Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
Imam par pitanja za vas: Zasto se uglavnom slusaju stare punk grupe? Znaci li to da trenutno nema dobrih punkera? I da li punk umire(naravno da on zivi dok ga slusamo ali sta se u stvari desava sa tim?)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*ja*:Eminem-Sing for the moment,Snoop Dogg-Beautiful,50cent-In Da Club,2Pac-'until The End Of Time...
Koliko ja znam ona boluje od raka i to je sve sto znam o njoj, ako je to ona.AKIZUM:Ljudi,zna li neko sta se desava sa Anastasijom?Znam da je nesto bila bolesna...Crk'o mi satelit,pa nisam u toku.Ako znate,pisite.Hvala unapred!![]()
Deya:Mislim da bi u pogledu ove teme yugoslava trebalo ignorisati!
Keeper:pa kad ces moci da nam kazes ???
ajd' ozbiljno ... eto, ja ne volim da ostavljam stvari nerazjasnjene. nemam ja nista protiv da ti se ekv ne svidja, ali volim da se kaze kako i zasto ...
znas, da bih mogao da (ne)cenim misljenje
yugoslav:Keeper:pa kad ces moci da nam kazes ???
ajd' ozbiljno ... eto, ja ne volim da ostavljam stvari nerazjasnjene. nemam ja nista protiv da ti se ekv ne svidja, ali volim da se kaze kako i zasto ...
znas, da bih mogao da (ne)cenim misljenje
Auuu pa pisao sam to sto puta!!!
ISKUSTVO ,,, to sto su oni radili moze svako ,,,samo se nagutas ,,,posmrces malo brasna i mozak sam prica gluposti, tako i oni!!! Imam ortaka koliko oces, koji su potencijalni naslednici Milana i ekipe sa svojom smrdljivom psihodelijom koju ni sami ne shvataju!!! Drugo, sreca je sto su EKV bili iz Bg pa ih i zato hvalite,,, zasto ne hvalite ZABRANJENO PUSENJE koji su, ali iskreno bolji 20x. Ma jok, ipak su oni glupi bosanci!!!
Sad kao nesto, Milan je bio pametan, on je znao za sve patnje i terete naseg drustva bla bla bla!!! Ma mojne sa tim forama, pa CORBA ih je sve Z.A.J.E.B.O. A da ne pricam opet o ZABRANJENOM PUSENJU!!!
Uopste mi nisu izgledali orginalno ,,tipicne kopije ,,, doorsa SHATRO BUNTOVNIKA i ostalih psihodelicara!!!
SAD MALO JA PSIHODELIJU DA FURAM,, U FAZONU
!!!! SVESTRANIH MILION SVEGA!!!!
P.S. Aj sada prevedite, pa ako uspete onda ima odma pustim EKV na radiju!!!
... pazi, sto se pisanja gluposti tiche, ne ochekujem da iko razume njihove pesme. ja ti mogu napraviti zanimljive analize i dokazati ti da pesme nisu "smrknesh malo brashna" i te fore.
ti znas da ih volim ...... oni su posebni na svoj nachin, i nikad ne bih mogao da odredim jel mi bolji EKV il' zabranjeno pushenje. e sad, EKV mi je divniji, uzviseniji, a ZP je harizmatichniji, opaljeniji, i jedni i drugi mi teraju jezu ...... yugoslav:Pa kad vidim ortake na necemu zasto me oni ne podsete na ZP ili neke druge nego bas na EKV!!!
Ovo ono ortaci lupaju EKV lupa!!!
Boru sam pomenuo zbog njegovih tekstova!!! Bolje je on opisivao ono sto ti kazes (((((bezosecajnosti, ludila, demagogije, raspada, protiv svega onoga sto je snaslo ove zemlje .)))))
Ej bre sta ja ovo pricam!!!!
Da nisu svi pocrkali nikad oni ne bi imali slavu!!!
I TO JE ONO PRAVO!!!
