Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
sama:![]()
Ako neko zna gde da skinem ovj spot ili mp3 nek se javi - hvala unapred (You can't fight the moonlight)
Probaj sa www.emp3finder.com ili sa Kazaa-e... U Kazaa-i sigurno ima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sama:![]()
Ako neko zna gde da skinem ovj spot ili mp3 nek se javi - hvala unapred (You can't fight the moonlight)
Keeper:ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.
ajd sad metalci da vas cujem !!!
mada, ne verujem ja da bas svi zivite za metal, a cisto sumnjam da se iko svesno folira, pre bih rekao da se NESVESNO folirate![]()
osim moje mortisheee, naravno, to se zna![]()
i courtney ..... da .... hehe 8)
ops:
ops:
)
)
Courtney:Keeper:ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.
mada, ne verujem ja da bas svi zivite za metal, a cisto sumnjam da se iko svesno folira, pre bih rekao da se NESVESNO folirate![]()
i courtney ..... da .... hehe 8)![]()
![]()
LJUBIM TE!!! (u obraz,naravno
ops:
ops:
)
Keeper:Courtney:Keeper:ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.
![]()
ops:
ops:
)
ma to ja rekoh samo da ne dobijem batine ......![]()
![]()
heheheh
salim se.

Courtney:Keeper:Courtney:Keeper:ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.
![]()
ops:
ops:
)
ma to ja rekoh samo da ne dobijem batine ......![]()
![]()
heheheh
salim se.![]()
![]()
![]()

Keeper:a izmedju ostalog, zar si ti tako fascinirana prvom metal svirkom zato sto si upoznala skoro sve metalce u cacku i sto si upala u sutku? :shock:
..... a gde je tu muzika? :?
, već sam rekla da je bilo fenomenalno, a tu se naravno misli na muziku!!! 
šutka:Keeper:a izmedju ostalog, zar si ti tako fascinirana prvom metal svirkom zato sto si upoznala skoro sve metalce u cacku i sto si upala u sutku? :shock:
Nisam uopšte rekla da sam fascinirana šutkom i metalcima,, već sam rekla da je bilo fenomenalno, a tu se naravno misli na muziku!!!
![]()
Keeper:šutka:Keeper:a izmedju ostalog, zar si ti tako fascinirana prvom metal svirkom zato sto si upoznala skoro sve metalce u cacku i sto si upala u sutku? :shock:
Nisam uopšte rekla da sam fascinirana šutkom i metalcima,, već sam rekla da je bilo fenomenalno, a tu se naravno misli na muziku!!!
![]()
pa otkud znam ??? :shock: moram da pitam. nista se ne podrazumeva ...........
samo si stavila nick "shutka", pricala o metalcima i shutki, a nigde muzika, pa se zapitah ...... :?
a osim toga, ja sam sto se svoje prve svirke tice, pricao samo i samo i samo o muzici, nista me drugo nije zanimalo niti me je ikada ista drugo zanimalo ...
Shalim se, zaista !!!!! ne znam, mozda bora...