ima li hopera????

Deep Purple rocks:
ISTINA!

Ovaj Keeper zna - to ljudi NIJE RNB to se samo tako zove da vi koji to slusate ne kazete " slusam POP " nego "slusam RNB". To je zapravo samo jos jedna era laznih pevacica sa prevelikim zadnjicama i afinitetima ka glumi u uzasnim sapunicama i kreiranju uzasne odece... Jedino sto na toj MTV sceni moze da prismrdi RNB-u je Alicia Keys.
Mada svi vi "RNBovci" mislite da ona smara...
Ako vas smara Blues ( da ne kazem Jazz, ako pravite razliku ) onda ne slusate to...
JLO je RNB isto koliko su Linkin Park - heavy metal.
Nemam nista protiv da to slusate - samo ne zovite to RNB kad je to cist POP.
Alo da li si ti normalna znas ko je ona Alicia Keys,ako si citava ti ubite me!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sjajno! Mada sam trenutno malo van tog fazona...
Hteo bih da medijski prosirim postojanje jedne grupe koja za svakog fana EKVa moze znaciti "novi poligon za delovanje". Rec je o kragujevackoj grupi "Drama". Na zalost, i oni su se raspali! Cuo sam da su ih mnogi poredili sa EKVom, ali ja bih rekao da ih uopste ne dozivljavam tako. Mozda je fora u vremenu koje treba da protekne u slusanju, pa da udjes u njihov fazon. Cak mi iz ovog trenutka deluje komplexnije od EKVa! Naime, u samoj muzici ima i elemenata funky-ja, jazz-a i sl. Na zalost, nisu izdali nista (barem ne u vecem tirazu), imali su dva albuma. Kasnije je frontmen uradio 2 solo projekta - takodje fenomenalna...
Cisto da podelim emociju koja jako (!) lici na onu koju mi je izazvao EKV... :wink:

Ej, sinovak... mojne da me teras da ti pokazem sta je bozji bes...

ccc... das im prst, a oni bi odmah celu saku... Zaboravljas da sam ja BOG svih bogova...

A mojne da mi diras boginju da ne napravim novi krug pakla samo za tebe... Da se lagano peces na tihoj vatri, dok ti u usima odzvanja Zorica Brunclik :lol: :lol: :lol:

meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze

JOXY:
A da li znate neko dobro mesto-diskoteku,klub gde se pusta bas muzika iz osamdesetih?
Cula sam da je jedne srede bilo vece 80ih u KST, verovatno organizuju sredom,tako da znate gde da odete ako volite to da slusate.
:roll: nema svake srede.. to nekad ima.. sredom je uvek nesto drugo.. ako nekoga zanima, ja stalno prolazim pored KST-a, pa mogu da kazem kad bude bilo :lol: :lol:

Ritam Nereda:
mortishaaa:
Courtney:
Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)
pa to nije metal.. i on nije musko :wink:
Kao prvo super im je muzika i kao drugo za tvoju informaciju u Him grupi nije samo Ville Valo i on nije ***** jer je raskino sa devojkom ne znam kada ali uglavnom 2001 je. :evil: :twisted: :evil:
c c c.. sto se nama neko ljuti.. :lol: :lol: :lol:
pa ovako.. :roll: ja sam jednom videla njihov spot.. i to u vrlo malim dimenzijama.. i jedino sto ima zanimljivo u bendu je onaj plavusan sa dredovima, valjda je bassista :P :P :P :P
a ovaj pevac, je uzasno ruzan!! hehe ***** je.. hehe.. sta mi mozes.. hehe.. :lol: :lol: :lol: :lol: :D ( :roll: ja sam prsla)

Uf, a dobro... :o
ajde... Samo mi objasni sta si mislio/la time
kako ja ne znam ko je Alicia Keys, ali ti si jaaaaaaako pametna osoba pa me nauci, posto je JLO glavni mudrac u tvom kraju, molim te reci mi sta te je ona naucila iz pesama " I`m the... from the block " ili slicno, i ako ste ovu temu osnovali da pljujete metal i Metallicu slucajno, poslusajte
"Nothing else matters", sa simfonijskim orkestrom (ukoliko uopste znate sta je to orkestar, da ne pricamo o simfonijama), a onda poslusajte izvestaceno elektronski zvuk vasih omiljenih koje zavijaju, pa reci nesto. Uostalom, ne kazem da tu negde ne postoji neka simpaticna pesmica
* naglasavam SIMPATICNA, naglasavam PESMICA *.
Meni samo smeta to sto vi to zovete RnB, jer to NIJE RnB. Zovite ga HEAVY POP slobodno, ali nemojte RnB, jer to NIJE ni delic Bluesa.
A

Back