ima li hopera????

moonspell_89:
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Moonspell_89:
Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
Marija kozetino jedna ne podsecaj me!!!

i ti slusas moonspell? ubij se...
Alo ovaj Keeper jede govna.Him nije jedan.Tuko.

:shock: molim ??? ...... sta ja jedem govna?
kad sam ja nesto komentarisao HIM ??? sto si stavio citat bivseg mean machine-a, anonimusa i sebe a spominjes mene?
razjasni malo, kad vec pricas da jedem govna.

Keeper:
ma jok i ne slushaju rep i hip hop, njihove pristashe su nam okupirale ovaj forum, znachi ne verujem ....... ko da su se dogovorili. a mesecima ih nije bilo ni za lek.

a sta je to Music Instractor ako smem da znam? :roll:
Music Instractor ti je grupa!!!Neke od dobrih stvari su im:Super Fly,Supersonic,Let The Music Play...Ako nisi slusao..poslusaj,veruj mi..dobri su!

To je najbljutaviji markentiski potez ikada koji dokazuje koliko je svet otisao naopako-toliko je sve isfurano da je homoseksualnost postala maksimalno in.Nekada su gay fazon furali bolesni i poremeceni ljudi,sada je gay svako ko hoce da bude u trendu,to je pocetak neke sasvim perverzne sexualne revolucije u kojoj ne zelim da ucestvujem,ne zato sto imam predrasude,vec smatram da ne treba sa namerom ici protiv prirode i (uf,bas se oduzio ovaj moj odgovor),ne,ne mislim da je sexy,ljigavo je i da jesu i da nisu to za sta se predstavljaju.

Pa..uglavnom plesem uz hip-hop,r'n'b i dobar dance,pop..Jer uz drugu vrstu muzike ne moze ni da se plese..Uz narodnjake moze da se povraca,uz rock da skaces ko budala,uz raw-iskreno ne znam..

HEMULI:
Keeper:
HEMULI:
* vas ja sve u supak

hemuli, jesi ti taj sto hoce da upise fakultet za knjizevnost ??? :lol: :lol: :lol:
kao uvod u pripremu za to, preporucujem ti da malo kultivishes svoj nacin izrazavanja :wink:
Da ja sam taj i boli te uvo kako se ja izrazavam,jer je moj k.... pametniji od tebe.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hemuli, pas koji laje ne ujeda :wink:
samo ti tako nastavi ..... AV AV AV AV

L@V:
Keeper:
ma jok i ne slushaju rep i hip hop, njihove pristashe su nam okupirale ovaj forum, znachi ne verujem ....... ko da su se dogovorili. a mesecima ih nije bilo ni za lek.

a sta je to Music Instractor ako smem da znam? :roll:
Music Instractor ti je grupa!!!Neke od dobrih stvari su im:Super Fly,Supersonic,Let The Music Play...Ako nisi slusao..poslusaj,veruj mi..dobri su!

ma nije valjda da su grupa? :shock:
hteo sam da pitam koju muziku sviraju ..... 8)

Anonymous:
volim da slusam njegove pesme,odgovaraju svim raspolozenjima
pray.gif

Keeper:
HEMULI:
Courtney:
u svakom slucaju,meni je super kad se neko pronadje u muzici,bio to HIP-HOP,METAL,ROCK,PUNK,TECHNO...bitno da u njemu ta muzika znaci sto i meni metal,da moze u njoj da uziva,da se izgubi,da se pronadje...shvatate? :wink:
Napokon neko ko se ne zeli svadjati kao feget Keeper.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol:
courtney je hipik :lol: :lol: :lol:

... ja nisam. 8)
Hippie FOREVER! Ne dirajte mi Keepera! :lol:

Bliznakinja:
britgirl:
Zasto je toliko vredjate?????Ona je potpuno cool za mene,volim je i mislim da je bolje da slusam nju nego narkomane poput HIMa ili Marlyna Mansona!!!!!!
Izvini,molim te,sta fali Merlinu Mensonu.To sto ga neki slusaju ne mora da znaci da moraju da se ponasaju isto kao i on.Meni se iskreno svidjaju neke njegove pesme,ali ne nameravam bas da budem kao on.Meni se samo svidjaju njegove pesme,nista vise.A ti nastavi da slusas Britni Spirs,ko ti brani,mi te ne napadamo zbog toga.Svako ima razlicit ukus,sta bi bilo da svi imamo iste ukuse.Poz.
Odusevljavas me!!! :D :D :D

AMY-LEE:
britgirl:
ne,miss AMY-Lee,ugledacu se na onog narkomana HIMa koji peva o djavolima i smrcu i salje nam predivnu poruku:svi cemo uskoro crknuti :twisted: :twisted: :twisted: !!!to je tako divno i poucno :roll: :roll: :roll:!!!
Mnogo si zaglibila!
pazi-metal i rock pesme imaju dusu bre !!!reci su tako snazne,a ne ko ova britney jedna pesme kolko sam cula ide nesto:"dragi nemoj prestajati skoro sam svrsila....."pa ti gledaj
drugo cak i da je ville narkoman bolje to nego britney -*****,drogirala sa,pije ,pusi,....tako da za ville-a sto se toga tice nemozes nista da kazes(uostalom on bar to ne krije i ne porice -da pusi i pije za razliku od britney!!!),a to da peva o smrti -ti da pazljivo poslusas reci -videla bi da su-fenomenelne-kao uostalom vecina rock i metal pesama
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Back