ima li hopera????

mortishaaa:
Ernesto_Che:
a ja sam sve vreme buljila u njega i govorila drugarici do mene vidi kako je lepo...vidi kako je lepo! na svakih pet sekundi dok je nisam uhvatila za ruku i ukapirala da nesto ne stima...
hmmm...drugarica je stajala iza mene a ja sam za ruku drzala nekog lika koji je imao jedno dvaes godina... :oops:
al svejedno, vatromet je bio predivan
:oops: :oops: :oops: jel bar bio sladak? :lol: :P

mnoooooogo :oops: :oops: :oops:
to je i najgore!
plave oci, plave skoro ridje kovrdzice, presladak u faci...joooj...ako tad nisam propala u zemlju nikad necu :oops: :oops:

pogodak:
Treci svijet - DAB (originalno Haustor), mislim da je to jedna od najboljih obrada
Nightshift - Ordinary love (mnoooogo mi se vise svidja nego Sadeina verzija, mada znam silu ljudi koji se ne bi slozili sa mnom)
Novembar - O, O, O... (originalno Sarlo Akrobata), na CD-u Kao da je bilo nekad

jednako dobri kao i originali:
Him - Wicked game (orig. Chris Isaac)
Eyesburn - Exodus

hello darkness my old friend, I've come to talk to you again...
beacuse a vision softly creeping left its seeds wile I was sleeping
and the vision that was planted in my brain still remains within The Sound Of Silens...

fantasticna pesma!

guitarrr_babe:
Procitala sam report, i sjajan je! Non-stop sam se smeskala, mislim, imas taj neki nenormalni fazon pisanja, sa sve gaybee ili bruKka, skroz nesto blesavo. Ajde pa poz.

hajde hajde sad pogodi, $ta to fCuKing Najtu godi..
EXIT u MOdI, EXIT u MOODI :lol: xex

BTW. Ako si bila na E4 po$alji svoju prichicu da okachim.. iliii.. ako zna$ za jo$ neki textic o E4 slichan mom a ti dobaci... bye

sweet_A:
baš mi je drago da čujem tako nekog da lepo pričao o Exitu, a da nije iz Ns-a :D Pa svakako se vidimo sledeće godine. Baš me zanima kakav će biti program :idea:

xex.. Pretpostavljam da si ispratila ovogodi$nji..

$to se tiche NS-DJ-Ana (novonasadjana) :) ..mogu da kazhem da ona normalna polovina navija za EXIT tj. nisu xenofobichni.. u3povani.. Predivno je kada se toliko omladine sa svih strana sveta sjati u tay grad na Dunavu i pochne da $iri bratstvo-jedinstvo :)

9 dana je bilo previ$e, 4 mi je ne$to malo... mozhda zbog one ki$etine u petak.. Eh da je bio jo$ jedan dan kao nedelja. Pa to bi bio kraj :)

nema veze shto je otvorena josh jedna tema super je to kad ima zaintresovanih za ovakvu vrstu muzike yeeeeah! :D ja volim reggae ali nije to samo marley koji je vecini prva asocijacija na rege,ima tu josh mnogooooo mnogooo dobrih izvodjacha koje uvek volim da spomenem such as black uhuru,peter tosh,israel vibration,jimmy cliff,eddy grant, aswad....

Back