ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
... ne valja slusati skoro sve :wink:
ali ukoliko muziku slusas muzike radi, onda te bas briga ......
ali u muziku se uplicu i ideali i ideje itd itd i otuda podele i te fore, tako da onaj ko sve slusa bas i ne nailazi na razumevanje :wink:
vidis sta god ti nije jasno ti pitaj mog dragog, on ce ti sve objasniti :wink:

e poslla sam ti mail :oops: ako si jos na netu

opet ti, Tisha ???
ne mogu da verujem al ja opet potrosio vreme :shock: ja racunao da imam jos dva sata a ono stigao mi informativni mail da imam 4 minuta ...... ne mogu da verujem.
hvala za mail, ljubavi :lol:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
ali u muziku se uplicu i ideali i ideje itd itd i otuda podele i te fore, tako da onaj ko sve slusa bas i ne nailazi na razumevanje :wink:
vidis sta god ti nije jasno ti pitaj mog dragog, on ce ti sve objasniti :wink:

e poslla sam ti mail :oops: ako si jos na netu

opet ti, Tisha ???
ne mogu da verujem al ja opet potrosio vreme :shock: ja racunao da imam jos dva sata a ono stigao mi informativni mail da imam 4 minuta ...... ne mogu da verujem.
hvala za mail, ljubavi :lol:
kako to opet ja :roll: :( :(
:lol: :lol: :lol: IJAO>> nemam ni ja mnogo vise.. zato sad stvarno idem.. a tebi kazu kada potrosis vreme :roll: zanimljivo :shock:
CAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOO

groove boy:
za one koji misle da je tehno nešto novo varaju se..on je samo logičan nastavak onoga što se događalo sedamdesetih.poslušajte on the run od pink floyd,tago mago od grupe can,tangerine dream ceo opus,naravno kraftwerk....samo će se kasti..od novih preporučujem future sound of london,add n to x.... :) :shock: :lol:
apsolutno se slazem,zato je zurkama tako mnogo losih ljudi,koji definitivno nisu tu zbog muzike...

yugoslav:
Lost_soul:
ejjjjjjjj raverko potpuno se slazem sa tobom...ja slusham sve podpravce electro muz...omiljeni su mi d'n'b i minimal techno...ali inache volim sve od house-a do tribala.....mogu da slusham tu muz 48h dnevno....to je za mene neshto savrsheno....osecaj dok igrash....osetish kako bass prolazi kroz tebe preterano!!!!! ali ni mene niko nemoze da shvati i svi mi govore da ta muzika nema vrednost ali nemogu oni to ionako da shvate kad nece ni da poslushaju...al nema veze......ja ostajem pri svome to je savrshena muz oslikava danasnje vreme i jednostavno nemogu da zamislim ovo doba bez te muz...
electronica 4ever
a sta mislis o psy trance-u???
Uhhh matori,, pa ti si ODLEPOOOOO!!!

kendy:
yugoslav:
Lost_soul:
ejjjjjjjj raverko potpuno se slazem sa tobom...ja slusham sve podpravce electro muz...omiljeni su mi d'n'b i minimal techno...ali inache volim sve od house-a do tribala.....mogu da slusham tu muz 48h dnevno....to je za mene neshto savrsheno....osecaj dok igrash....osetish kako bass prolazi kroz tebe preterano!!!!! ali ni mene niko nemoze da shvati i svi mi govore da ta muzika nema vrednost ali nemogu oni to ionako da shvate kad nece ni da poslushaju...al nema veze......ja ostajem pri svome to je savrshena muz oslikava danasnje vreme i jednostavno nemogu da zamislim ovo doba bez te muz...
electronica 4ever
a sta mislis o psy trance-u???
dakle...da se ispravim...sta mislis o psy trance-u???
Uhhh matori,, pa ti si ODLEPOOOOO!!!

kendy:
groove boy:
za one koji misle da je tehno nešto novo varaju se..on je samo logičan nastavak onoga što se događalo sedamdesetih.poslušajte on the run od pink floyd,tago mago od grupe can,tangerine dream ceo opus,naravno kraftwerk....samo će se kasti..od novih preporučujem future sound of london,add n to x.... :) :shock: :lol:
apsolutno se slazem,zato je zurkama tako mnogo losih ljudi,koji definitivno nisu tu zbog muzike...
malo sam pobrkala loncice...ovo je bio odgovor za nekog drugoga...na temu extazyja...

bas su mi gotiva a sto se tice bisera, blata, pinka 2 sve je to nacin vidjenja, i tako imamao podelu na one koji vide korenje, i one koji vide...nesavrsenu spoljasnost bica....
captain.gif

Baš ste skrenuli sa teme momci,ali to je postlo uobičajno na ovom forumu.
Što se tiče grupe nisam slušala njihov album,ali pjesma"I belive in a thing called love" je super.To što se vrti na MTV-u ne mora značiti da su loši i to je glupa pretpostavka.

