ima li hopera????

Keeper:
ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.

ajd sad metalci da vas cujem !!!
mada, ne verujem ja da bas svi zivite za metal, a cisto sumnjam da se iko svesno folira, pre bih rekao da se NESVESNO folirate :lol:

osim moje mortisheee, naravno, to se zna :)
i courtney ..... da .... hehe 8)
:D :D :D LJUBIM TE!!! (u obraz,naravno :oops: :oops: :lol: )

Pa,u pocetku sam se nesvesno folirala,medjutim sad,vise ne :wink: <-- mislim,znam da zvuci smesno,ali ja VOLIM MUZIKU! A muzika koju ja slusam je METAL :wink: Meni se cela porodica krstila kad sam se vratila iz prodavnice (u Baru) sa 12 diskova (inace sam kupila 15 taj dan,a sve ukupno 27 :shock: ,za NEDELJU DANA) Jeb-em li ga,ja sam za to i skupljala pare :D 50 eura,50 eura...ode moja ustedjevina,ali mogu slobodno da kazem: NIKAD BOLJE POTROSENA!!! (mada sam i letos tamo kupila 20 diskova,znaju me u svako prodavnici :lol: )

Courtney:
Keeper:

mada, ne verujem ja da bas svi zivite za metal, a cisto sumnjam da se iko svesno folira, pre bih rekao da se NESVESNO folirate :lol:

ma to ja rekoh samo da ne dobijem batine ...... :roll: :lol:
heheheh
salim se.

Keeper:
Courtney:
Keeper:

heheheh
salim se.
:cry: :cry: :cry:

Courtney:
Keeper:
Courtney:
Keeper:

heheheh
salim se.
:cry: :cry: :cry:

a lepo sam rekao da se salim ....... :cry:

Joooj, upravo sam bila na PRVOJ metal svirci!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bilo je fenomenalno!!! 8)
Upoznala sam skoro sve metalce u ovom bednom Čačku. Nego, da vas pitam. Da li mislite da je normalno da devojčica 88.god.(ja) upadne u šutku sa ostalima?

Keeper:
a izmedju ostalog, zar si ti tako fascinirana prvom metal svirkom zato sto si upoznala skoro sve metalce u cacku i sto si upala u sutku? :shock:
..... a gde je tu muzika? :?

Nisam uopšte rekla da sam fascinirana šutkom i metalcima, :evil:, već sam rekla da je bilo fenomenalno, a tu se naravno misli na muziku!!! :evil:

šutka:
Keeper:
a izmedju ostalog, zar si ti tako fascinirana prvom metal svirkom zato sto si upoznala skoro sve metalce u cacku i sto si upala u sutku? :shock:

Nisam uopšte rekla da sam fascinirana šutkom i metalcima, :evil:, već sam rekla da je bilo fenomenalno, a tu se naravno misli na muziku!!! :evil:

pa otkud znam ??? :shock: moram da pitam. nista se ne podrazumeva ...........
samo si stavila nick "shutka", pricala o metalcima i shutki, a nigde muzika, pa se zapitah ...... :?
a osim toga, ja sam sto se svoje prve svirke tice, pricao samo i samo i samo o muzici, nista me drugo nije zanimalo niti me je ikada ista drugo zanimalo ...

Keeper:
šutka:
Keeper:

pa otkud znam ??? :shock: moram da pitam. nista se ne podrazumeva ...........
samo si stavila nick "shutka", pricala o metalcima i shutki, a nigde muzika, pa se zapitah ...... :?
a osim toga, ja sam sto se svoje prve svirke tice, pricao samo i samo i samo o muzici, nista me drugo nije zanimalo niti me je ikada ista drugo zanimalo ...

Da, ali šta ću ja :? . Desilo se slučajno. Ja sam neplanirano otišla na tu svirku. :roll:

treba sad da idem na kolarac,jjjjjjjjjeeeeeeeeee
band.gif

Shutka je do jaja :D
najachi 3p mi je kad sam bio da rodjendanu 202jke na Trgu kad je svirao Ritam Nereda a ja u shutKi sa skinsima u odvezanim patikama.I umalo da mi spadne leva,ostala je onako da visi na prstima...ne verujem da bih je nasao da je spala :lol:

Pozdrav,

Zanima me da li je neko na ovom forumu zainteresovan za cisto slovensku etno muziku, od Vardara do Gdanjska i od Elbe do Sibira. Slovenska muzika zadnjih decenija biva potisnuta od strane brzih juznih ritmova (eg. spanski) i muzike zasnovane na iranskih matricama(takozvani turbo-folk). Da li mislite da sveukupna ljudska neobrazovanost medju slovenskih nacijama (posebno nasom) utice na ovakav prodor stranih i zaboravljanje iskonskih ritmova i nacina pevanja, koji su jako specificni, jer npr. od zenskih vokala zahtevaju izuzetnu cistotu glasa i prodornost istog.

Toliko.

bla bla bla metal komercijala MTV...alo bre Mortisha jel ti slusas Cradle of Filth (ako sam ja razumeo slusas)? Za tvoju informaciju oni se vrte na MTV vise nego ijedan metal bend...a o HIM-u koji svakako slusas necu ni da pricam koliko ih pustaju tamo.Zato nemoj da lupetas kako je MTV sranje molim te... :roll:

By the way na MTV-ju se pored gore navedenih pustaju jos i Gunsi,Metallica,Megadeth,Audioslave,Soundgarden,Pearl Jam,Apocalyptica,Napalm Death,Type o negative,Rammstein,System of a down...ma jos milion drugih...e sad ako ne slusas ni jedan od ovih bendova koje sam naveo (i one koji se prikazuju a nisam ih se trentutno setio) ima da pojedem monitor keve mi

Back