ima li hopera????

Keeper:
mozda su tebi bezveze ........... :)

kad smo vec kod kise, moram da idem na kisu .... poz :D i upamti, drzim te za rec.

a uvece cu zaspati uz Parissiane Walkways, da skrenem sa ove digresije sa teme

Eeee... jel volis da kisnes na slaboj/jakoj kishi? :D
uopste da kisnes? :D :wink: 8)

JA OBOZAVAM!!! :D :D :D :lol: it makes me feel more alive than I usually am :lol:

Aradia:
Nemoj,molim te,da skreces sa teme!Da li mogu ja da skrenem,ali samo malo? :?: Da li slusa neko ambijentalnu muziku pre spavanja?! :roll:

Slusam je, ali ne uvek... vec kad mi se slusa... volim uglavnom nesto lagano da slusam kad legnem... ali, kad mi se prispava UGASIM... jer, kao sto neko rece... muzika me tera da je SLUSAM, a ne da spavam... tako da, kad pustim muziku, ne mogu da spavam... sem ako sam koma... pa zaspim i uz najtvrdji metal (sto mi se desilo dok sam ucila hehehe) :)))) :D :wink:

Alo!!!
Kakav spam???
Dogodilo mi se da mi se vratilo nekoliko mailova na koje sam slao katalog...Kakav crni spam,pa ja nisam u tom svetu uopste...Katalog je zipovan i mozda vas glupi antivirus ne moze da prepozna obican zip...u kome se nalaze jedan excel i dva text fajla.O Boze,jos ce da kazu da pravim i viruse...

E pa ljudi ja k'o i "moji ljudi" -Mike i Daba...Xaxaxa....Ma naravno da slusam moje ljubimce, moju grupu(za neupucene-LINKIN PARK), al' cesto se desi da mi moji vice kao glasno je mnogo, a ja kad slusam, ja SLUSAM! Ne volim ja tiho, al ne da mi se,...Zato cesto gledam TV pre spavanja, moja sestra obicno legne posle mene tako da ona gasi TV i meni uzivancija, neki techno, neki metall, ma nesto fino svejedno me uspava i lepo spavam! :P :P :P :P

Back