PA RONJAJ NOS MALO PO BLATU PA CES NACI NESTO-NIKAD SE NEZNA!
MOZDA SE NASAO NEKO PAMETAN NA MTV-U PA MALO DA POKAZE DA POSTOJI I METAL... JER POSTOJE I METALCI A I ONI ZASLUZUJU NESTO

PS. LJUDI GLEDAJTE MTV KAD PUSTAJU METAL TO JE RAJ ZA OCI I DUSU!
treba biti totalni k-r-e-t-e-n pa iskulirati metal strava stvarcice samo sto iz principa necu da gledam taj MTV!

NEMOJTE BITI OGRANICENI...

UZIVAJTE U ZIVOTU
GLEDAJTE MTV ...

...ALI SAMO KAD PUSTAJU METAL!

Keeper:
Da,u pravu si.Najbolje je ograniciti se na jednu vrstu muzike i slusati samo nju.A ostale zanemariti,i misliti je je tvoja najbolja.Ja se bavim vec dvadeset godina muzikom(inace,imam ih dvadeset tri)i sada sam razocaran jer sam saznao da sam pogresio sto nisam ostao na prvom zanru.Pa ja nemam pojma o zivotu!

Iggy:
Keeper:
Da,u pravu si.Najbolje je ograniciti se na jednu vrstu muzike i slusati samo nju.A ostale zanemariti,i misliti je je tvoja najbolja.Ja se bavim vec dvadeset godina muzikom(inace,imam ih dvadeset tri)i sada sam razocaran jer sam saznao da sam pogresio sto nisam ostao na prvom zanru.Pa ja nemam pojma o zivotu!

pa da, ocito je da nemas pojma o zivotu, ili barem u jednom njegovom segmentu - komunikaciji sa drugima. jer ja pricam turski ili ti citas turski? mislim da je ono drugo.
ocigledno je da se ti bavis muzikom, i zanima te celokupno. napisao sam, kao sto nisi shvatio, sledece: "ali ukoliko muziku slusas muzike radi, onda te bas briga ......"
znaci rekao sam da je to OK ... nisam te napao ni zbog cega ...

malo razumevanja onog sto drugi pricaju ti ne bi bilo na odmet :wink:

Iggy:
Keeper:

pa da, ocito je da nemas pojma o zivotu, ili barem u jednom njegovom segmentu - komunikaciji sa drugima. jer ja pricam turski ili ti citas turski? mislim da je ono drugo.
ocigledno je da se ti bavis muzikom, i zanima te celokupno. napisao sam, kao sto nisi shvatio, sledece: "ali ukoliko muziku slusas muzike radi, onda te bas briga ......"
znaci rekao sam da je to OK ... nisam te napao ni zbog cega ...

malo razumevanja onog sto drugi pricaju ti ne bi bilo na odmet :wink:

Govoreci o Hip Hop-u...
Ne razumem zasto se neki toliko gnusaju kad se pomene muzika, nacin razmisljanja 'ideali' koji su nastali izmedju ostalog u getu Bronxa (koji bi mnogima ovde na forumu trebali biti bliski) a na cemu danasnji TV Rap, Hip Hop izvodjaci uzimaju milione...

Govorim o likovima kao sto su Red Alert, Charlie Chase, GrandWizzard Theodore, Jazzy Jay, Fabel...neke sam imao priliku da cujem u New York C - ljudi koji godinama iskreno rade na necemu sto osecaju...

Morate praviti razlike, a ako ne znate dovoljno onda zaobidjite temu...lako je pljuvati i praviti se pametan...

by the way...hip hop mi uopste nije omiljena muzika ali mi je muzika omiljena...

Back