Ne mogu ja tek tako da prikupljam sve i svasta.
Raci mi konkretno sta? Domaci ili strani hip-hop?
Raci mi konkretno sta? Domaci ili strani hip-hop?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red Zmaja:Ajde brate da napravimo jedan sajt posvecen hip hopu.Ko je raspolozen nek se javi...
defender:Mamu li vam * pedrsku, majku vam vasu nepismenu debilnu idiotsku, ****** jrdni seljacki, drkadjije proklete, * nepismene.........
PUSITE MI *, KOMERCIJALO, SPONZORI I SPONZORUSE<>
NAJLEPSE ZELJE OD DEFENDER-a
Name: Misa
Last Name: Andonovic
Na primer,mogla si da beknes nesto o jazz-u,a ne samo"...najbolji zanr muzike ...totalno te opusti".JaH_G|rL:Da se malo udaljimo od tema hopa i rapa,pitanje je... da li slusate jazz ili blues?
Po meni je jazz najbolji zanr muzike,totalno te opusti![]()
Daj bre dokle sa prozivkama?*anja:Na primer,mogla si da beknes nesto o jazz-u,a ne samo"...najbolji zanr muzike ...totalno te opusti".JaH_G|rL:Da se malo udaljimo od tema hopa i rapa,pitanje je... da li slusate jazz ili blues?
Bolje da nisi rekla nista,jer je ocigledno da se i u ovo razumes kao i u rastafarijanizam.
JaH_G|rL:Da se malo udaljimo od tema hopa i rapa,pitanje je... da li slusate jazz ili blues?
To prvo su ti clanovi Bad Copy-a a to drugo su clsnovi Beogradskog SindikataDJ_Deja:Za ubijanje dosade sajt i nije toliko los.Nego samo da te pitam:ko je ovo na slikama?