ima li hopera????

mortishaaa:
Kako dobra tema, zar ne? Cak ni nema veze sa muzikom!!! :lol: Ali ako hocete pisite, sta vam padne na pamet! E i jedno pitanje, vezano za muziku, gde kupujete CD-e, naravno pitam za metal i rock, i sl. :lol:
Nekad sam kupovao u Proming-u i Maximum-u, dok je postojao. A sada ih kupujem ako neko ide napolje dam mu spisak da mi nakupuje CD-ova. Prosle godine sam fino pazario preko Grom Distribucije, mozda opet pazarim nesto preko njih kad dodjem. . .

Nadya:
Keeper:
ma ne ljutim se, nego sam tu ispljuvao AC/DC do zla boga, ali mi se nekim cudom izbrisao text i ostao taj ljutiti smajli i tako je poslato :)
I HATE AC/DC !!!!!!!
one prave prepotentne MEGA-ROKERE i njihove dosadne, ukalupljenje pesme i onaj kresteci vokal. pih

Ijao, pile babino, sto si divan sto ih i ti ne podnosis... vidis kako se PJ fanovi slazu? :D :D :oops:

Ispljuj ih malo i za mene...heheh... kako je lep ovaj svet... :wink: :P

ACDC JE ZAKON
PRAVI, AUTENTICNI, CISTI ROCK

Ne mogu da verujem da vi koji slusate metal ne mozete malo vise da se potrudite da nadjete sve albume koje vam trebaju.Pa ako ste pravi metalci,ako zivite za tu muziku onda nalazenje tih albuma ne bi trebao da bude nikakav problem.Ali mene sve ovo navodi da pomislim da je Heavy Metal samo jedna odredjena faza u vasem zivotu,da cete uskoro prisutni ovde prestati da slusate to,karakterisuci to kao muziku za klince.
A ja sam u istom zvuku,u pravom,istinskom,klasicnom Heavy Metalu pune 20 godine,i imam svaki,ali svaki moguci album od svih bandova koje obozavam,tako da bi vi decice moja trebali malo da se potrudite,verujte,nije tesko.
A cuo sam da neko ovde ne voli AC/DC i vristeci vokal.Bas se pitam da li ta osoba poznaje rad AC/DC od 1973. pa do danas da moze da kaze da je to los band.Pa oni su kraljevi,jedan od osnivaca tvrdjeg zvuka,i jako kvalitetan band.Pogotovo vodja i osnivac Malcom Young koji je jako dobar ritam gitarista,a ne onaj laznjak iz Metallice James.A sto se tice vristeceg vokala Brian Johnsona,poslusaj Accept i U.D.O., da cujes identicnost nacina pevanja,ali opet svako na svoj nacin (kao Geoff Tate i Michael Kiske svojevremeno).
Samo se pitam koga jos od legendi Heavy Metala ne podnosite.Black Sabbath mozda,koji btw evo vec ima novi album,ili mozda su na meti Judas Priest,ili Vincent Furnier.
Deco,molim vas,vratite se korenima i preslusajte neke legendarne albume pa uporedite to sa "kvalitetom" ovog novog metala.

Nisu nikakve legende,apsolutno nista nisam prepoznao u njihvoj muzici,ni u kvalitetu sviranja.
A taj tribute koncert iz '91 pamtim najvise zbog Black Sabbath i njihovom fantasticnom gostovanju tada,i clanovi Queena delovali su bledo sasvim bledo kada je zajedno sa njima Tony Iommi svirao "Show must go on".Mislim,glupi su mi ti bandovi gde je samo jedan covek zaista lider,a ostali se i ne vide.
Takav je bio slucaj i sa Queen,svi su blenuli samo u Freddya,koji je dosta,dosta isfoliran lik.
Setite se na tribute koncertu nekih drugih pevaca kako su pevali,Tony Martin iz Black Sabbath,Robert Plant,David Coverdale iz Whitesnake.Toliko su delovali ubedljivo u odnosu na celokupan muzicki opus Freddya da sam se tog momenta zapitao da li je to neki obican festival ili tribute koncert.
Ok,svaka cast za postojanje Queena i za stalne nove ideje koje su iznosili tokom skoro dve decenije postojanja,ali prosto,nije moj ukus.Sirovo.

mephisto:
bravo wild_child!!!
Ja sam godinama Queen fan, u stvari, malo je reci 'fan' ..Svi albumi im odlicni, lose pesme nemaju, a evo mojih omiljenih:

My Fairy King
The March Of The Black Queen
Nevermore
In The Lap Of The Gods
Bohemian Raphsody
The Propert's Song
White Man
Under Pressure
Who Wants To Live Forever
Scandal
The Show Must Go On
Bijou
Don't Try So Hard
Innuendo
It's Beautifull Day
Made In Heaven
Spread Your Wings
Dont stop me now

Da li gledao neko Tribute to Freddie iz '91?

