sneguljica1231
Početnik
- Poruka
- 22
Svidja mi se muzika..Najbolji su mi Music Instractor..Dobra im je ona stvar-Super Electric!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moonspell_89:Alo ovaj Keeper jede govna.Him nije jedan.Tuko.Anonymous:Bleak WinterFullMoon:Marija kozetino jedna ne podsecaj me!!!Moonspell_89:Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
i ti slusas moonspell? ubij se...
Music Instractor ti je grupa!!!Neke od dobrih stvari su im:Super Fly,Supersonic,Let The Music Play...Ako nisi slusao..poslusaj,veruj mi..dobri su!Keeper:ma jok i ne slushaju rep i hip hop, njihove pristashe su nam okupirale ovaj forum, znachi ne verujem ....... ko da su se dogovorili. a mesecima ih nije bilo ni za lek.
a sta je to Music Instractor ako smem da znam?![]()
Greska..To je od bfmc..Supersonic je njihova!A dobra im je i ona-DJ Rock Da Haus..tako nekako..sneguljica:Svidja mi se muzika..Najbolji su mi Music Instractor..Dobra im je ona stvar-Super Electric!!!
Napokon neko ko se ne zeli svadjati kao feget Keeper.Courtney:u svakom slucaju,meni je super kad se neko pronadje u muzici,bio to HIP-HOP,METAL,ROCK,PUNK,TECHNO...bitno da u njemu ta muzika znaci sto i meni metal,da moze u njoj da uziva,da se izgubi,da se pronadje...shvatate? :wink:
Da ja sam taj i boli te uvo kako se ja izrazavam,jer je moj k.... pametniji od tebe.Keeper:HEMULI:* vas ja sve u supak
hemuli, jesi ti taj sto hoce da upise fakultet za knjizevnost ???![]()
![]()
![]()
kao uvod u pripremu za to, preporucujem ti da malo kultivishes svoj nacin izrazavanja :wink:
HEMULI:Napokon neko ko se ne zeli svadjati kao feget Keeper.Courtney:u svakom slucaju,meni je super kad se neko pronadje u muzici,bio to HIP-HOP,METAL,ROCK,PUNK,TECHNO...bitno da u njemu ta muzika znaci sto i meni metal,da moze u njoj da uziva,da se izgubi,da se pronadje...shvatate? :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HEMULI:Da ja sam taj i boli te uvo kako se ja izrazavam,jer je moj k.... pametniji od tebe.Keeper:HEMULI:* vas ja sve u supak
hemuli, jesi ti taj sto hoce da upise fakultet za knjizevnost ???![]()
![]()
![]()
kao uvod u pripremu za to, preporucujem ti da malo kultivishes svoj nacin izrazavanja :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
L@V:Music Instractor ti je grupa!!!Neke od dobrih stvari su im:Super Fly,Supersonic,Let The Music Play...Ako nisi slusao..poslusaj,veruj mi..dobri su!Keeper:ma jok i ne slushaju rep i hip hop, njihove pristashe su nam okupirale ovaj forum, znachi ne verujem ....... ko da su se dogovorili. a mesecima ih nije bilo ni za lek.
a sta je to Music Instractor ako smem da znam?![]()

L@V:Neka vrsta RAW-a..Nije lose..Dobra za one koji znaju da rade vetrenjacu...i te stvari..![]()

Anonymous:volim da slusam njegove pesme,odgovaraju svim raspolozenjima
Ja mislim da je ovo bilo upuceno meni...moonspell_89:E fala ti,pozdravljam i ja tebe!guitarrr_babe:Sta se misli o Rasmus? Pa, ocigledno - ne misli se!!!
ops:NENORMALNIH,zajednoyugoslav:LL:Jugoslave Sra* ti koliko god hoces! Kurt, Morrison i Milan ce biti pamceni vecno!
Dokle god vas ima tako NE NORMALNIH!!!

Hippie FOREVER! Ne dirajte mi Keepera!Keeper:HEMULI:Napokon neko ko se ne zeli svadjati kao feget Keeper.Courtney:u svakom slucaju,meni je super kad se neko pronadje u muzici,bio to HIP-HOP,METAL,ROCK,PUNK,TECHNO...bitno da u njemu ta muzika znaci sto i meni metal,da moze u njoj da uziva,da se izgubi,da se pronadje...shvatate? :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
courtney je hipik![]()
![]()
![]()
... ja nisam. 8)

Odusevljavas me!!!Bliznakinja:Izvini,molim te,sta fali Merlinu Mensonu.To sto ga neki slusaju ne mora da znaci da moraju da se ponasaju isto kao i on.Meni se iskreno svidjaju neke njegove pesme,ali ne nameravam bas da budem kao on.Meni se samo svidjaju njegove pesme,nista vise.A ti nastavi da slusas Britni Spirs,ko ti brani,mi te ne napadamo zbog toga.Svako ima razlicit ukus,sta bi bilo da svi imamo iste ukuse.Poz.britgirl:Zasto je toliko vredjate?????Ona je potpuno cool za mene,volim je i mislim da je bolje da slusam nju nego narkomane poput HIMa ili Marlyna Mansona!!!!!!
AMY-LEE:pazi-metal i rock pesme imaju dusu bre !!!reci su tako snazne,a ne ko ova britney jedna pesme kolko sam cula ide nesto:"dragi nemoj prestajati skoro sam svrsila....."pa ti gledajbritgirl:ne,miss AMY-Lee,ugledacu se na onog narkomana HIMa koji peva o djavolima i smrcu i salje nam predivnu poruku:svi cemo uskoro crknuti![]()
![]()
!!!to je tako divno i poucno
![]()
![]()
!!!
Mnogo si zaglibila!
drugo cak i da je ville narkoman bolje to nego britney -*****,drogirala sa,pije ,pusi,....tako da za ville-a sto se toga tice nemozes nista da kazes(uostalom on bar to ne krije i ne porice -da pusi i pije za razliku od britney!!!),a to da peva o smrti -ti da pazljivo poslusas reci -videla bi da su-fenomenelne-kao uostalom vecina rock i metal pesama
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()