Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.170
... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rudy_kv:Pa normalno kad potrosi sve pare na net!Keeper:rudy_kv:A ti moj Keeperu kao ne pijes. A? AA? AAA?![]()
uh, daleko bilo, zaboravih kakav ukus ima alkohol :shock:ne, zivota mi, nisam nista liznuo bar godinu dana ...........
niti cu :wink:![]()
:wink:
Gazdarica:E, moj Keeperu, zaljubih se u "Oci boje meda" tamo neke 1985. godine... To je bilo vrijeme kad je cijela tadasnja Juga, cekala da vidi koga ce Duca Markovic predstaviti u "Hitu meseca"...
Elem, prodje mnogo godina, a mene ista ljubav i dalje drzi... Zbog posla i nacina zivota, nemam mnogo vremena da slusam ni EKV, niti bilo sta drugo, ali oni su uvijek tu, mada same rijeci pomalo i blijede... I svaki put, kad ih slusam, kao sto sam danas neka tri sata, svaki put je to novi, a opet tako isti dozivljaj...
..... danas ceo danmi u glavi "jesen ... u kozi dolazi mi jesen ... " itd itd ..... ceo daaaaaaaaaaaaan :?
c c crudy_kv:Ja sam se na mojoj prvoj metal svirci super proveo!!!! Modrice po cevanicama, pivo u kosi, na majci, blesav osmeh na licu...![]()
lepo.. za pamcenje,..

cigarete???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?Keeper:rudy_kv:Pa normalno kad potrosi sve pare na net!Keeper:rudy_kv:A ti moj Keeperu kao ne pijes. A? AA? AAA?![]()
uh, daleko bilo, zaboravih kakav ukus ima alkohol :shock:ne, zivota mi, nisam nista liznuo bar godinu dana ...........
niti cu :wink:![]()
:wink:
..... meni uglavnom sve pare odu na knjige i cigarete..... a ostatak na chokoladice i net 8)
c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:

malecka:"nije dotakla nista
sto bi moglo da boli
njene ruke su bele
kao led"
savrsenstvo!!!![]()

mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)

Ravna tamno smedja kosa do ramena. E,a sto ne pogledas profil?Iggy:Pa i to moze da se sredi.A frizura?

Gazdarica:Ma, svaki put se skenjam, svaki put me zaboli zeludac... Ali, sta to zapravo boli... Istina...
Danas posebno "Par godina za nas"...
Btw. pustaju li ikad u Srbiji taj stari spot za "Oci boje meda"...? Onako scene u mocvari...
mortishaaa:

umesto da se radujes sto sam tu ti places zbog batina.. :wink:Keeper:mortishaaa:
:shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()

mortishaaa:umesto da se radujes sto sam tu ti places zbog batina.. :wink:Keeper:mortishaaa:
![]()
![]()
sta mogu sto sam zdravstveni radnik![]()
![]()
ops:

pa to nije metal.. i on nije musko :wink:Courtney:Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)
zato sam ja tu..Keeper:mortishaaa:umesto da se radujes sto sam tu ti places zbog batina.. :wink:Keeper:mortishaaa:
![]()
![]()
![]()
pa ti si mi stalno u glavi, tu negde ......![]()
ops:
![]()
ma dobro, jednog dana cete me ti i keva kljukati onim biomedovim glupostima protiv pushenja ..... hehe.
samo moju kevu slabo zanima .....![]()
mortishaaa:zato sam ja tu..Keeper:mortishaaa:umesto da se radujes sto sam tu ti places zbog batina.. :wink:Keeper:mortishaaa:
![]()
![]()
![]()
pa ti si mi stalno u glavi, tu negde ......![]()
ops:
![]()
ma dobro, jednog dana cete me ti i keva kljukati onim biomedovim glupostima protiv pushenja ..... hehe.
samo moju kevu slabo zanima .....![]()
![]()
![]()
ali bez biomeda, imam ja svoju metodu :wink: