Hvala mnogo..Pozdrav svima!
:wink: 
:wink: Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:
:shock: 
najaca fora je sto Madjarske koncerte popune vise od pola nasih ljudi :shock: :shock: :shock: :?.MEAN MACHINE.:Ni jedan bend (mislim na one malo poznatije bendove)ovde nece doci dok ne ojacaju finansijske mogucnosti slusalaca.Zasto da sviraju pred polupraznom halom kad napr. u Madjarskoj mogu da je napune.Dakle kad ojacamo ekonomski bice i bendova ovde.Moja procena: za jedno 5-10 god![]()
Shelobina:mortishaaa::shock: :shock: :shock:Guru:... Helloween...![]()
![]()
![]()
![]()
odgovor zasto ne dolaze kod nas: OVO JE SRBIJA LJUDI!!8)
pa nemoj je potcenjivati,bas zbog takvih ljudi ni ne dolaze...

mortishaaa:NE MI KVARITE FORUM SA OVAKIM TEMAMA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shady's lady:mortishaaa:NE MI KVARITE FORUM SA OVAKIM TEMAMA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, ne razumem samo zašto si ovde, da se svađaš ili šta? Oladi malo, ok? Trešnjice, good question, ako želite da čujete lokalnu kg grupicu, Kg-Squad, u subotu ima nešto.
Ovde sam da razgovaram o MUZICI!! 8) i da prepadam Hopere
mortishaaa:shady's lady:mortishaaa:NE MI KVARITE FORUM SA OVAKIM TEMAMA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, ne razumem samo zašto si ovde, da se svađaš ili šta? Oladi malo, ok? Trešnjice, good question, ako želite da čujete lokalnu kg grupicu, Kg-Squad, u subotu ima nešto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ovde na forumu kad se pojave metalci, oni vise ne zalaze, samo otvore novu temuIggy:Hoperi su neustrasivi.Ne mozes ih prepasti,znam ih ja nekoliko!

Sto mi sladak nedimakKeeper:mortishaaa:shady's lady:mortishaaa:NE MI KVARITE FORUM SA OVAKIM TEMAMA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, ne razumem samo zašto si ovde, da se svađaš ili šta? Oladi malo, ok? Trešnjice, good question, ako želite da čujete lokalnu kg grupicu, Kg-Squad, u subotu ima nešto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajd' Tisha nemoj da si tako gruba prema dechici, pa i hip hop je muzikaaaaaaaaaaaa![]()
ima puno lepih melodija i puno lepog pevanja ..... :shock:![]()
ops:
ops:
ops: mortishaaa:ovde na forumu kad se pojave metalci, oni vise ne zalaze, samo otvore novu temuIggy:Hoperi su neustrasivi.Ne mozes ih prepasti,znam ih ja nekoliko!![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock: kako smes?? :shock: :shock: izdajes svoju muzikuIggy:mortishaaa:ovde na forumu kad se pojave metalci, oni vise ne zalaze, samo otvore novu temuIggy:Hoperi su neustrasivi.Ne mozes ih prepasti,znam ih ja nekoliko!![]()
![]()
![]()
![]()
U tom slucaju postajem hoper i branim im cast!
ne ne to ne valjaIggy:Ja slusam sve!Poceo sam sa hard rockom,a sada slusam skoro sve!

slusam metal jer ta muzika ima poentu, jer je to muzika koju stvaraju sami muzicari, jer je to muzika gde pevac ne kresti.. Mogla bih da nabrajam ovako do sutra..
ops:
ops:
ops:
ops: 'fala
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: jedan deo je i za Courtney Guru:Ne pravim se pametan vec ti samo sapostavam neke istine. Na tebi je da ih prihvatis ili odbacis. Ne decko sloboda ne znaci da treba da slusas razna s.r.a.nj.a nego cisto da budes otvorenog uma i da ne odbacujes razne stvari bez da ih pogledas jer to je odlika glupih ljudi a nadam se da nisi jedan od njih. Sto se tice MTV-ja to je ziva istina da su oni cista komercijala i ja ih ne pratim jer mi je to gubljenje vremena ali i u blatu mozes naci biser, retko ali je moguce. I nemoj vise sebe da dovodis u kontradikciju molim te, glupo zvuci.
ps ovo vec pocinje da zamara![]()
vidis sta god ti nije jasno ti pitaj mog dragog, on ce ti sve objasniti :wink:Keeper:... ne valja slusati skoro sve :wink:
ali ukoliko muziku slusas muzike radi, onda te bas briga ......
ali u muziku se uplicu i ideali i ideje itd itd i otuda podele i te fore, tako da onaj ko sve slusa bas i ne nailazi na razumevanje :wink:
ops: ako si jos na netuc c cKeeper:preciziraj pitanje pa ces chuti moje misljenje :wink: