J
*ja*
Gost
Eminem-Sing for the moment,Snoop Dogg-Beautiful,50cent-In Da Club,2Pac-'until The End Of Time...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Super lik..Super muzika..D&D:Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?
Slazem se potpuno daje super lij..ono..cool!Anonymous:Super lik..Super muzika..D&D:Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?

Slazem se..фигхтер:витни хјустон и мараја кери - без конкуренције!![]()
Ti si S.H.I.T.Barcode:hip hop je S.H.I.T.Metal Rules![]()
:wink:
Dobra riba..dobra pjevacica..dobre pjesme..Najbolja..AaliyahTresnjica:Sta mislite o njoj???
Kao prvo super im je muzika i kao drugo za tvoju informaciju u Him grupi nije samo Ville Valo i on nije ***** jer je raskino sa devojkom ne znam kada ali uglavnom 2001 je.mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)

Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!Bleak WinterFullMoon:To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney![]()
Alo da li si ti normalna znas ko je ona Alicia Keys,ako si citava ti ubite me!!!Deep Purple rocks:ISTINA!
Ovaj Keeper zna - to ljudi NIJE RNB to se samo tako zove da vi koji to slusate ne kazete " slusam POP " nego "slusam RNB". To je zapravo samo jos jedna era laznih pevacica sa prevelikim zadnjicama i afinitetima ka glumi u uzasnim sapunicama i kreiranju uzasne odece... Jedino sto na toj MTV sceni moze da prismrdi RNB-u je Alicia Keys.
Mada svi vi "RNBovci" mislite da ona smara...
Ako vas smara Blues ( da ne kazem Jazz, ako pravite razliku ) onda ne slusate to...
JLO je RNB isto koliko su Linkin Park - heavy metal.
Nemam nista protiv da to slusate - samo ne zovite to RNB kad je to cist POP.
Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!Ritam Nereda:Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!?![]()
![]()

jest' da je maznuto, al' nema vezeJOXY:A da li znate neko dobro mesto-diskoteku,klub gde se pusta bas muzika iz osamdesetih?
Cula sam da je jedne srede bilo vece 80ih u KST, verovatno organizuju sredom,tako da znate gde da odete ako volite to da slusate.

covece koja rasprava :shock: :shock:Anonymous:Ti si S.H.I.T.Barcode:hip hop je S.H.I.T.Metal Rules![]()
:wink:
HIP-HOP je ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
c c c.. sto se nama neko ljuti..Ritam Nereda:Kao prvo super im je muzika i kao drugo za tvoju informaciju u Him grupi nije samo Ville Valo i on nije ***** jer je raskino sa devojkom ne znam kada ali uglavnom 2001 je.mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)![]()
![]()
![]()