasticni u svojoj nebulozi!
????????????????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
child in time:dadadadadadda dream su fantasticni u svojoj nebulozi!
mortishaaa:like meeeeeeeeeeeeee!!!!Chestergirl:Da, to se cesto desava, slazem se, vidim imamo slican nick. Ne znam stvarno, a cini mi se i da se neki likovi javljaju na skoro svaku temu cak i ako ne slusaju. Necu da imenujem ko, to se zna.![]()
Fantastični su! Jest' da ponekad preteraju sa "pištanjem", al' niko nije savršen...Samo to imas da kazes!!!! HE!yugoslav:Menjao bi joj onaj promukli glas!!!
heheheh
HE!HE!!!!U je. . . Pa ti si tek sad saznao da si puko godinu. . . Kod nas saznaju jos u oktobru, eventualno ko ode na molbu on sazna u januaru.sluzimo narodu:Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...
xenia:Samo to imas da kazes!!!! HE!yugoslav:Menjao bi joj onaj promukli glas!!!
hehehehHE!HE!!!!
child in time:me too!!!!mortishaaa:like meeeeeeeeeeeeee!!!!Chestergirl:Da, to se cesto desava, slazem se, vidim imamo slican nick. Ne znam stvarno, a cini mi se i da se neki likovi javljaju na skoro svaku temu cak i ako ne slusaju. Necu da imenujem ko, to se zna.![]()
![]()
:wink:
ma nema ovde u BG-u nista.. nemoj da si tuzansluzimo narodu:Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...
:wink:
Tisha nemoj da se zavaravas, shvatis da nije tako tek kad odes iz BGD-amortishaaa:ma nema ovde u BG-u nista.. nemoj da si tuzansluzimo narodu:Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...:wink:

Ritam Nereda:Uskliknimo s ljubavlju svetitelju Savi itd.Valjda je to duhovno?!
Meni je dobar Krs 1 i pesma "Step in to my World"! Ali ima jos mnogo dobrog Underground stvari.Anonymous:tupac je imao mnogo tekstove,i ostaje legenda iako ja i dalje verujem da je ziv :? ali...zasto niko na tv-u ne pusta neki spot od das efx-a?ponekad metropolis pusti i to kad ih neko iscima,gangstarr je za mene i dalje underground,ma ima brda dobrog hip hop-a i dalje.e a jel slusa neko old school jos uvek?