Ima dupe da trojica lupe

svorkapa

Zainteresovan član
Poruka
232
Kakva je to devojka koja dopusti nekom random liku da je lupi po guzici onako celom šakom i umesto da mu lupi šamar samo mu se nasmeje od uva do uva. Dok sa druge strane tvrdi kako ima dečka i da je u ozbiljnoj vezi sa nekim koji navodno ima puno novca jer je samo takvi interesuje a ovamo radi svašta sa strane..

Iz realnog života, jer pokušavam da shvatim žene ali nikako ne idee
Samo se opusti i uzivaj, sto je svojevremeno izjavio Šon Koneri, "ja zene ne razumem, ali ih volim" A on je tipa spavao sa 15 dnevno, kad mu se hoce.

Al tema je stvarno sta znam, kao prvo 100 ljudi sto cudi, kao drugo, pricamo o nekoj sponzorusi koja se j sa likom jel ima para? I sad trebamo da je analiziramo.. brate ne kupa mi se u plicaku

U Srbiji do 90tih niko nije morao da štiti žene od nasilnika, sad je necivilizacija ušla u Srbiju, pa manijaci uživaju zaštitu prodate evroatlantske elite, polupismenih srba (koji su obišli svet, pljačkom naroda), stoka je uvek i svuda stoka....nasilje je svesno rašireno Srbijom da se narod natera da sluša evropske (ne) civilizacije...

Kakva je to devojka koja dopusti nekom random liku da je lupi po guzici onako celom šakom i umesto da mu lupi šamar samo mu se nasmeje od uva do uva. Dok sa druge strane tvrdi kako ima dečka i da je u ozbiljnoj vezi sa nekim koji navodno ima puno novca jer je samo takvi interesuje a ovamo radi svašta sa strane..
То је модерна, нормална, девојка. Не ко оне затуцане са села. И њен дечко верујем да је модеран. нормалан, дечко. Не ко они затуцани са брда. Не треба бити љубоморан. Љубав треба делити. На крају крајева, није спавао са њом, зар не? А опет, ни то не би био проблем. То је само обична физичка радња. Као кад се рукујеш.

Back