ima li hopera????

Niko koga znam nezna da mi kaze ko peva pesmu , a reci ideu oavko
" da znas kako srce te moje voli....
svake se noci tiho pomolim ,
sa zeljom da te sutra ugledam"
ako je za pomoc , peva hrvatska pevacica , ali treba mi ime i naziv pesme , ako neko zna .....unapred hvala svima

muzikant:
Niko koga znam nezna da mi kaze ko peva pesmu , a reci ideu oavko
" da znas kako srce te moje voli....
svake se noci tiho pomolim ,
sa zeljom da te sutra ugledam"
ako je za pomoc , peva hrvatska pevacica , ali treba mi ime i naziv pesme , ako neko zna .....unapred hvala svima

da znas kol'ko suza sam isplakala
da znas i da nisam se pokajala
da znas kako tuzna sam bez tebe
da znas uvek bio bi kraj mene...

u mome secanju posinje sve od prvog proleca...

tako nekako... :lol:

pesmu peva Vesna Pisarovic, a zove se -da znas!

Iggy:

Heheh
U sta i oko cega da se kladimo ???

Pa nemamo ja i ti oko cega da pricamo bre , alo!

Steta sto nisam Admin, ovakve gluposti sigurno ne bi dozvoljavao da se objavljuju.

Samo ti przi i uzivaj u zivotu.

Znas ono , live and let die- to ti preporucujem za odnos sa ljudima.

Nemoj da se odvaljujes sa glupostima molim te, jer stvarno necu sledeci put ni da se trudim da odgovaram.

Nisi vredan paznje...

Da iskoristim priliku da pohvalim moje studente koje prze i napreduju svetlosnom brzinom.
Momci,uopste vam ne vidim kraj- samo napred!

Pozdrav

Pedja

Pedjazz:
Dok recimo Bluz moze da slusa neko ko je gluv!:)

Cccc... "The Blues are the roots... Everything else became of that." Willie Dixon, blues legenda...

Bluz moze da svira neko ko je slep, ali ne moze da ga slusa neko ko je gluv...

Zasto vi dzezeri uvek ocrnjujete bluz?

Pozdrav Pedja...

P.S. Nemoj vise da mi diras bluz... ;)

E ajmo dosta sabanisanja oko muzickih pravaca! J*** mamu pa muzika nije nesto sto se zasniva borbi i netrpeljivosti medju fanovima razlicitih pravaca! Nije to sport, niti politika...! Da ste svi vi neki ambiciozni muzicari ne bi se ovde prepucavali nego bi radili na unapredjivanju svojih muzickih sposobnosti! Osvestite se malo! Zar nevidite da ste vi ovde najvece budale jer trosite vreme oprterecujuci se tudjim interesovanjima! Gledajte malo sebe! J***** pa nema sujetnijih ljudi od muzicara! I sto je najgore pocela se pojavljivati i netrpeljivost izmedju muzicra razlicitih nivoa znanja! Ovi losiji mrze ove bolje jer znaju a ovi bolji potcenjuju ove losije! J***** pa da li je to normalno!

Ovo sve se odnosi na sve osim na Pedju jer on zna sta radi! Ja znam da sam ja los gitarista ali ne u odnosu na Slasha ili na Pedju ili na nekog treceg vec sam los u odnosu na onog gitaristu koji postoji samo u mojoj glavi i kojeg smatram za dobrog gitaristu! A za sve ostale me zabole i sta sviraju i kako sviraju!

Pedja matori vidimo se za sledeci vikend! Narezacu ti muzike i onaj film ako uspem da dodjem do njega! Juce sam dobio bruka cash-etinu za sav onaj prekovremeni posao pa sam uzeo Squier-ov Jazz Bass! Oko 16.000 me je izasao! Preteran je mada on mi je daleko u pozadini u odnosu na gitaru sto se tice vezbanja! Jos uvek se malo zajebavam sa skalama, nije mi problem ali hocu tako da ih naucim da imam osecaj za njih! Sa harmonskim akordima i pentatonikom cu se j***** kasnije! Ne ispustam gitaru iz ruku (osim kada sam na poslu... kao naprimer sada). Uzeo sam i stimer YAMAHA za oko 2000 dinara! Preteran je! Za celu skalu! Mozes konja stimovati s njim! Ima i prikljucak za stimovanje elektricne! To bi boli to! Pozdravljam vas sve! I ostavljam vas da se opterecujete tudjim interesovanjima jer to je najbolji nacin da postanete dobar muzicar! A ti Pedja nemoj se bre opterecivati sa majmunima ovde jer su ti ovde 90% klinci u pubertetu koji su se privremeno zagrejali na muziku pa pametuju a za godinu dana se nece ni secati svega ovoga vec ce naci nesto novo!!

****** zar nam nije dosta j***** politike na j****** ekranu nego tabani moraju da je i prenose i u umetnost!

Topli pozdravi svima iz Novog Sada!!

Zoran

R'N'R

Back