ima li hopera????

Anonymous:
PA RONJAJ NOS MALO PO BLATU PA CES NACI NESTO-NIKAD SE NEZNA!
MOZDA SE NASAO NEKO PAMETAN NA MTV-U PA MALO DA POKAZE DA POSTOJI I METAL... JER POSTOJE I METALCI A I ONI ZASLUZUJU NESTO

PS. LJUDI GLEDAJTE MTV KAD PUSTAJU METAL TO JE RAJ ZA OCI I DUSU!
treba biti totalni k-r-e-t-e-n pa iskulirati metal strava stvarcice samo sto iz principa necu da gledam taj MTV!

NEMOJTE BITI OGRANICENI...

UZIVAJTE U ZIVOTU
GLEDAJTE MTV ...

...ALI SAMO KAD PUSTAJU METAL!

hehehehhe........ biser u blatu neces naci to ti garantujem. biseri su skriveni u skoljkama na dnu mora i moras da radis malo teze stvari osim roljanja nosa po blatu ..... ehhehe. zaronis malo i potrazis, nadjes nesto sto nije bas na dohvat ruke ..... i naces dosta toga ......

ajd' ti malo razmisli zasto MTV pusta metal ???
da bi popalili marvu kojoj i ti pripadas, Gosn. Ograniceni. za godinu dve ce vam srozati taj metal ako ovako nastave, iskomercijalizovace ga i dovesti do besmisla, iscrpeti ga i istrositi a onda ce te vi biti komercijala i pojavice se neki novi klinci koji ce slusati nesto sasvim novo i praviti se face kao ti sad ..... dok i njih MTV ne istrosi i baci u djubre.

razmisljaj malo dublje, zasto je MTV s.r.a.nj.e i zasto ga treba izbegavati, i sve sto je na njemu ..... Ograniceni :wink:

Ja stvarno ne znam sta vam nije jasno.. ja se slazem sa Keeperom. MTV je cista komercijala, svaki bend koji tamo pocne ili zavrsi necu slusati, ne, zato sto je na MTV-u, to ce mi samo reci da su totalno prsli i iskomercijalizovali se!! Sto zanaci da su totalno promenili svoj zvuk (u slucaju da su tu zavrsili) jer svaka metal pesma sa MTV-a ce se svideti svakome, cak i najgorim fensarkama, zar to nista ne govori?? Meni je vazno da bend stvara prvenstveno za sebe, ne za pare, ne da bi ga svi slusali, a to se mozee osetili u zvuku... i zamilite samo ovo, ako MTV metal, bude postao olicenje metala, na sta ce to liciti, sta ce biti sa pravim bendovima?! I da ce, sto kaze keeper, neki klinci smatrati to metalom i time se praviti vazni!!

P.S. izvalila sam da stalni posetioci foruma vise ne dolaze, sada dolaze neki novi koji hoce da se svadjaju.. pocinje da me podseca na Yumetal, koji zato i mrzim..
:roll:

Pedjazz:
Teorija muzike- Celokupna teorija koja se koristi u Jazz-u i moze da se primenjuje u svim vrstama muzike( od viska glava ne boli!:)
-Ear Training(Sluh)-Treniranje sluha uz pomoc vrlo prakticnih vezbi( tendencija da studenti steknu relativan sluh i da sve sto cuju u svojoj glavi mogu da prenesu na svoj instrument)
-Improvizacija-Jedna od mojih omiljenih oblasti.Ovde zaista dosta mogu da pruzim pocevsi od najprostiji do najslozenijih stvari.

mene zanima 3. i 4. a malo i 2.

Zbuncic:
probaj da spavas u akvarijumu nekoliko dana i mozda ti izrastu peraja
rottease.gif

e bas niste drugari. ali dobro necete dodatnu konkurencuiju. svi me zezate a niko da ne kazhe. osim za silikone (hvala)

Pedjazz:
Pozdrav svima koji ovo citate!

Pri zavrsetku studija sam na Berkliju(Berklee College of Music-Boston).Studiram Jazz Composition i sviram gitaru JAKO DOBRO:)
Ukoliko je neko zainteresovan za privatne lekcije u sledecim oblastima, vrlo rado cu mu izaci u susret!
-Gitara(od pocetnika do najnaprednijih sa akcentom na Jazz,Rock,Klasiku,Blues,Fusion-a druge stilove po dogovoru!)
-Teorija muzike- Celokupna teorija koja se koristi u Jazz-u i moze da se primenjuje u svim vrstama muzike( od viska glava ne boli!:)
-Ear Training(Sluh)-Treniranje sluha uz pomoc vrlo prakticnih vezbi( tendencija da studenti steknu relativan sluh i da sve sto cuju u svojoj glavi mogu da prenesu na svoj instrument)
-Improvizacija-Jedna od mojih omiljenih oblasti.Ovde zaista dosta mogu da pruzim pocevsi od najprostiji do najslozenijih stvari.

Svi zainteresovani neke pisu na :
- pedjazz@hotmail.com
- psimovic@berklee.net
- pedja_guitarman@yahoo.com

P.S. Bilo kakva pitanja u vezi gore navedenog su dobrodosla!
jesi li ti nesto onome dachazzu? a,ne ti si to zbog jazz-a, sad sam ukapirala!!!!stupid me!!! u svakom sluchaju koliko bi naplacivao??? :?:

Ne znam za druge i ne treba raspravjati o misljenjima... Samo mogu reci da kod mene metal nije prolazna faza. Ja jesam `90 godiste i tacno je to da u mojoj generaciji ima toliko malo metalaca da je to strasno, ali slusam metal i rock otkad znam za sebe. Da li zivim za metal? To je vec suvisno pitanje. U danasnje vreme svi nesto ruse da ce te metal unistiti, ali moj otac i majka i dalje slusaju strare dobre Zeppeline, Pink Floyd, Doors, Maidene (ovo sam ih ja naterala)... Svim metalcima `90 godiste:
Ako i vama seru za metal i ako nemate drustva u skoli, ne dajte da vas to pokoleba. LONG LIVE METAL AND ROCK... :P :twisted:

hm...pitanje je dobro jer ovde sve sami metalci a kad izadjem na ulicu -nigde metalaca :? :?
ja volim metal,slusam ga jer ga volim a ne cisto da bi se reklo,ja osecam metal,svaku pesmu...i slazem se da ima filozofije u svemu tome...poz svim pravim metalcima.... :D :D :D :twisted:

E dajte. . . Za 5-10 godina videce se ko je pozer, a ko ne. Ko voli metal, a kome je to bilo usputno zadovoljstvo. Vecina vas je u srednjoj i na nek nacin zivot vam je tek poceo tako da se jos uvek trazite. Tako da mante se dih praznih divana. Slusajte sta hocete ali slusajte to jer HOCETE da slusate, slusajte ili radite ili sta vec sebe radi a ne neke mode i sl. gluposti. Budite vi stalno i necete moci da se bojite da ce vam neko reci da ste pozer ili nesto sl. A i ako vam kaze, sta vas je briga. Vi to radite zbog sebe, a ne nekog drugog ili treceg. Batalite te gluposti. Onaj/Ona ko je on/ona stalno nema da se boji da je pozer.

Back