Prvo sredite svoju "Krv & Cast". Koliko sam cuo oni su najgorai od svih.Anonymous:oces da dodjemo da im * mater?dovedem ceo nbg![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo sredite svoju "Krv & Cast". Koliko sam cuo oni su najgorai od svih.Anonymous:oces da dodjemo da im * mater?dovedem ceo nbg![]()

maestrofromserbia:Sto pre potrebne pesme grupe Oingo Boingo.
Nudim u zamenu mnogo druge muzike.
valeksandar@tehnicom.net
) shta je to

Anonymous:aa.a.. ne zivish u bg.. a gde si?
jagodica:nije mi problem bas znaci oni imaju exYu svirku ali josh ti nisam obecala.
a sta ti hoces u stvari sa tim?
)))

Pedjazz:Pozdrav svima koji ovo citate,
Ova tema je namenjena svima vama koji ste dobre volje da mi prenesete vasa misljenja. Naime, radi se o jednoj vrlo prostoj stvari- mene kao profesora gitare (i muzicara generalno) interesuje sta je ono sto bi ljudi( u ovom slucaju svi vi!hteli da naucite u ili o muzici.
Posto ja predajem gitaru , aranziranje, sluh(ear training) kao i neke druge stvari, interesuje me sta je to sto bi vas priviklu da radite muziku!?
Za nekog su to mozda pesme omiljenih grupa dok za nekog drugog moze da znaci mnogo vise.
Svaki komentar je dobro doso i nemojte da se ustrucavate uopste- pisite sta stvarno mislite.
Usput, ovo koristim kao malo istrazivanje sobzirom da cu sad posle 5 godina drzati lekcije kod nas- pa me interesuje sta narod zeli
Mozete da procitate i moj prethodni forum- "Privatne Lekcije".
Sve najbolje i hvala svima,
Pedja
Iggy:Pedjazz:Pozdrav svima koji ovo citate,
Ova tema je namenjena svima vama koji ste dobre volje da mi prenesete vasa misljenja. Naime, radi se o jednoj vrlo prostoj stvari- mene kao profesora gitare (i muzicara generalno) interesuje sta je ono sto bi ljudi( u ovom slucaju svi vi!hteli da naucite u ili o muzici.
Posto ja predajem gitaru , aranziranje, sluh(ear training) kao i neke druge stvari, interesuje me sta je to sto bi vas priviklu da radite muziku!?
Za nekog su to mozda pesme omiljenih grupa dok za nekog drugog moze da znaci mnogo vise.
Svaki komentar je dobro doso i nemojte da se ustrucavate uopste- pisite sta stvarno mislite.
Usput, ovo koristim kao malo istrazivanje sobzirom da cu sad posle 5 godina drzati lekcije kod nas- pa me interesuje sta narod zeli
Mozete da procitate i moj prethodni forum- "Privatne Lekcije".
Sve najbolje i hvala svima,
Pedja
Ti ces mene da ucis?Hahahahaha!
Anonymous:Pedjazz:Ja licno ne mislim da je to resenje! Svako u principu ima svoj tempo pristup i nacin rada. Zbog toga ja ne volim da forsiram neke stilove vise nego druge, vec se trudim da osposobim svakog da radi sve u muzici!
Jimmy Page je samo jedan u nizu dobrih rock gitarista.
Ukoliko zelis da sviras kao on i smatras ga za idola(mada ne vidim potrebu za ovako necim, onda mozes slobodno da se okrenes tome da ga kopiras i da radis sve sto je on radio.
Veruj mi, svakako ces postati jedna u hiljadu njegovih kopija( i dalje ne vidim poentu zasto!). Ali dobro...
Zato ti kazem- ja volim da studentima prikazem sve puteve i mogucnosti - da ih uvedem u sve , i neka oni sami odluce sta i kako zele sa muzikom. Tako recimo , pravi studenti nikad ne ostaju na istom stilu i izvodjacu, nego vremenom kako se razvijaju i sluh im se razvija i pocinju da sviraju i slusaju druge stilove.
Kad bi takvi bili svi muzicari na ovom svetu ( da ne spominjem kod nas - situacija katastrofa!) onda bi svet bio mnogo lepse mesto za muziku i zaista bi postojali visoki kriterijumi , i kvalitet bi prednjacio kvantitet.
Toliko
Nadam se da sam pomogo!
![]()
Pozdrav!
Pedja
Muamer:Cao!
Respekt za gospodina koji daje casove na elektricnoj gitari.
Nisam neki strucnjak za sviranje na tom instrumentu ali interesuje me na koji nacin je svirao Jimmy Page i da li je taj nacin pravi recept za mlade gitariste?
Hvala unaprijed
Ali pedjo ne bih se slozio s tobom da je kopiranje jimmy page lahko.Ja sam na primer tako proucio njegov stil sviranja da leti na igrankama izvodim varijacije na gitari sa gudalom kao "on".Veruj mi medju gostima koji me slusaju vlada odusevljenje.
Da li si i ti nekada probao to isto.
Anonymous:shta cu valjda zavidim nemoj da te ovo obeshrabri