Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
dragomir51:NADYA DA LI TI IDES U NEKI KNJIZEVNI KLUB??Nadya:pa, po redu sve... prvo se izvlace ushi)
Ajde, namesti se :wink:
Ne, sto

... a volela bih 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragomir51:NADYA DA LI TI IDES U NEKI KNJIZEVNI KLUB??Nadya:pa, po redu sve... prvo se izvlace ushi)
dragomir51:znam da ovo nema veze sa temom ali kako si nasla ta velika slova![]()
![]()
![]()
Nadya:dragomir51:NADYA DA LI TI IDES U NEKI KNJIZEVNI KLUB??Nadya:pa, po redu sve... prvo se izvlace ushi)
Ne, stovidela sam da si pisac pa sam pomislila da ides, u tom slucaju bi bila kompetentna da mi preporucis neki u beogradu!!
ops:
ops:
ops:
ops:
... a volela bih 8)
Konrad:Da li moze neko da mi kaze kako se zovu one dve klinke ruskinje i njihova hit pesma? Gde se moze downloadovati jnihov mp3? Isto me interesuje za onaj hit, spot je otprilike neka zurka u podrumu ...
Hvala?
Keeper:Konrad:Da li moze neko da mi kaze kako se zovu one dve klinke ruskinje i njihova hit pesma? Gde se moze downloadovati jnihov mp3? Isto me interesuje za onaj hit, spot je otprilike neka zurka u podrumu ...
Hvala?
znam za to, ali necu da ti kazem, za tvoje dobro.
da bih te postedeo o te dve ......uh. kako da se izrazim? postoji li pravi izraz za njih? 8)
Nadya:Keeper:Konrad:Da li moze neko da mi kaze kako se zovu one dve klinke ruskinje i njihova hit pesma? Gde se moze downloadovati jnihov mp3? Isto me interesuje za onaj hit, spot je otprilike neka zurka u podrumu ...
Hvala?
znam za to, ali necu da ti kazem, za tvoje dobro.
da bih te postedeo o te dve ......uh. kako da se izrazim? postoji li pravi izraz za njih? 8)
c c c, Keeper-u, to nije lepo sa tvoje strane...
Znaj da druge ljude ne mozes kontrolisati... a i sigurno ih neces promeniti tvojom voljom... ljudi se menjaju samo kad to pozele, svesno ili nesvesno...
pi ou zi 8)
Nadya:Ja ni ne trazim od tebe da pristanes na ravnodusnost, samo da prihvatis druge takvima kakvi jesu... nije na tebi da ih menjas, na njima je... mozes samo da im logicno i sa adekvatnim, validnim objasnjenjima pokazes svoju stranu price, zasto ti verujes u nesto, i na njima je da li ce to prihvatiti ili ne...
A mislim da ovaj tvoj gore nacin nije bio produktivan, zato sto ovo rekla... 8)
Keeper:by the way, nije bilo lepo sa moje strane da coveku uskratim informacije.
da, kao sto je Nadya rekla, to je T.A.T.U, njihov najveci "hit" je "all the things she said" ... or something like that.
mp3 ces naci tako sto ces otici na neki od svetskih pretrazivaca, npr yahoo.com, ukucati nesto kao "T.A.T.U. mp3" pa bi trebalo da dobijes veliku listu i tamo nadjes mp3 i skines. a verujem da ces naci i poslasticu - video spotove. moci ces da vidis kako se dve ludaju zvalache i lizu, e mozda ti se to svidi. posto ne znam sta bi ti se drugo moglo svideti kod njih, posto slaba vajda od njihovog pevanja.
dakle, eto informacija, uklopi se u MTV mozgoperachu mashineriju, posle toga ces se lako utopiti i slusati ostalo ...... imas sirok izbor tamo.
a ako pak pozelis savete sta da slusas i sta te zanima od DOBRE MUZIKE, mi smo ovde otvoreni :wink:
pozdrav
Keeper:Nadya:Ja ni ne trazim od tebe da pristanes na ravnodusnost, samo da prihvatis druge takvima kakvi jesu... nije na tebi da ih menjas, na njima je... mozes samo da im logicno i sa adekvatnim, validnim objasnjenjima pokazes svoju stranu price, zasto ti verujes u nesto, i na njima je da li ce to prihvatiti ili ne...
evo, pokusao sam na drugaciji nacin kao sto vidis![]()
by the way, slabo prihvatam druge kakvi jesu, mozda zato sto mi drugi to isto rade?
ali eto, pokusavacu da budem iznad toga :wink:
Nadya:Keeper:Nadya:Ja ni ne trazim od tebe da pristanes na ravnodusnost, samo da prihvatis druge takvima kakvi jesu... nije na tebi da ih menjas, na njima je... mozes samo da im logicno i sa adekvatnim, validnim objasnjenjima pokazes svoju stranu price, zasto ti verujes u nesto, i na njima je da li ce to prihvatiti ili ne...
evo, pokusao sam na drugaciji nacin kao sto vidis![]()
by the way, slabo prihvatam druge kakvi jesu, mozda zato sto mi drugi to isto rade?
ali eto, pokusavacu da budem iznad toga :wink:
Zasto bi se ti trudio da budes kao nesto sto ti se ne svidja?
Svoj si, radi ono sto volis i budi ono sto zaista osecas da jesi...![]()
Veeeliki pozdrav:wink:
Keeper:samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantanali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira
)
Nadya:Keeper:samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantanali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira
)
sorry, but nezrelo 8)