Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
yugoslav:Pa kako onda shvatas EKV ako mene ne mozes da shvatis!!!!!????
Ha,ha,ha ovo je zanimljivo...
Pa za takve stvari postoji razumevanje ali za to sto ti pricas...Ne bih rekla!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yugoslav:Pa kako onda shvatas EKV ako mene ne mozes da shvatis!!!!!????
Bleak WinterFullMoon:Mortisha i Keeper kad ne bi upropastili neku temu... a sad im se prikljucuje ovo derle od Courtney...ccc![]()
Dobra strana ovoga je sto je ova tema vac bila pa je svako rekao svoje misljenje i mislim da nema razloga da se ponavljamo...
...... ma ajd' cut' bre, lepse da se neko voli na forumu nego da se svi svadjate ...... "him je s.r.a.nj.e ...... ma him je cooooool" ...... ma bez' breeee 
Tresnjica:Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...
Hm..Ti bas volis da provociras...R'N'B je sjajna muzika!Keeper:Tresnjica:Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...
sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.
mnogo vishe mi smeta naziv.
nema veze sa ritmom i bluzom ...... ama bas nikakve.
pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!
sneguljica:Hm..Ti bas volis da provociras...R'N'B je sjajna muzika!Keeper:Tresnjica:Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...
sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.
mnogo vishe mi smeta naziv.
nema veze sa ritmom i bluzom ...... ama bas nikakve.
pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!
mortishaaa:ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a dragi..gde si to video, procitao.. :?
![]()
Laurina:drago mi je sto me podrzavas hvalaKurt Cobain:the rasmus i lp su samo mtv komercijala i bedni izgovor za neki nu-metal (ako se tako i zove jer ne slusham metal)![]()
.Bice bad copy valjda opet.Anonymous:znam da sam u pravuali...neko ce morati da mi preprica dogadjaj iz skc-a jer na zalost ne mogu da budem tamo,*
.Bice bad copy valjda opet.

Nemoj takoyugoslav:Nikad nisam cuo gluplje tekstove kao ni muziku!!!
EKV nikad gora grupa sa nasih prostora!!!!
ne znas ti mnogo...Keeper:apsolutno.
je najobicnija mucka neprijatnih vokala sa smornim reperskim ritmovima sa compa, mixete il' sta ti ja znam .....
Iggy:Naravno da neces.Angazovacu Marinu Tucakovic,Zlaju i Futu da naprave hitove specijalno za tebe.Pa turneja po Nemackoj,pa dve-tri svadbe,krstenja.....I eto para!
Iiiiiiiijao,MOONSPELL! AAAAAAAAA! Jao,kako mi se svidjajuuuuuuuuuuuMoonspell_89:Nema mnogo tu da se prica jednostavno oni su komercijala i jedno najvece * na svetu.Ako koga mrzim to su oni.
Gavrilovicka:GDE MOGU DA SKINEM MP3 MUZIKU NA NETUUUUUU???????
ODMAH ODGOVORI!!!!!
tamo kucas sta hoces da skidas a na Traffic vidis sta se desava. Kazaa moze da trazi i ostalo osim muzike.