Ja sam gledala jedan tribute koncert ali ne znam dali bash taj.Secam se da je Miracle ostavila veliki utisak na mene

E ovo je isto dobra tema mada zaboravljena......
U Ns-u se lako nalaze suknje........devojke postoji nesto sto se zove Second hand shop,ja sam tu nakupovala dosta dugih crnih suknji pa sam posle nasivala neke mreze i tako te stvari na njih.Sto se tice korseta tesko ces ih naci u radnjama(ako nadjesh kostaju oko 1800) tako da je najpametnije da odes u radnju gde prodaju vencanice i narucish jer oni siju definitivno najbolje korsete.
Sve senke za oci se mogu naci....ako ne u radnji onda na pijaci.Meni je najomiljenija tamno smedja....crna mi ne stoji bash

mislim da je pre nekoliko godina u Britaniji sprovedena anketa po kojoj je Bohemian Rhapsody proglasena najboljom pesmom svih vremena....
sta vise reci...
inace, po mom licnom misljenju i ukusu - ima boljih grupa od Queena

Dont_Break_The_Oath:
Nisu nikakve legende,apsolutno nista nisam prepoznao u njihvoj muzici,ni u kvalitetu sviranja.
A taj tribute koncert iz '91 pamtim najvise zbog Black Sabbath i njihovom fantasticnom gostovanju tada,i clanovi Queena delovali su bledo sasvim bledo kada je zajedno sa njima Tony Iommi svirao "Show must go on".Mislim,glupi su mi ti bandovi gde je samo jedan covek zaista lider,a ostali se i ne vide.
Takav je bio slucaj i sa Queen,svi su blenuli samo u Freddya,koji je dosta,dosta isfoliran lik.
Setite se na tribute koncertu nekih drugih pevaca kako su pevali,Tony Martin iz Black Sabbath,Robert Plant,David Coverdale iz Whitesnake.Toliko su delovali ubedljivo u odnosu na celokupan muzicki opus Freddya da sam se tog momenta zapitao da li je to neki obican festival ili tribute koncert.
Ok,svaka cast za postojanje Queena i za stalne nove ideje koje su iznosili tokom skoro dve decenije postojanja,ali prosto,nije moj ukus.Sirovo.
Druze, nisi u pravu!!!
Queen jesu legende, a pored Freddyja je tu i fenomenalni Brian May, gitarista koji je sam sa svojim ocem napravio gitaru koja ima specifican zvuk!!!
Inace na tom tribute koncertu su se svi mucili da otpevaju ono sto je Freddy pevao sa lakocom!!! Robert Plant (svaka mu cast) umalo nije umro da bi izvukao visinu boemske rapsodije, Axl Rose je samo krestao i trcao sa stalkom za mikrofon, onaj gay, kako se zove, elton john je pevao bez trunke osecanja, jedino me odusevio George Michael koji je iskidao Somebody to love!!!

AMY-LEE:
GDE SE OVDE U BGDU MOGU NACI MRACNE POOFY HALJINE I SUKNJE I KORZETI KAKVE NOSI AMY LEE IZ EVANESCENCE??
ILI GDE MOGU DA NABAVM EVANESCENCE NAJCU/DUKS ILI NESTO SLICNO?I DAL SE KOD NAS MOZE NACI CRVENA SENKA ZA OCI?? :D
Ako bash hoces,javi se na PP, mogu te spojiti sa nekim ko bash pravi takve stvari.Ili po zelji ( ideji kupca ili po ideji kreatora) Sta pozelish to i dobijesh.

Pa, Dont_Break_The_Oath, postujem tvoje misljenje u vezi Queena i priznajem da ima kvalitetnijih grupa od njih...kod mene se neprestalno vrte Zeppelini, Floydi, Scorpionsi, Whitesnake, Purple itd, i Queen ne treba porediti sa njima jer nemaju dodirnih tacaka, ko ne voli Fredija, nista lepo nece naci u njegovoj muzici...na Tribute koncertu izvodjene su pesme koje su bile poznate masi, a da su se na tom koncertu pitali fanovi, izbor pesama bi bio sasvim drugaciji. E sad, ne znam koliko si upoznat sa celokupnim Queen opusom...ako ne gotivis Fredija, OK, ali niposto nije bio isfoliran, mada jeste voleo da se istice - niko ne bi cuo za njih da su se pitali ostali clanove grupe koji su sami po sebi povuceni ali odlicni muzicari...pa mislim da ne postoji taj koji bi imao reci nesto negativno za Brajana, on je predivan covek. Ja sam u svemu subjektivna, tako da cu uvek Queen isticati ispred ostalih grupa, iako to nema veze sa pravim odnosom kvaliteta...
UeBaNiYak, niko se nije mucio na tom koncertu, Plant je bio izuzetan (ni Fredi nikad nije ponovio boemsku kao iz 'a night at the opera'), Elton John je odlicno improvizovao Show Must Go On s obzirom na svoje glasovne mogucnosti, a po meni, George Michael je najveci promasaj tog dogadjaja

Back