mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
ma znam ja.. nista ti ne brini.. ostavi sve meni :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)
a to kao BUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!!Courtney:mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)![]()

onda nije fora.. :wink: ne moze 8)Keeper:ehm ...... ajd' reci nesto bar da naslutim ???

:shock: :shock: :shock: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! koga da bijemo?? :?Courtney:Izvinite sto vam prekidam ljubakanje,ali cu sada,izuzetno sebicnoi,traziti da posvetite i meni malo paznje,jer cu uskoro biti proterana...![]()
what is going on??????????????? :shock:Keeper:![]()
![]()
![]()
rastuzila si malog dechaka .....![]()
Ne,to znaci da sam ja ljuta,a neko me smiruje,jer si ti moja drugarica,pa ja necu da se ljutim na tebe,cak ni ako pljujes HIMmortishaaa:a to kao BUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!!Courtney:mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)![]()
![]()
![]()
![]()
Courtney:Izvinite sto vam prekidam ljubakanje,ali cu sada,izuzetno sebicnoi,traziti da posvetite i meni malo paznje,jer cu uskoro biti proterana...![]()
Zasto?Keeper:![]()
![]()
![]()
JEEEEEEEE!!! JUPI!!!!Courtney:Ne,to znaci da sam ja ljuta,a neko me smiruje,jer si ti moja drugarica,pa ja necu da se ljutim na tebe,cak ni ako pljujes HIMmortishaaa:a to kao BUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!!Courtney:mortishaaa:pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Courtney:Zasto?Keeper:![]()
![]()
![]()

Keeper:Courtney:Izvinite sto vam prekidam ljubakanje,ali cu sada,izuzetno sebicnoi,traziti da posvetite i meni malo paznje,jer cu uskoro biti proterana...![]()
ljubakanje? :shock:
ona hoce malo paaaaaaaaznje![]()
reci .....

a onda sam ja tebi poslala jos jednu!Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()

Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()

Naravno,cim dodjes!Keeper:Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()
a ja?![]()
Keeper:Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()
a ja?![]()
Ni jamortishaaa:OK.. sad nista ne razumem![]()

mortishaaa:Keeper:Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()
a ja?![]()
kad dodjes! :wink:
![]()
uvek cemo moci sa tobom.. 8)