ima li hopera????

Bio.
(sorry ako zastarela tema...
Al' moram negde da se izjadam! ...)
Najavili su ga kao da je onaj-onaj Cafe del Mar, "kompiliran" od str. Jose Padilla (najdobrim delom), lagana muzikica u pozadini na reklami, da bi se na licu mesta sve pretvorilo u masu celavaca koji se bacaju uz tehno ritam.... (istini za volju, bese to, prema mojim muzickim (s)hvatanjima, neki tvrdji house...)
A taman sam mislio kako cu 6-7 h da se tripujem, minimalno pokrecem, maximalno uzivam...
:cry: , :cry: , :cry: ...

i ja sam faithless fan ali se bojim da ne bude proslogodisnji slucaj kada su dosli kod nas u cg ali samo MJ sa nekim likovima i radili su muziku tipa MTV hits.svi koji su bili tad u budvi mogli su da cuju cak i J-Lo MJ je mislio da smo mi cobani i da moze da proda takve hitice.nadam se da nece biti tako ovoga puta.dolazim sigurno.GOD is a DJ

posto sam bio prvi ucesnik ovog festa ukratko cu ti nesto reci o njemu.prvi fest nije bas imao neki pretjerani uspjeh kako zbog problema sa opremom tako i zbog otkazivanja nekih velikih zvijezda.drugi je bio potpuna suprotnost znaci fantasy pocevsi od izvrsnog dave klarka preko mekih housera silicone soul znas sigurno za njih,njihov hit right on bio je aktuelan proslog ljeta pa sve do trece noci i trance izraelaca skazija a uz podrsku nasih najboljih DJ a. pozdrav

Ako nekom treba nova CECA 2004 ima je na
HUB dijaspora.no-ip.com

nije ceo album
ali ima 3 pesme
- radjajte decu
- necista krv
- Pala sam u zoru pala
- Volela sam i opet cu

za konekciju na dijaspora.no-ip.com treba vam DC++
koj imate na adresi :***

Onako, mislim, to je muzika sa toliko mnogo smisla, cak mi se cini da ponekad vise govori i od samog roots-a. Ali, nije mi za svaku priliku. Ne znam mnoge ljude. Zephanaiah, recimo. Njega znam, mislim, on je lik iz the best of dub price. Ne mogu da kazem da znam mnogo.

guitarrr_babe:
Onako, mislim, to je muzika sa toliko mnogo smisla, cak mi se cini da ponekad vise govori i od samog roots-a. Ali, nije mi za svaku priliku. Ne znam mnoge ljude. Zephanaiah, recimo. Njega znam, mislim, on je lik iz the best of dub price. Ne mogu da kazem da znam mnogo.
I meni se cini da je dub kreativniji, slobodniji i interesantniji od roots-a,zbog cega ga ja iskreno i vise volim, mada sto se tice poruke, mislim da je manje-vise ista kao i u roots-u. King Tubby, Creation Rebel, Prince Far I, African Head Charge, Black Uhuru,Dub Syndicate su samo neki izvodjaci koje jako cenim...

dragan.b:
ima li ko kelnski koncert mp3 ?

Imam ja sest ili sedam albuma od Keith Jarret-a i svi su u trio varijanti. Medju njima imam i koncert u Kelnu.

Narezacu ti taj audio cd, pa ti posle to konvertuj kod kuce u mp3.

Posalji mi na mail tvoju adresu ili se javi na mob da se nadjemo negde u gradu da ti to dam.

pedjazz@hotmail.com

063 455 019

Pozdrav- i drago mi je da i kod nas ima fanova Keith Jarreta!

Pedja

Black Velvet je fenomenalna pesma. Zapravo, to je jedina njena pesma koju sam chula.

Izvoli rechi :wink:

Mississippi in the middle of a dry spell.
Jimmy Rogers on the Victrola up high.
Mama's dancin' with a baby on her shoulder.
The sun is settin' like molasses in the sky.
The boy could sing, knew how to move, everything.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

ch: Black velvet and that little boy's smile.
Black velvet with that slow southern style.
A new religion that'll bring ya down to your knees.
Black velvet if you please.

Up in Memphis the music's like a heatwave.
White lightning, bound to drive you wild.
Mama's baby's in the heart of every school girl.
"Love me tender" leaves 'em cryin' in the aisle.
The way he moved, it was a sin, so sweet and true.
Always wanting more, he'd leave you longing for.

ch:...

Every word of every song that he sang was for you.
In a flash he was gone, it happened so soon.
What could you do?

ch:...

If you please. x3

:D

guitarrr_babe:
mortishaaa:
guitarrr_babe:
Courtney:
Meni to nije smesno. Heavy metal je muzika,jaaako daleko od toga sto ste nabrojali. Mislim,znam ja da se vi z,ali vam nije fora,jbg.

E, dobro, ako si nas ti zamolila! Mislim, moramo da postujemo jedne druge, a? ;) DEVOJKE, NEMA VISE ZEZANCIJE VEZANO ZA METAL! OK?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: WHY?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma, mislim, nema vise zezanja metala i metalaca, kao, bicemo svi braca i necemo prozivati tudje muzicke ukuse... tako to
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: e pa meni se to ne svidja... :( ja volim da prozivam metalce :P :( :cry:

brate oces beef samnom?hahahahaahah pffffff smesni su likovi.satro se qrce na tv-u i po certima a kad su ih odvalili od batina svi gledaju ko ckepi.a ko je dobio batina?shorty koji je pokusao da ih odbrani...a oni gledaju...hahaha ckepi

Back