Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Macak Fritz:Ma kakav vilinski?! To je hrvatski novorijek...
hahahahahaha
Al' cice stvarno lepo pevaju...
e vidis je vilinski jezik(citaj;izmisljeni)-provjereno!Anonymous:Macak Fritz:Ma kakav vilinski?! To je hrvatski novorijek...
hahahahahaha
Al' cice stvarno lepo pevaju...![]()
e vidis je vilinski jezik(citaj;izmisljeni)-provjereno!
Nocturna:Ma najbolje! A ni ti onda za Apocalypticu (pa ti zvuči bolesno i neinventivno)!Crazy Horse:A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.![]()
![]()
A inventivno je Crazy Horse! Wow, kakva kreativnost!![]()
Slušaj ti batice malo metal klasiku. Ako te to ne produhovi, stvarno ne znam šta će.

child in time:i dalje nisam uspela...![]()
![]()
Ove adresse koje navodi izmedju dvaStoorbak:child in time:i dalje nisam uspela...![]()
![]()
Ne razumem shta pokushavash, ako imash nekih problema poshalji mail administratorima koji su zaduzeni za odrzavanje site-a!
p0z
-a treba da budu smajliji, Ali u njenom slucaju nesto neshtima.
Führer.:Ove adresse koje navodi izmedju dvaStoorbak:child in time:i dalje nisam uspela...![]()
![]()
Ne razumem shta pokushavash, ako imash nekih problema poshalji mail administratorima koji su zaduzeni za odrzavanje site-a!
p0z-a treba da budu smajliji, Ali u njenom slucaju nesto neshtima.
Pa kao shto rekoh nek se obrati administratorima site-a koji su zaduzeni za odrzavanje
p0z
child in time:i dalje nisam uspela...![]()
![]()
isti cika 8)Führer.:Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.
Kakav cika :shock: !?!mortishaaa:isti cika 8)Führer.:Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.
zezam se, ciko, opusti se :shock:Führer.:Kakav cika :shock: !?!mortishaaa:isti cika 8)Führer.:Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.
Ne razumem ?mortishaaa:zezam se, ciko, opusti se :shock:Führer.:Kakav cika :shock: !?!mortishaaa:isti cika 8)Führer.:Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.

NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:Führer.:Ne razumem ?mortishaaa:zezam se, ciko, opusti se :shock:Führer.:Kakav cika :shock: !?!mortishaaa:isti cika 8)Führer.:Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.![]()
Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:
c c c c c c c c. Uopste ne misle na tebe!mortishaaa:e ajde otvorite jos jjednu temu, pa cu da *!! :x :x :x :x
zar treba 5x da pisem!! :x :x

vidis da sam prsla.. bila bolesna.. nisam dolazila na forum.. pa se sad uzivela..Führer.:Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink: