ima li hopera????

...a mozda nemas sluha pa roditelji nece da bacaju pare?Salim se,i ne moras da imas mnogo sluha samo tada moras mnogo vise da vezbas i naucices,ja znam takve slucajeve.Verujem da ce ti kupiti na kraju gitaru,mozda to ima veze sa skolom,kakav si djak,mozda se boje da bi ti ucenje gitare oduzimalo vreme i manje bi ucila za skolu?

avril mi ne bi tolko smetala kao "muzicarka" da lepo prizna sebi i celom ostalom svetu da nije pop-rock (a kamoli rock) ono sto ona svira. ne mogu da verujem da se ta devojcica prodaje kao rock nekom zatupljenom i zaglupljenom americkom tinejdzeru zato sto je ubacila u svoje ocigledno pop pesmicice dva-tri gitar. rifa, nosi starke i bodlje i razbija gitaru, ogledalo, casu etc. u svojim spotovima. mislim taj imidge "ja-sam-tako-opasna-riba-jer-nosim-starke-i-kazme-letsgobrakethemoll-u-svom-spotu" mi je totalno odvratan.
a to sto je neko negde procitao ovo ili ono MOLIM VAS!!! nije valjda da verujete u takva sranja?

SisaDaPimp:
Pravi Hop.. poslusaj Def Jux ekipu, EL P, Aesop Rock, Mr. Lif, C Razy, Cannibal Ox, Murs, pa sad i Cage je deo Def Jux-a.. Onda.. Sage Francis, Jedi Mind Tricks, Gravediggaz, Necro, Atmosphere, Akrobatik, Apathy, Jurassic 5, Krs One,Immortal Technique, Nas, Nine, Unkown Prophets, Tech N9ne, Slum Village, Rass Kass, A Tribe Called Quest, Baracuda 72, Jeru da Damaja, Non Phixion, Perfuse 73, Danger Muse, Dilated Peoples, Anticon, Virtuoso, 7L & Esoteric, King Size, Psycho Realm.. i tako dalje i tako dalje..
Pa onda malo europske scene Massive Töne, Sammy Deluxe, Blumentopf, Champions Of Nature, Louis Slippers, Roots Manuva, MFTC, Loop Troop, Dark Circle, Gemma Fox, NTM, Fonky Family, Task Force & Pegasus, Discografia La Mala, Azad...

I tako dalje i tako dalje ;)..

Jos jedan predlog: "Ugasi MTV pa potrazi HH zvuk, jer dok ti MTV ukljucen neces se naslusati pravog hopa".

A što misliš da nism sve to slušao?
P.S. Neki od gore pomenutih su radili sa Eminemom npr. Nas ili im se on zahvalo na inspiraciji kada je dobio Gremi 2003. npr.Krs One

Ta zena je odraz nashe civilizacije kod vecine ljudi.Ja kada vidim nju,chujem njene pesme i onda kao vrhunac moje drugarice igraju uz nju na rodjendanima,kupuju njen CD,ja se ispovracam.A opet pola Srbije to slusha!PA JEL TAJ NAROD ZDRAV?To...to nije normalno...ZATVOR JOJ NIJE RAVAN...ma kakav zatvor,elektrichna stolica...
A DOvraga SHTA JOJ JE DA SE ONAKO OBUCHE?IMA LI TA ZENA OGLEDALO???JEL VIDI ONA SVOJE BALVANE OD NOGU KAKO SE STISKAJU U SUKNJI KOJA JE KRACA OD SVAKE MINIKE?
Garderoba---------------0
komentar na Soju: UZAS

Back