ima li hopera????

GDE SE OVDE U BGDU MOGU NACI MRACNE POOFY HALJINE I SUKNJE I KORZETI KAKVE NOSI AMY LEE IZ EVANESCENCE??
ILI GDE MOGU DA NABAVM EVANESCENCE NAJCU/DUKS ILI NESTO SLICNO?I DAL SE KOD NAS MOZE NACI CRVENA SENKA ZA OCI?? :D

child in time:
kada bi one snimile duet,to bi bio vrhunac!!!tada bi svi otrchali u radnje i obukli sve sto su one tada imale u spotu!!!!! :lol:
:lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol: :lol:
Nego,da li neko zna ima li svirka u IX-toj gimn.??
ili bilo gde gde bi trajala(svirka) do 12h?? :P :P :D :o :shock:
Da li to chaura u iskri aure (zapamtila sam kako se zove :D :wink: ) sprema koncert?

Courtney:
child in time:
kada bi one snimile duet,to bi bio vrhunac!!!tada bi svi otrchali u radnje i obukli sve sto su one tada imale u spotu!!!!! :lol:
Da li to chaura u iskri aure (zapamtila sam kako se zove :D :wink: ) sprema koncert?
ja bih to iskreno volela,ali mi,ooooovvvvvvaj,u stvari bas i nismo bend,tako da ,ali dobila sam neku ponudu da budem pevaljka u drugom bendu.pa,ko zna....
(drago mi je sto si se setila imaena benda ,jel' da da je cool naziv!! :lol: :lol: :lol: :) :shock: :P :P :P :arrow: :roll: :P :oops: :cry: :P pozdrav..

child in time:
Courtney:
child in time:
ja bih to iskreno volela,ali mi,ooooovvvvvvaj,u stvari bas i nismo bend,tako da ,ali dobila sam neku ponudu da budem pevaljka u drugom bendu.pa,ko zna....
(drago mi je sto si se setila imaena benda ,jel' da da je cool naziv!! :lol: :lol: :lol: :) :shock: :P :P :P :arrow: :roll: :P :oops: :cry: :P pozdrav..
CUIA! :D

Keeper:
MC Dub:
zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x

zavisi s kim pricas :wink: .....
meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni ..... :roll:

mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zasto :oops:

:twisted:

Courtney:
Keeper:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
mortishaaa:
NE MRZIM!!! :lol: :lol: nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.
TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH! :lol: :lol: :lol:
Mislis BLACK BLACK BLACK I SAMO BLACK!
Hm...ne! :lol: TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH....hm,pomenuh li TRASH!!!!!!!!!!??? :D

black ili trash? ajd' jos neko da mi objasni razliku .... black je crni metal a trash je djubre metal ??? :roll: :lol:
Oi,bre Keeper! :x Pa,ovako,trash je muzika koja je sama po sebi teska,energicna,koja ima najlepse rifove (Metallica-Master of puppets)...trash bi trebalo da se bavi socijalnim temama (rat,droga,nemastina...)mada i on neretko zalazi u satanizam :( E,a black je muzika koja je cisto izivljavanje (muzika iz pakla,tako pojedini pokusavaju da je predstave).Znaci,samo poslusas one bubnjeve i :arrow: :shock: Jos jedna jako glupa stvar kod blacka je to bezrazlozno uplitanje satanizma u sve,jer mogu ciste savesti da tvrdim da 80% tih bendova pominje SATANU zbog napaljenih klinaca koji ce slusati bilo sta ciji tekst ide otprilike :"Satan's arrival is close...he will apper...hell will come on Earth...we're all going to die..." i sl. E,sad necu da ispadne da ja mrzim black posto je to daleko od istine,ali mi se jednostavno smuci kad vidim sve te corpse-paintove,pentagrame,obrnute krstove...i to sve samo da bi se dokazalo da pripadas necemu. Muzika je sama po sebi lepa,ali sve gore navedeno je unistava...I jos nesto: Ja sam,nazalost,naucila da na satanizam gledam samo kao na drugu religiju,tako da nemam nista protiv satanista (pola ljudi sa kojima se druzim i koje volim su izabrali taj put :cry: ),jedino sta mogu da se nadam je da ce ih to proci i da ce shvatiti... :cry: mada,tome nije mesto ovde...

Ma,sve u svemu TRASH RULES! :D
Sada necu diskutovati za ono sto si napisla o Black-u. Idi u subotu na Korozy pa ces videti jedan fenomenalan Black band.
A sto se tice tolerancije prema religijama. BUDI PONOSNA NA TO STO MOZES DA POSTUJES DRUGE RELIGIJE!!! BUDI PONOSNA STO NISI KAO OSTALE SELJACINE KOJI SAMO GLEDAJU STA JE MODA I SL.!!!

Back