Meni je pjesma odlicna i voljela bih da neko napise tekst!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I shta si time hteo da kazesh??stivlim:Peta W.:Trula vishnja,definitivno.
Slusas Cecu a za kisno popodne predlazes Massive Attack to bas ide jedno sa drugim
 Da li moze neko da mi zabrani da slusham i jedno i drugo??
 Da li moze neko da mi zabrani da slusham i jedno i drugo??  Ili to mozda nije normalno?
 Ili to mozda nije normalno?  

E svashta cu ovde chuti.....

StoTipkaros:Toliko mrzim Cecu, da se gadim samom sebi sto ostavljam post na njenoj temi, ali morao sam da napisem da je mrzim!

Sta ti je uradila pa da je mrzis
 Sta ti je uradila pa da je mrzis  

To ti je neka pevacica naime popularna medju decom.HANI:Za sta je talenat? Ljudi pa ja neznam ko je TO stoja oko koje se tolko raspravljate!
Peta W.:I shta si time hteo da kazesh??stivlim:Peta W.:Trula vishnja,definitivno.
Slusas Cecu a za kisno popodne predlazes Massive Attack to bas ide jedno sa drugim
Da li moze neko da mi zabrani da slusham i jedno i drugo??
Ili to mozda nije normalno?

Tvoje ponasanje pocinje da me zabrinjava. :shock:stivlim:Jel ste videli Stoyin novi imidz vidi se da je citala prethodne stranice ovog foruma, narocito mi se svidja sa naocarima nekako deluje produhovljeno
Ako ti Flex ide na zivce onda.....ne znam sta da ti kazem....sem....idi lecise.....Ernesto_Che:meni mcflex mnoooogo ide na zivcu...uzasan je!
 ops:
ops:Ni ja...Black_Swan:Nisam cula za njih...
ops:

E umrla sam od smeha,kad sam procitala ovu rec!stivlim:Jel ste videli Stoyin novi imidz vidi se da je citala prethodne stranice ovog foruma, narocito mi se svidja sa naocarima nekako deluje produhovljeno

Sarah:Imam da napisem referat o Bitlsima.Sve sam pretrazila,i nema.Ako znate nesto,neki sajt,neke podatke itd...napisite mi,jer cu izludeti.Drustvo,pomazite molim vas!!!
 Znas kako kazu - The big brother knows it all:
 Znas kako kazu - The big brother knows it all:Google:Rezultati 1 - 10 od oko 5,710,000 za the beatles. (0.23 sekundi)
 Naravno da treba da znas engleski...
 Naravno da treba da znas engleski...Google:Rezultati 1 - 10 od prosečno 645 na srpskom strana za the beatles. (0.32 sekundi)