Nego se klinci loze na te SHATRO umetnike koji su vec crkli tipa MILAN KURT, MORISON i te foreeee!!!
ko to ne slusa.. ima mu ne znace :wink:Keeper:emy_331:...Mislim da pise negde u naslovu...samo treba malo koristiti oci.....mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
![]()
izvin'te, al vidim ja neki chester i mike, al' tad nisam znao da su to destruktori iz LP-a ..... imena mi nishta ne znache .....
c c c.. sta ti sve slusas... . .:Koliko ja znam ona boluje od raka i to je sve sto znam o njoj, ako je to ona.AKIZUM:Ljudi,zna li neko sta se desava sa Anastasijom?Znam da je nesto bila bolesna...Crk'o mi satelit,pa nisam u toku.Ako znate,pisite.Hvala unapred!![]()
8)Guardian:guitarrr_babe:Capoeira Maestra Joao Grande???
To pitam jer je neko ovde bas tako nesto pomenuo (birimbao, atabaque, i sl.), po slobodnoj proceni to je bila diskusija izmedju Guardian-a i nekoga jos, pa je onda taj neko odgovorio da izbije capoeira-u iz glave, i onda sam se ja setila da sam cula za to, ali ne znam sta je.
Capoeira mestre Joao Grande je jedan od dvojice najvecih zivih capoeria ANGOLA mestrea. Pored njega je tu i Joao Pequenho! Sto se tice kapuere, nacicete sve informacije na sajtu www.crsn.com/capoeira ili www.senzala.dk ili na www.angolacenter.org (za ovo nisam 100% siguran da je ta adresa!) Ako vas interesuje jos nesto otvorio sam u Ostali sportovi diskusiju Capoeria pa me tamo pitajte sve sta vas zanima! :wink:
Ritam Nereda:Dragi prijatelju sektasu,samo nemo ti da me ucis koliko god imam i sta slusam jer stvarno nema potrebaBleak WinterFullMoon:Ovo mozda zvuci prepotentno...Samo da naglasim da mi nije bio cilj da kazem kako JA SVE ZNAM...daleko od toga...
Jedino u sta sam siguran to je da znam vise od tebe
i ja stvarno ne znam sta znaci Prepotentno.i ovo nije mesto za takve poput tebe!!!
)))
Onaa:Koliko ja znam, ovo je slobodna zemlja za iznosenje slobodnih misljenja. Tip je pitao za ono sto ga zanima, a tebi ako bode okice, ignorisi.
primetila sam da ovde svi vole da sole drugima pamet o tome kako su pojedinci ovde pametni, jer slusaju metal a svi drugi, koji ne spadaju u tu "kategoriju" su maloumni kreteni, nevredni pomena.
nemam apsolutno nista protiv tebe, oni koji se ponasaju nadmeno, osetice se vec prozvanim. Tebe bas i ne ubrajam preterano u tu "grupicu".
Da ne bi doslo do zabune, ja iako slusam rock i metal, nisam "ogranicena" u tolikoj meri da bih pljuvala po likovima koji slusaju drugu muziku od mene.
U onolikoj meri koliko metalci misle da su neshvaceni od okoline (tipa: sve fensere treba pobiti), u tolikoj meri ni oni ne shvataju tu "okolinu". Zamislite samo da svi na zemlji slusaju rock i metal...E onda vi koji se furate na to bi trazili nesto drugo po cemu biste se razlikovali od glupave mase. I sasvim je nebitno sta bi to bilo.
Ponavljam, ovo sto sam napisala nije ni 0,2% upuceno tebi, nego svima koji lupetaju po ovom forumu.A eto, morala sam da iznesem i svoje misljenje...)))
Sada zurim, ignorisacu vas neki drugi put![]()
vidi sta si uradila, navukla me, zbog toga su nam postovi skoro identichni 
Onaa:A sto tebi smeta sto sam ja gosca : )))))))) ? To ne znaci da nisam pratila vase odgovore....Uostalom, znala sam da ce da se javi neko ko se osetio prozvanim....: )))
A sada idem.Nemam nameru da se zadrzavam, i da vas uznemiravam svojim "prisustvom".
Keeper:Onaa:A sto tebi smeta sto sam ja gosca : )))))))) ? To ne znaci da nisam pratila vase odgovore....Uostalom, znala sam da ce da se javi neko ko se osetio prozvanim....: )))
A sada idem.Nemam nameru da se zadrzavam, i da vas uznemiravam svojim "prisustvom".
prozvala si nekog koga nisi smela, al' to nisam bio ja (recimo, nisam metalac :wink: )... don't worry. zato sam se javio. i ne smeta mi sto si goshca nego to sto lupetash i prozivash Tishu i to zbog gluposti.