ima li hopera????

Keeper:
meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze
:shock: :shock: :shock: :shock: izdajnice.. c c c.. a ti bese neces da dolazis danas na net... eeeeeee.. kad bii ti jednom uspeo!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mortishaaa:
JOXY:
A da li znate neko dobro mesto-diskoteku,klub gde se pusta bas muzika iz osamdesetih?
Cula sam da je jedne srede bilo vece 80ih u KST, verovatno organizuju sredom,tako da znate gde da odete ako volite to da slusate.
:roll: nema svake srede.. to nekad ima.. sredom je uvek nesto drugo.. ako nekoga zanima, ja stalno prolazim pored KST-a, pa mogu da kazem kad bude bilo :lol: :lol:
Stvarno? :oops:
Sirim pogresne informacije.
Pa nista javi kad bude bilo,a znas li da li jos imaju karaoke u KST?

Anonymous:
mortishaaa:
JOXY:
A da li znate neko dobro mesto-diskoteku,klub gde se pusta bas muzika iz osamdesetih?
Cula sam da je jedne srede bilo vece 80ih u KST, verovatno organizuju sredom,tako da znate gde da odete ako volite to da slusate.
:roll: nema svake srede.. to nekad ima.. sredom je uvek nesto drugo.. ako nekoga zanima, ja stalno prolazim pored KST-a, pa mogu da kazem kad bude bilo :lol: :lol:
Stvarno? :oops:
Sirim pogresne informacije.
Pa nista javi kad bude bilo,a znas li da li jos imaju karaoke u KST?
sad.. mnogo pitas.. hehe.. trebalo bi da ima.. znas ja prolazim PORED KST-a.. ne idem tamo bas tako cesto :lol: :lol: :lol:
javljam cim nesto vidim :wink:

rudy_kv:
mortishaaa:
rudy_kv:
Koliko znam bilo je i pokusaja da reperi i metalci sviraju zajedno, zar ne? Sta ima lose u vezi toga? Postujem sve vrste muzike i ljude koje ih slusaju ( dok god mi ne smetaju nebuloznim ponasanjem )
znaci mene ne volis????!! :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ne postujes.. :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol:
A ko je rekao da mi ti smetas??????? :D :lol: :D
pa ja to zakljucila.. vidis.. :roll: ja obozavam da nerviram hopere i da se svadjam sa njima!!
:roll: da li me jos uvek volis?? :twisted:

mortishaaa:
rudy_kv:
NARAVNO!!!! OBOZAVAM TE!!!!! :D :D :D :D :D
IJAO!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: cik da te neko cuje!!!!!! :shock: :D
Samo nemoj da kazes Keeperu

rudy_kv:
mortishaaa:
rudy_kv:
NARAVNO!!!! OBOZAVAM TE!!!!! :D :D :D :D :D
IJAO!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: cik da te neko cuje!!!!!! :shock: :D
Samo nemoj da kazes Keeperu
je8iga vec te video :P :P :P :P :D

Back