ima li hopera????

Pa i ja nisam nesto cula mnogo da se prica o koncertu...
Ali bre daj lepo pisite ne jednoj temi, pa u cemu je je8ote razlika izmedju PINK U BG i PINK U NASOJ PRESTONICI....nebuloza! Nije do mene, al' bas je glupavo.....
Sad vec ocekujemo i za Pink cim prodje kocert jedno dve tri nove teme sa istom tematikom a "razlicitog naslova"....
"El ste bili na kocertu", " Kako vam se dopao koncert od Pink", "Da li ste zadovoljni koncertom"i slicno...
mislim ok, lepo sto neko rece , napokkon poceli da doalaze i kod nas, ali oladite malo ljudi....
Cuti me da se glavni moderator vec nije oglasio i poceo da brise
:wink:

Nameravam da idem na koncert od P!NK,ali nigde nisam cula ni koliko je karta ni gde moze da se nabavi,a posto nisam iz BG-a ne znam kako bih mogla da se malo informisem o tome,tako da mi posaljite SVE informacije o koncertu! 'pOOz 8)

Ovaj festival vredi zatvoriti. Nepravda iz godine u godinu(Tijana-Stepski vuk,Aleksandra-Kao so u moru,a sada Goca-Haljina,Ivana-Odlazim,Emina-Voljela te il' ne voljela). Svake godine pobedjuju takmicari sponzora i domacina(osim pobede Tijane-Negativ). Ona glupa Romana sa pesmom koja nije ni za vece amatera je pobedila!?!?!? Sto je jos gore TV Pink je svojim clanom zirija itekako nastetio Goci(zato sto je DMD sond) i Ivani Popovic(clan BK sound-a i finalista Idola),ali zato braci iz Hr. sve najbolje. Crnogorci daju glasove lesinarima i olosima iz Hrvatske,a clanovi zirija nekim anonimusima kao sto su Perper i Negre. Da li takmicari iz Srbije(nije bitna nacionalnost) treba da se ponizavaju i jos ucestvuju na ovim festivalima koji drze kvalitet jedino po sponzorima. Crnogorci nas ponizavaju ovim glupim festivalima.

Back