ima li hopera????

Keeper:
dragi nas Fuhreru, neces ti tek tako spremati nasu kucu, mislimo mi na sve ...... znamo mi da ti kao ovakav ces nam samo jos vise skenjati kucicu mesto da ocistis. nego, mi cemo tebe lepo istreniraaaaati ........ i to na takav nacin da ces ti zavooooooleti taj posao ... i postaces slatka nasmejana kucna pomocnica :wink: ... a kad ja i mortishaaa budemo imali sina ( :oops: duso, jesmo imali ovo u planu? :lol: ) onda ce te nas sincic stipkati za guzu u predpubertetu, po dobrom starom obicaju ..... naravno, dok on ne sazri ti ces lepo istrenirati guzu da bude fiiiiiina :lol: :lol: :lol:
pa zasto ja tebe volim :lol: :lol: kako na sve mislis!! 8)

Rock-metal girl:
Sta mislite o Davidu Coverdale-u? Strava peva covek, ali mislim da je stekao slavu radeci sa Deep Purpleom, a tek posle Whitesnake. Nije u redu da sada pljuje D.P. po svim ROCK magazinima. Sta vi mislite?
znaci ne verujem :shock: :shock: :shock: niko ni rec :shock: :shock: :shock:
ja ga gotivim, mada je deka malo napaljen.. al' je8iga slava udara u glavu :lol:
e mrzi me da pisem :shock:
next time 8)

Alexandra9:
Naravno da ga nismo zaboravili. Mnogi ga ne vole, ali to ne menja moj ukus. Govore: ,,On recituje''. Pa ljudi! sta je bitno u jednoj pesmi? Tekst! Svaka njegova pesma je jedinstvena i mislim da svi oni koji ga ,,ne vare''treba bar jednu pesmu pazljivo(ali zapravo)da saslusaju...

,,Kad potrazim, put u srediste sebe
staze bivaju tesnje i tesnje...''

,,...a crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela
Bez crne, bela, ne bi vredela...''
OK, djole je djole, al' imam zamerku, nije TEKST najvazniji :!: :!:

mortishaaa:
Keeper:
dragi nas Fuhreru, neces ti tek tako spremati nasu kucu, mislimo mi na sve ...... znamo mi da ti kao ovakav ces nam samo jos vise skenjati kucicu mesto da ocistis. nego, mi cemo tebe lepo istreniraaaaati ........ i to na takav nacin da ces ti zavooooooleti taj posao ... i postaces slatka nasmejana kucna pomocnica :wink: ... a kad ja i mortishaaa budemo imali sina ( :oops: duso, jesmo imali ovo u planu? :lol: ) onda ce te nas sincic stipkati za guzu u predpubertetu, po dobrom starom obicaju ..... naravno, dok on ne sazri ti ces lepo istrenirati guzu da bude fiiiiiina :lol: :lol: :lol:
pa zasto ja tebe volim :lol: :lol: kako na sve mislis!! 8)

8) heheh.
ja - mozak operacije ..... 8)
ja cu da mislim o svemu sta treba, a ti misli o onome sto zelis :wink: moze?

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
e ajde otvorite jos jjednu temu, pa cu da *!! :x :x :x :x
zar treba 5x da pisem!! :x :x
c c c c c c c c. Uopste ne misle na tebe! :lol: :lol: :lol:
pa vidis kakvi su.. branice mene verenik kad doje.. videce oni svog boga.. :wink:
e hvala :wink:

ljubavi, koga sad da bijem ? ... :roll:
ajd' reci pa da brzo to obavim .... :wink:

Keeper:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
pa vidis kakvi su.. branice mene verenik kad doje.. videce oni svog boga.. :wink:

Onu grupicu bildera tamo onih 3x3 e bas njih ajde njih (dva)desetak sta je to .... :lol: :lol: :lol:

Führer.:
Keeper:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:

Onu grupicu bildera tamo onih 3x3 e bas njih ajde njih (dva)desetak sta je to .... :lol: :lol: :lol:

...... pa kad te vodi ljubav prema mortishiii onda je to macji kasalj ... :wink:

Keeper:
Führer.:
Keeper:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:

...... pa kad te vodi ljubav prema mortishiii onda je to macji kasalj ... :wink:
Jel ovo preporuka ili konstatacija :wink:

Back