ima li hopera????

tamo pored kafane:"zlatni bor" :lol:
:lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

shalim seeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!a gde je taj fili?
ima,bio je neki strava klub ali ga vishe nema!! :roll: :roll: :roll:
dobro,zaboravite ovu izjavu!!!!!!!
nemam pojma a zashto bash mesto gde se oni skupljaju?? :? :? :shock: :shock: :shock: :roll: :arrow: :wink: :cry: :o :D :shock: :evil: :!:

bozhe,nikad chula e,pazi ja za mojih 17 god.nisam dalje mrdnula od holideja i josh par clubova,cccc,sramota!!! :lol: jednom je bilo black veche i sve to..bila sam ali kad sam videla jednog lika a la imortal :roll: :roll: :roll: svaka njemu chast,ali zar on nije najveci shminker na svetu??ma daj molim te,sav je bio od gumei tako to,pobesnimkad se setim njega :x :x :x :x :x :x
:x :x :x :x :x
tako da od tada su mi ti ekstremni fanovi se smuchili!!!
inache ja gotivim sve to,kao muziku,ali ove kreten-klonove, :twisted: sachuvaj!!

MC Dub:
zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x

zavisi s kim pricas :wink: .....
meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni ..... :roll:

mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zasto :oops:

Ne znam da li si cuo za voodoo (e ne znam kako se tacno pise), on ti je 3 ulice od akademije (tacnije 3 ulice pre akademije) t.c kalemegdan u suterenu.
Fino mestashce...cini mi se da je gothic sredom...

A ako ne znas...sad u petak je u akademiji DARK REVOLUTION- nesto ako za nocj vestica...maskenbal i dark&gothic muzika...zatim se nastavlja isto to u subotu u kst-u....

child in time:
bozhe,nikad chula e,pazi ja za mojih 17 god.nisam dalje mrdnula od holideja i josh par clubova,cccc,sramota!!! :lol: jednom je bilo black veche i sve to..bila sam ali kad sam videla jednog lika a la imortal :roll: :roll: :roll: svaka njemu chast,ali zar on nije najveci shminker na svetu??ma daj molim te,sav je bio od gumei tako to,pobesnimkad se setim njega :x :x :x :x :x :x
tako da od tada su mi ti ekstremni fanovi se smuchili!!!
inache ja gotivim sve to,kao muziku,ali ove kreten-klonove, :twisted: sachuvaj!!
Ju,pa ti si mozda videla Urosa! :D Jel mu kosa lici na gnezdo?

Back