gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
њима уствари смета зато што Бог не мисли као они.
...ал му, ипак, жао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
њима уствари смета зато што Бог не мисли као они.
ustvari...nema ga.Vječna tema i dilema! Ima li Boga? Odgovor , ma koliko izgledao kompleksan , suštinski je jednostavan i znači DA , IMA BOGA! To je matematički rečeno AKSIOM KOJI SE NE DOKAZUJE! Jednostavno zašto dokazivati da je dan-svjetlost,da je noć-tama, da je istina-vječni život, da je laž-vječna tamnica,da je ljubav-spasenje, da je mržnja-kazna, da je ......itd. BOG JE U NAMA I SA NAMA! ONAJ KO ŽELI I TEŽI DA GA UPOZNA POGODIO JE SUŠTINU ŽIVOTA!
ustvari...nema ga.
postoji samo u tvojoj mašti i kao takav se razlikuje od boga iz mašte jednog muslimana, jevreja ili indijca...
nemam ja nikakve potrebe da sebe ubeđujem u nešto, a to što sam većinu postova postavio na ovom pdf-u, je zbog toga što sam prilično zainteresovan za metafiziku i duhovnost, ali, osim donekle na temi o budizmu, kvalitetnih metafizičkih rasprava i nije bilo inače bi bio mnogo aktivniji.а ти од 413 порука си 275 постовао на религији да би убедио себе да Га нема
A da li je nauka uvek u pravu.? Da li ima vise vernika ili naucnika (doduse ima i dosta naucnika koji su vernici).? Ja mislim da je vecina do sada uvek pobedjivala... pa mislim da ce i sada...
Ma neee svi smo nastali od amebe ... jel tako filozofi :-) ?
Vječna tema i dilema! Ima li Boga? Odgovor , ma koliko izgledao kompleksan , suštinski je jednostavan i znači DA , IMA BOGA! To je matematički rečeno AKSIOM KOJI SE NE DOKAZUJE! Jednostavno zašto dokazivati da je dan-svjetlost,da je noć-tama, da je istina-vječni život, da je laž-vječna tamnica,da je ljubav-spasenje, da je mržnja-kazna, da je ......itd. BOG JE U NAMA I SA NAMA! ONAJ KO ŽELI I TEŽI DA GA UPOZNA POGODIO JE SUŠTINU ŽIVOTA!
A da li je nauka uvek u pravu.? Da li ima vise vernika ili naucnika (doduse ima i dosta naucnika koji su vernici).? Ja mislim da je vecina do sada uvek pobedjivala... pa mislim da ce i sada...
Mnogi kazu da treba dokazati postojanje leprikona.Читам разноразне ствари па сам хтео да сазнам ваше мишљење :има ли Бога?
Половина човечанства верује да Бог постоји,једна четвртина је скептична,а једна не верује.
Многи кажу да треба доказати постојање Бога.
Ја постављам питање тим особама:Да ли постоји љубав?
Ово су филозофско-религиозна питања,а ми да пробамо кроз полемику да нађемо неке одговоре.
Ma neee svi smo nastali od amebe ... jel tako filozofi :-) ?
Kakve ima veze brojnost sa time da je nešto istinito ili ne?
Bog postoji baš u tom smislu.
ON je gospodar biološkog života u trećoj dimenziju,za sve sunčeve sisteme.![]()
A kakp znate da je Bog a da nisu Bogovi?