verybadboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Nije za tebe slipknot idi slusaj LPChester girl:Kada bre??!!?? Pa kako ja to ne znam?Firmas:Sta ces u Budimpestu kad ih eto u Beogradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije za tebe slipknot idi slusaj LPChester girl:Kada bre??!!?? Pa kako ja to ne znam?Firmas:Sta ces u Budimpestu kad ih eto u Beogradu.
Ti to mene teras?!?verybadboy:Nije za tebe slipknot idi slusaj LPChester girl:Kada bre??!!?? Pa kako ja to ne znam?Firmas:Sta ces u Budimpestu kad ih eto u Beogradu.
Da li slusa neko ambijentalnu muziku pre spavanja?! Keeper:mozda su tebi bezveze ...........
kad smo vec kod kise, moram da idem na kisu .... pozi upamti, drzim te za rec.
a uvece cu zaspati uz Parissiane Walkways, da skrenem sa ove digresije sa teme
it makes me feel more alive than I usually am 
Aradia:Nemoj,molim te,da skreces sa teme!Da li mogu ja da skrenem,ali samo malo?Da li slusa neko ambijentalnu muziku pre spavanja?!
![]()
))) Ma gothikchina :xmarko87:U koju vrstu muzike spada Nightwish? Neki kazu da je to Gothic-metal, a drugi za ove tvrde da onda nemaju pojma, pa gde bi ona usao Nightwish?
'el znas da se kuchka pali na Peperse itd. Navodno je i bila na njihovom koncertu negde u Nemachkoj.Keeper:ma "mornari" su bili zakon
fuuuuuj zorana![]()
marko87:Jeste li vi normalni, Stoja? Ma to mora da je neki vic, ha ha ha, sad skont'o, vic, ha ha...

100% Gothic-metalmarko87:U koju vrstu muzike spada Nightwish? Neki kazu da je to Gothic-metal, a drugi za ove tvrde da onda nemaju pojma, pa gde bi ona usao Nightwish?
marko87:Jeste li vi normalni, Stoja? Ma to mora da je neki vic, ha ha ha, sad skont'o, vic, ha ha...
DabaMAN:Pre spavanja......Linkin Park :wink:
XAXAXAXA.......Ovo me asocira na nestoMike girl:ako cemo da se vredjamo...bolje nemoj...
LP je zakon,ako imash neshto protiv...
Ja nemam protiv SlipKonta,ali ne uporedivi su ti loodaci sa Members from LP-XAXAXAXA
...

a provallila si...ma bravoChester girl:XAXAXAXA.......Ovo me asocira na nestoMike girl:ako cemo da se vredjamo...bolje nemoj...
LP je zakon,ako imash neshto protiv...
Ja nemam protiv SlipKonta,ali ne uporedivi su ti loodaci sa Members from LP-XAXAXAXA
...![]()
Crawling in my skin....Linkin Park-podrazumeva se...mystical_ocean:DabaMAN:Pre spavanja......Linkin Park :wink:
bolje da kazes:"U SVAKO DOBA DANA LINKIN PARK" 8) (mislim,cini mi se da je tako,sto se tice vas linkin parkovaca...hi hi)
sto se mene tice,moze bilo sta,ali preferiram rock balade prije spavanja...
poz :wink: