ima li hopera????

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
...... vama treba prevodioc ocigledno :?
upravu si.. oces ti da nam budes.. :roll:

ne znam ... nemam ni ja bas izvezbanu komunikaciju sa Fujrerom ..... :?
pazi, znam ja, ima svako svoje dane.. :roll: al' njegov je svaki takav.. dodje pa mi na svaku temu stavlja " :evil: " i isprepada me, pa nesto bunca.. :shock: pocinjem da brinem, ko ce nam onda biri sluga :shock:
:wink:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

pazi, znam ja, ima svako svoje dane.. :roll: al' njegov je svaki takav.. dodje pa mi na svaku temu stavlja " :evil: " i isprepada me, pa nesto bunca.. :shock: pocinjem da brinem, ko ce nam onda biri sluga :shock:

duso moja, vezba cini cuda ... :lol:
kad ga istreniramo ima da nam govori "izvolite", da nam se klanja, persira, cak i ZAHVALJUJE ( :shock: )

da, da ...... :wink:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
dragi nas Fuhreru, neces ti tek tako spremati nasu kucu, mislimo mi na sve ...... znamo mi da ti kao ovakav ces nam samo jos vise skenjati kucicu mesto da ocistis. nego, mi cemo tebe lepo istreniraaaaati ........ i to na takav nacin da ces ti zavooooooleti taj posao ... i postaces slatka nasmejana kucna pomocnica :wink: ... a kad ja i mortishaaa budemo imali sina ( :oops: duso, jesmo imali ovo u planu? :lol: ) onda ce te nas sincic stipkati za guzu u predpubertetu, po dobrom starom obicaju ..... naravno, dok on ne sazri ti ces lepo istrenirati guzu da bude fiiiiiina :lol: :lol: :lol:
pa zasto ja tebe volim :lol: :lol: kako na sve mislis!! 8)

8) heheh.
ja - mozak operacije ..... 8)
ja cu da mislim o svemu sta treba, a ti misli o onome sto zelis :wink: moze?
OBOZAVAM TE :!: mozgicu moj :twisted: ( 8) )

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

duso moja, vezba cini cuda ... :lol:
kad ga istreniramo ima da nam govori "izvolite", da nam se klanja, persira, cak i ZAHVALJUJE ( :shock: )

da, da ...... :wink:
NE SE_RI!! :lol: :lol: :lol: STRAVA :wink:
nego, gde on nestade? :(

Kontaj ove stihove: ,,Sine naslednice, dok sam ja ziv, nece tebi nista da zafali''

Od sad cu taj Grand shou redovno pratiti(dok zbilja ne odlepim), bolji je od komedije...

A kako se oblace. Jedna Stoja je na sebi imala 100 vrsta razlicite koze(na jednom odelu!)

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
nije on nestao, sakrio se i perverzno nas posmatra kako pricamo o njemu, onda kad odemo on dodje i postavi one djavole na sve teme ...... :lol:
moguce, moguce.. :twisted: :twisted:
prozreo si ga u srz! :twisted:

8)
imali smo iskustva sa njime dok nisi bila tu ...
ako si gledala "Za nas" zadnjih nekoliko strana :)
iskreno me mrzelo da citam, kad sam videla koliko ste nagurali str :wink:

Alexandra9:
Kontaj ove stihove: ,,Sine naslednice, dok sam ja ziv, nece tebi nista da zafali''

Od sad cu taj Grand shou redovno pratiti(dok zbilja ne odlepim), bolji je od komedije...

A kako se oblace. Jedna Stoja je na sebi imala 100 vrsta razlicite koze(na jednom odelu!)
znas sta.. ja bi ih gledala, da nisu tako ruzni/e i da nemaju tako grozne glasove (zelim da cujem jos par godina) :wink:

mortishaaa evo jedan smajli za tebe:

remybussi.gif

Back